asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: ❤️❤️❤️ Емануела ту хев а концерт ин да Евровизия! преди 39 минути, SG каза: последният такъв пример беше Цветелина Янева преди 100 години. Теди Александрова, която е много над Цура Пеевска. преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: Да те изберат теб за жури на българския кастинг за Евровизия. А по новините ще кажат "Всички кандидати бяха противни, журито реши тази година да не участваме на конкурса". Аз бих изпратил 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, pechenko каза: Плаши... http://planeta.tv/images/uploads/news_images/Malina201906071.jpg 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 2 минути, asylum каза: http://planeta.tv/images/uploads/news_images/Malina201906071.jpg Малинаж е уникална 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 минути, asylum каза: Теди Александрова, която е много над Цура Пеевска. За нея не се сетих, да. Но и тя е от края на предното десетилетие. Същата работа. Новата на Таня Маринова е доста по-дива, отколкото очаквах. Изненадващо, но този път точно отсвирите ми допадат. Текстът обаче наистина куца страшно много. Това им е един от най-големите проблеми на повечето. Затова и Денис просперира с по-открояващи се. Да отбележим все пак, че Пайнер може би са си взели някаква поука и в настоящия сезон не изстрелват всички песни накуп. Засега всяка седмица пускат по 1-2 на големи имена, а в останалото време някое и друго ново име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 6 минути, SG каза: За нея не се сетих, да. Но и тя е от края на предното десетилетие. Същата работа. Новата на Таня Маринова е доста по-дива, отколкото очаквах. Изненадващо, но този път точно отсвирите ми допадат. Текстът обаче наистина куца страшно много. Това им е един от най-големите проблеми на повечето. Затова и Денис просперира с по-открояващи се. Да отбележим все пак, че Пайнер може би са си взели някаква поука и в настоящия сезон не изстрелват всички песни накуп. Засега всяка седмица пускат по 1-2 на големи имена, а в останалото време някое и друго ново име. Веднага мога да им помогна: Таня Маринова - Станка Ивета Костова - Ивет-Минет, или направо Минета 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 минути, asylum каза: Веднага мога да им помогна: Таня Маринова - Станка Ивета Костова - Ивет-Минет, или направо Минета Ивета може да си е просто Ивета, не мисля че има друга известна такава. Таня може да е Тамара- комбинация от име и фамилия, ще е оригинално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 С 15 участия за месец. А дебютантите на Пайнер нямат и 5. Меди също може да се добави в анкетата за новите имена. Доста по-успешен е от повечето там, а няма силна фирма зад гърба си. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 5 минути, petya1 каза: С 15 участия за месец. А дебютантите на Пайнер нямат и 5. Меди също може да се добави в анкетата за новите имена. Доста по-успешен е от повечето там, а няма силна фирма зад гърба си. Аз съм в шок и от това 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 17 минути, asylum каза: Аз съм в шок и от това ххахаха сигурно пее за 500 лв 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 21 минути, asylum каза: Аз съм в шок и от това За декември повечето му са в някакви казина Меджик. Вероятно ще ги обиколи всичките за мижави 1500-2000 общо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Днес във Вечерното Шоу на Слави Трифонов ще бъде гост една плеймейтка, която е участвала в клипа на "Кома" на Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 2 часа , petya1 каза: С 15 участия за месец. А дебютантите на Пайнер нямат и 5. Меди също може да се добави в анкетата за новите имена. Доста по-успешен е от повечето там, а няма силна фирма зад гърба си. Медито е супер. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Ужасна е тая Ана Мария на поздравите по Фен. Каква е тая уста. Мъжете явно много са го закъсали щом й казват по телефона, че била красива-всичко й е изкуствено. Находи се цяло лято и зимата няма къде да ходи и пак водеща по Фен на поздравите.И това, ако е красиво.... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 7 часа , VulkoIsTheBest каза: Харесва ми, нямам забележки. Единствен минус е, че вече сме чували песента в изпълнение на Андреа. Нейната версия стана хит, няма какво да се лъжем. И в този ред на мисли не може да ме зариби както, ако е парче, дето чувам за първи път. Иначе си става хит, то се вижда. Като цяло доста странно решение да направят втора българска версия, имайки предвид, че първата е била хит преди 5-6 години. На мен не ми харесва достатъчно. Текста ми е малко глупав и много ми напомня на дуета на Тони с Фики. Очаквах нещо по-готино. Така хем музиката си бие на ретро и я знаем, хем тематиката е позната. Емрах да пуска нещо самостоятелно. Много ми харесва гласа му. Дано не си промени излъчването и да заприлича на брат си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Днес слушаме този хит с пълна пара: ❤ 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 4 часа , SG каза: Ивета може да си е просто Ивета, не мисля че има друга известна такава. Таня може да е Тамара- комбинация от име и фамилия, ще е оригинално. А Ивета Костова - Ивеко. Като камионите. Може да я направят рекламно лице. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 часа , Slavi каза: За декември повечето му са в някакви казина Меджик. Вероятно ще ги обиколи всичките за мижави 1500-2000 общо.. И без тях, пак са много участия. В Пайнер певците от неговата категория стоят безработни. преди 58 минути, zai4eto82 каза: Ужасна е тая Ана Мария на поздравите по Фен. Каква е тая уста. Мъжете явно много са го закъсали щом й казват по телефона, че била красива-всичко й е изкуствено. Находи се цяло лято и зимата няма къде да ходи и пак водеща по Фен на поздравите.И това, ако е красиво.... На мен ми е секси, но с тъмна коса беше по-яка. Защо изглежда така? Върнаха ли поздравите, нещо ги нямаше напоследък. Кефят ме какви долнища звънят да се свалят преди 30 минути, Stela каза: На мен не ми харесва достатъчно. Текста ми е малко глупав и много ми напомня на дуета на Тони с Фики. Очаквах нещо по-готино. Така хем музиката си бие на ретро и я знаем, хем тематиката е позната. Емрах да пуска нещо самостоятелно. Много ми харесва гласа му. Дано не си промени излъчването и да заприлича на брат си. Емрах да пуска кавър на Вертолета, ако иска да му стана фен! преди 21 минути, DarkChild каза: А Ивета Костова - Ивеко. Като камионите. Може да я направят рекламно лице. Гениална идея! Да ти платят за нея! Може и Ивека, за да си нямат проблеми с марката, хахахаха 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 13 минути, asylum каза: И без тях, пак са много участия. В Пайнер певците от неговата категория стоят безработни. На мен ми е секси, но с тъмна коса беше по-яка. Защо изглежда така? Върнаха ли поздравите, нещо ги нямаше напоследък. Кефят ме какви долнища звънят да се свалят Емрах да пуска кавър на Вертолета, ако иска да му стана фен! Гениална идея! Да ти платят за нея! Може и Ивека, за да си нямат проблеми с марката, хахахаха От днес са ги върнали поздравите. Тя тая не се находи цяло лято- по клубове на курортите по морето у нас, в чужбина, някакви конкурси участваше. И сега като няма какво да прави, пак във Фен. Ужасна е. Не знам Коце как я е взел Коце в Кома- на човек не прилича. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 8 минути, zai4eto82 каза: От днес са ги върнали поздравите. Тя тая не се находи цяло лято- по клубове на курортите по морето у нас, в чужбина, някакви конкурси участваше. И сега като няма какво да прави, пак във Фен. Ужасна е. Не знам Коце как я е взел Коце в Кома- на човек не прилича. Е, тя не бачка само у Фен ТВ, ходи си по събития, конкурси май организира, простира Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Сестрата пее за сестра си от години 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 4 часа , asylum каза: Аз съм в шок и от това Ще ходим ли на участието в ЕЛХОВО 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 6 минути, Kriminal каза: Ще ходим ли на участието в ЕЛХОВО Аз вече наближавам Ямбо. Ти къде си? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 Хит до хит ... 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 7 часа , VulkoIsTheBest каза: Ванюша ще ги порочи нещата. След поредица от елементарни песни, е време за нещо силно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Добре, че е заглавието "Микс от песни", че иначе щях да помисля, че за подправки става въпрос. Тия чести лайв клипове доста намирисват на сърдене и поведение "Не ми трябва единият ти концерт годишно". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари