Runevski Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 21 минути, Kriminal каза: Как не беше пускала нищо ново от 2000 до 2002? Нали пусна най-големия й хит, Мерцедес, през 2001 Говоря за паузата от албума Влюбих се опасно (Март 2001) до Какво е обич (Април 2003). Иначе 2001 си е направо нейната година. От тази година е неин най-големия хит към днешна дата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Да бе, Рени не само имала хит, па чак и голям? Къде тва викаш, на уредбата у тях? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Рена има "Като птица съм свободна" и "Влюбих се опасно". Оттам нататък е кръгла нула. Прошляк! 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Стига с тая Рени бе човек , някой брои ли я за жива 🤣🤣🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Разшири си кръгозора и кръга на общуване. Роден си през 1995, до 2002-2003 хал хабер си си нямал от това какво е хит и какво е тресяло България, а и света преди това. Отделно си отраснал в предградията на Гоце Делчев. Място, което едва ли е било много-много в крачка със света. Селин има над 10 големи хита и във България, сред които: Think Twice The Power Of Love Misled Because You Loved Me All By Myself Falling into you (така се казва и едноименния албум, един от най-продаваните в България през 90-те години) It's All Coming Back To Me Now Beauty And The Beast Tell Him My Heart Will Go On Pour Que Ti Maimes Encore That's The Way It Is ------ 4 #1 сингъла в Америка 10 TOP 10 хита в Америка 14 ТОП 10 хита в Англия Над 200 милиона продадени албума. ----- Това много ми напомня на спора ни за Глория. Отново ти, роденият през 1995, омаловажаваше успехи, на които не си станал свидетел и за които нямаш представа. Селин Дион била бутиков изпълнител. Да, сега. Но преди години Дион беше абсолютен хит-мейкър, актуален къртач на разцепваше всичко живо с продажби. Имаше години, в които беше над Марая Кери, Уитни Хюстън и Мадона. Но, да.. Лили Иванова е по-голяма и е нормално билетите за нейн концерт да са двойно по-скъпи. Говорим към днешна дата, Дани. На мен ми е ясно каква е била. Но към днешна дата последните й песни правят по - малко и от Юнона. И не съм роден/а в Гоце Делчев или селата там. Знам каква е баба ти Селин, даже наскоро я гледах лятото. Беше пълна смешница с един лилав костюм. В смисъл не виждам защо мнението ми се приема като обида. Да, за България Лили е по - голяма. И да, сега питах няколко мои приятели за песен на Селин и не се сетиха за нищо освен за Титаник. Вярно, те са на по 23-25, но това ми беше аргумента. Освен това билетите за Лили не са двойно по - скъпи. На Селин има билети за по 1000 лева. 100 са най - евтините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Да, Шер. Но не там е въпроса. А в това, че сме бедна държава, а Иванова е мега алчен изрод. 200 лв за концерт на човек! При положение, че световни величия пеят в богати държави за двойно по-малко. Нека има хитове, това не я прави стойностен човек. Наскоро и бях на концерт в 02, заедно с този на Ариана Гранде. И се сетих колко по жизнена е Лили. Другото което ми направи впечатление на баба ти Шер е, колко кратък беше концерта. Я изпя 15 песни, я не. За сравнение, Ариана пя от 9 до 11. Шер беше от 9:30 до 10:30 и то с паузите за говорене и видеотата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза: Рена има "Като птица съм свободна" и "Влюбих се опасно". Оттам нататък е кръгла нула. Прошляк! Поздрав с една незнайна песньовка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Рени има доста приятна дискография като цяло. Даже си спомням, че май беше първата със собствен сайт Рени стар или нещо такова, много беше интересно тогава хахахах 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 10 часа , Danger. каза: Ей тва Галеновите сън не спите, за да се чудите как да принизите успешната година на Преслава. Сърце имаше ли 750 ка от фен клипове за по малко от 3 седмици. Имаше ли почти 4,5 милиона за по малко от 3 седмици. Нямаше. За цял месец направи около 3млн гледания. И то в период без конкуренция. А сега всеки ден излизат нови предложения. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Наскоро и бях на концерт в 02, заедно с този на Ариана Гранде. И се сетих колко по жизнена е Лили. Другото което ми направи впечатление на баба ти Шер е, колко кратък беше концерта. Я изпя 15 песни, я не. За сравнение, Ариана пя от 9 до 11. Шер беше от 9:30 до 10:30 и то с паузите за говорене и видеотата. Обади ни се след 50на години да си приказваме знае ли някой какво е Ариана Гранде и по-скоро защо не е на рафта с другите двулитровки бира. По същото време Шер вероятно още ще обикаля стадионите За сравнение, каченото в тубата е по час и 30 минути и за двете, а Шер гледам е съкратила две-три песни от сет листа. От Австралия от същото турне е с 10на минути повече ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Рена има "Като птица съм свободна" и "Влюбих се опасно". Оттам нататък е кръгла нула. Прошляк! Плакала съм Искам те Не отстъпват на изброените от теб. Разликата е, че тогава хитовете бяха масови, а не като сега клубни. Рени се е разписала в Историята на фолка. След 2005 може да я няма никаква, но нека не омаловажаваме силните и години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час, Runevski каза: Поздрав с една незнайна песньовка! Интересно. Явно сме изпуснали поредната дебютантка в кокошарника. Редно е да я поздравим за избора на стилистика - ретро, типично като за преди около 4 петилетки. Дори специално са закачили старата им плочка за клиповете за да е 100% издържано, абе изобщо някой бая се е барнал за ретро ефекти! Евала, ще я държим на радара и да видим какво ще твори и занапред. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Хитовете на Рени в Сърби(от най-известната до най-малко известна): Мерцедес, Папагај, Опасно те волим Цели 3 песни за 3 десетилетки, уау Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Говорим към днешна дата, Дани. На мен ми е ясно каква е била. Но към днешна дата последните й песни правят по - малко и от Юнона. И не съм роден/а в Гоце Делчев или селата там. Знам каква е баба ти Селин, даже наскоро я гледах лятото. Беше пълна смешница с един лилав костюм. В смисъл не виждам защо мнението ми се приема като обида. Да, за България Лили е по - голяма. И да, сега питах няколко мои приятели за песен на Селин и не се сетиха за нищо освен за Титаник. Вярно, те са на по 23-25, но това ми беше аргумента. Освен това билетите за Лили не са двойно по - скъпи. На Селин има билети за по 1000 лева. 100 са най - евтините. Дори и новитв песни на Селин минават без проблем 10 милиона. Ксква Юнона... Миналия месец пусна парче и вече е с над 5 милиона за месец. Пак казвам, че поименно хората могат да не и знаят песните, но чуят ли ги, се оказва, че ги знаят. И аз не знам почти нищо на Ариана Гранде поименно, но това не променя статута и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 13 минути, Slavi каза: Дори и новитв песни на Селин минават без проблем 10 милиона. Ксква Юнона... Миналия месец пусна парче и вече е с над 5 милиона за месец. Пак казвам, че поименно хората могат да не и знаят песните, но чуят ли ги, се оказва, че ги знаят. И аз не знам почти нищо на Ариана Гранде поименно, но това не променя статута и. Преслава и Галена минават 10 милиона Слави. Ариана Гранде и Тейлър правят по 500, Селин прави по 5. Това е статуса и в момента. Навремето е била голяма легенда, няма спор, оставила е трайна следа в музиката. Но към днешната дата е точно както Глория. Хората ходят да я слушат заради старите й песни. Не заради новите. И спора тръгна затова дали Лили трябва да е с високи цени. Да, ако има кой да ги даде и да я слуша естествено. И пак казвам, за мен, в нашата държава Лили няма аналог. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 19 минути, Lelqtian каза: Обади ни се след 50на години да си приказваме знае ли някой какво е Ариана Гранде и по-скоро защо не е на рафта с другите двулитровки бира. По същото време Шер вероятно още ще обикаля стадионите За сравнение, каченото в тубата е по час и 30 минути и за двете, а Шер гледам е съкратила две-три песни от сет листа. От Австралия от същото турне е с 10на минути повече ... Dark Lady не я пя в Лондон и още 2. Нямам идея защо. Отделно миксовете и бяха съкратени. Иначе просто отбелязах какви са моите впечатления от концерта. Шер е на 73 години и шапка й свалям, че прави това което прави. Но имаше 10 минути реч без абсолютно никакъв смисъл, как не я искали за неква роля в холивуд, пък после я взели, защото била на 40 и според тях била стара - ау. После имаше трейлърчета от живота й и шоута. Сумарни се събира да е пяла 1 час. Лили ще пее поне 3 в НДК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 23 минути, Kriminal каза: Хитовете на Рени в Сърби(от най-известната до най-малко известна): Мерцедес, Папагај, Опасно те волим Цели 3 песни за 3 десетилетки, уау Забравяш Слободна сам као птица, а топ 5 се затваря с Босанац, и тя има няколко милиона. Но това са песни не издадени в продължение на 3 десетилетки, а на три години, така че не изопачавай нещата, все едно 20 години бълва там и накрая 5 песни са останали хитове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Току що, Runevski каза: Забравяш Слободна сам као птица, а топ 5 се затваря с Босанац, и тя има няколко милиона. Но това са песни не издадени в продължение на 3 десетилетки, а на три години, така че не изопачавай нещата, все едно 20 години бълва там и накрая 5 песни са останали хитове. Рени ти пак ли се забавляваш тук ма ? Кажи как си душицо ? Как е кучето ? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 41 минути, Slavi каза: Ей тва Галеновите сън не спите, за да се чудите как да принизите успешната година на Преслава. Сърце имаше ли 750 ка от фен клипове за по малко от 3 седмици. Имаше ли почти 4,5 милиона за по малко от 3 седмици. Нямаше. За цял месец направи около 3млн гледания. И то в период без конкуренция. А сега всеки ден излизат нови предложения. Казва го човекът, който цяла година омаловажава един от големите претенденти за хитове на годината - “Добре ли си”, която отдавна мина 17 милиона. На Галин и Преслава не е флоп, но стабилен хит няма как да го наречем. До седмица-две ще е потънал в забрава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 34 минути, Slavi каза: Плакала съм Искам те Не отстъпват на изброените от теб. Разликата е, че тогава хитовете бяха масови, а не като сега клубни. Рени се е разписала в Историята на фолка. След 2005 може да я няма никаква, но нека не омаловажаваме силните и години. И за теб ли е така също. Снощи даже са я пяли на участие. Иначе бих те поправил на 2008, а не 2005. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Dark Lady не я пя в Лондон и още 2. Нямам идея защо. Отделно миксовете и бяха съкратени. Иначе просто отбелязах какви са моите впечатления от концерта. Шер е на 73 години и шапка й свалям, че прави това което прави. Но имаше 10 минути реч без абсолютно никакъв смисъл, как не я искали за неква роля в холивуд, пък после я взели, защото била на 40 и според тях била стара - ау. После имаше трейлърчета от живота й и шоута. Сумарни се събира да е пяла 1 час. Лили ще пее поне 3 в НДК. Тва беше много досадно с плямпането, в общи линии прекалено дълъг сетъп за лейм джоука "А ваште баби кво правят таз вечер". Иначе нормално да прави паузи, се пак стейдждинг, костюми, тва онва. Иначе е тъпо че е орязала за Лонд баш Дарк лейди, Джипсис трампс ен тийвс и там още една от тая серия, тия са ми любими. Лила не съм я гледал на живо, ма ме съмнява да няма паузи. Няма да изкара 3 часа на живо нон стоп, колкото и добра певица да е. Или да има стейджинг, знаем си я от край време че се тъпа съвсем самичка на сцената се едно е в пияно бар пред 10 човека. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Наскоро и бях на концерт в 02, заедно с този на Ариана Гранде. И се сетих колко по жизнена е Лили. Другото което ми направи впечатление на баба ти Шер е, колко кратък беше концерта. Я изпя 15 песни, я не. За сравнение, Ариана пя от 9 до 11. Шер беше от 9:30 до 10:30 и то с паузите за говорене и видеотата. Цените на билети за Шер и Ариана? Много е спорен момента дали Селин Дион или Лили Иванова е по-голяма за България. За мен Селин е по-велика, попитах и членове на семейството ми какво мислят - същия отговор. Иванова прави концерти всяка година... Дион не е била никога в България и ще предизвика по-голям фурор според мен. Не знам, явно опира до лични симпатии тоя момент, аз Лила не мога да й понасям надутата сбабичосана мутра. В крайна сметка, ако има луди да дават по 200 лв. за нейн концерт, тя няма да тръгна да им връща парите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 минута, Runevski каза: И за теб ли е така също. Иначе бих те поправил на 2008, а не 2005. Абе как 2008, оня, най-продавания албум с вестник, общо за 1.70, не беше си след това? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Току що, Lelqtian каза: Тва беше много досадно с плямпането, в общи линии прекалено дълъг сетъп за лейм джоука "А ваште баби кво правят таз вечер". Иначе нормално да прави паузи, се пак стейдждинг, костюми, тва онва. Иначе е тъпо че е орязала за Лонд баш Дарк лейди, Джипсис трампс ен тийвс и там още една от тая серия, тия са ми любими. Лила не съм я гледал на живо, ма ме съмнява да няма паузи. Няма да изкара 3 часа на живо нон стоп, колкото и добра певица да е. Или да има стейджинг, знаем си я от край време че се тъпа съвсем самичка на сцената се едно е в пияно бар пред 10 човека. О Боже! И ти си бил, да, тва за бабите си беше баш така. И за Тръмп по едно време за изказа. Иначе за Лили и аз не знам, просто давам мнение. Но едно нещо вярно каза Шер, може да не е приемана от музикалния жанр и от актьорския, но за мен има умопомрачителна кариера на артист. Тя е постигнала върха в киното (Оскар), в телевизията (Еми), в музиката (Грами). Ето на това му викам успех. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Току що, WindWalkerMonk каза: О Боже! И ти си бил, да, тва за бабите си беше баш така. И за Тръмп по едно време за изказа. Иначе за Лили и аз не знам, просто давам мнение. Но едно нещо вярно каза Шер, може да не е приемана от музикалния жанр и от актьорския, но за мен има умопомрачителна кариера на артист. Тя е постигнала върха в киното (Оскар), в телевизията (Еми), в музиката (Грами). Ето на това му викам успех. Не, гледах го в ютуб предполагам, че не е същото, ма бях с впечатлението че си промотира абба албума на това турне и го скипнах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари