asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 4 минути, Slavi каза: Невероятница! Дали наистина ще изтрие клипа на Всички на крака заради този гултак😂 Как го замазала на снимката Ми вчера нали споделих, че щяла да го изреже от клипа. Няма как да изтрие целия хит заради Бай Мангау! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 минути, asylum каза: Как го замазала на снимката Ми вчера нали споделих, че щяла да го изреже от клипа. Няма как да изтрие целия хит заради Бай Мангау! Чакам отговор от президеншата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 @asylum С цялото ми уважение към теб, но Луна е пълна кукундрела. Плаща на някакво циганче да се представя за нейн млад любовник, после се оказва, че дори и хората, на които им се плаща да я изтърпят, всъщност не могат да я изтърпят. И тя почва да ги хули по медиите, че са наркомани и какво ли още не. Скандална е, да, прави шоу, но също така е ненормална, махленска и налудничева. Вчера четох малко от линковете, дето беше пуснал. Казва за последната си песен, че се пускала всяка вечер по дискотеките и била тотален хит. Родителите на момчето пък й се обаждали всеки ден да й пеят текста на песента и да й правят комплименти. То бива живеене в измислен свят, ама до един момент. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 19 минути, VulkoIsTheBest каза: Талантливата Алма, която прави хит след хит... Тази, ако отиде на Евровизия заради връзки, на Саня да й острижат главата нула номер, октопод досаден. Наистина аман от тая. В дълбока заблуда са всички,които си мислят,че Евровизия те прави звезда. Да,наистина има интерес около името ти за 3-4 месеца,но след това потъваш в забвение. Къде са сега далеч по-колоритните Кончита Вурст и Нета? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Току що, xroflx9 каза: Наистина аман от тая. В дълбока заблуда са всички,които си мислят,че Евровизия те прави звезда. Да,наистина има интерес около името ти за 3-4 месеца,но след това потъваш в забвение. Къде са сега далеч по-колоритните Кончита Вурст и Нета? За Нети на Дони, дето пее "Луната спи" ли говориш или сумистката от миналата година беше Нета? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Минавам само да спомена, коя ще е новата топаджийка! Не се издържа просто ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, xroflx9 каза: Наистина аман от тая. В дълбока заблуда са всички,които си мислят,че Евровизия те прави звезда. Да,наистина има интерес около името ти за 3-4 месеца,но след това потъваш в забвение. Къде са сега далеч по-колоритните Кончита Вурст и Нета? Netta направи още един успешен трак след парчето за Евровизия Но по принцип си прав. А и дори участието ти в конкурса не гарантира, че ще има еуфория около теб и за месец. Ако песента не отиде на финал, дори едва минава 5млн гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Току що, Сашо каза: Минавам само да спомена, коя ще е новата топаджийка! Не се издържа просто ❤️ А какво ще кажеш за Данна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: За Нети на Дони, дето пее "Луната спи" ли говориш или сумистката от миналата година беше Нета? Сумистката-кокошка. Току що, Slavi каза: Netta направи още един успешен трак след парчето за Евровизия Но по принцип си прав. А и дори участието ти в конкурса не гарантира, че ще има еуфория около теб и за месец. Ако песента не отиде на финал, дори едва минава 5млн гледания. Далеч под успеха на Toy е тая песен. Според мен се забеляза заради инерцията иначе не е лоша. Алма и Емилия са толкова безлични,че нямам думи. Ако не си платят и на финал няма да отидат. Най-големият фарс ще е ако спечелят. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 2 минути, Сашо каза: Минавам само да спомена, коя ще е новата топаджийка! Не се издържа просто ❤️ Коя зодия е тази? Не ми отговаряй. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, xroflx9 каза: Сумистката-кокошка. Далеч под успеха на Toy е тая песен. Според мен се забеляза заради инерцията иначе не е лоша. Алма и Емилия са толкова безлични,че нямам думи. Ако не си платят и на финал няма да отидат. Най-големият фарс ще е ако спечелят. Много трудно за който и да е ще бъде да мине Кристиян Костов или Поли Генова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 2 минути, Slavi каза: Много трудно за който и да е ще бъде да мине Кристиян Костов или Поли Генова. Тези също са ми противни. Не знам как стигнаха толкова напред. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 минути, xroflx9 каза: Тези също са ми противни. Не знам как стигнаха толкова напред. Да те изберат теб за жури на българския кастинг за Евровизия. А по новините ще кажат "Всички кандидати бяха противни, журито реши тази година да не участваме на конкурса". 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 8 минути, xroflx9 каза: Тези също са ми противни. Не знам как стигнаха толкова напред. Аз много харесвах Кристиан Костов преди да заприлича на хибрид между героинята от Мемоарите на една гейша и бита попкор швестерка. Пее уникално наистина. А и след Евровизия постигна много извън пределите на БГ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Ако това момиче ни представя в Ротердам, после наистина нямаме право да се оплакваме, че не ни харесват. Аматьорщината вони! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 12 минути, Slavi каза: А какво ще кажеш за Данна? Сега погледнах, какво е това Данна. Много як глас, ама с тая визия ала старата Преслава, ми противее доста. Селско излъчване има. Ариа и тая са добре от жените, от мъжете е ясно, че Теофиков. Айде до скоро.. Като ме жегне някоя песен ще се включа пак 😄😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 https://trud.bg/андреа-отговори-на-нападките-че-е-дебе/ Това кога е било? 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 38 минути, Сашо каза: Минавам само да спомена, коя ще е новата топаджийка! Не се издържа просто ❤️ Много добър вкус, този път сме на едно мнение. И аз от новите Пайнерски най харесвам нея като че ли. Само една крачка пред Данна, обаче. Има в себе си нещо сладко в стил Гергана и същевременно хищно в стил Камелия. И добре пее, което е най-важното. Но смятам, че и на нея, и на Таня Маринова, трябва да им сменят псевдонимите на по-кратки. Това е чалга, много по-лесно е да те забележат с едно име. Че и в попа е така. Денис Теофиков е някакво голямо изключение, преди него последният такъв пример беше Цветелина Янева преди 100 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: @asylum С цялото ми уважение към теб, но Луна е пълна кукундрела. Плаща на някакво циганче да се представя за нейн млад любовник, после се оказва, че дори и хората, на които им се плаща да я изтърпят, всъщност не могат да я изтърпят. И тя почва да ги хули по медиите, че са наркомани и какво ли още не. Скандална е, да, прави шоу, но също така е ненормална, махленска и налудничева. Вчера четох малко от линковете, дето беше пуснал. Казва за последната си песен, че се пускала всяка вечер по дискотеките и била тотален хит. Родителите на момчето пък й се обаждали всеки ден да й пеят текста на песента и да й правят комплименти. То бива живеене в измислен свят, ама до един момент. Мен ме кефи колко е противоречива и как хиперболизира съзнателно неща в интервюта, както примерно това за милионите, Таркан и други щуротии, но не ме кефи историята с мангала - от самото начало ми е яко анти цялата тая история, не я подкрепям и ще се разочаровам, ако бързо не измисли нещо друго. По-добре да продължи президентската кампания, отколкото шутовщината с Бай Мангау! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 По снимката прилича на снежните клипове на Соня Немска, Емануела и Мария. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 56 минути, VulkoIsTheBest каза: Да те изберат теб за жури на българския кастинг за Евровизия. А по новините ще кажат "Всички кандидати бяха противни, журито реши тази година да не участваме на конкурса". А дано!Никой няма да спечели ако аз съм жури. преди 55 минути, Slavi каза: Аз много харесвах Кристиан Костов преди да заприлича на хибрид между героинята от Мемоарите на една гейша и бита попкор швестерка. Пее уникално наистина. А и след Евровизия постигна много извън пределите на БГ. Единствената песен която знам на този е "ще купя самолет на мамаа"..не останах с впечатление,че е нещо особено.🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 19 минути, Beat. каза: По снимката прилича на снежните клипове на Соня Немска, Емануела и Мария. Отвратителен текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 6 минути, meleto каза: Отвратителен текст. Текстописците са от този шедьовър: преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Плаши... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари