asylum Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 2 минути, Blueberry каза: Деца, учете математика, ще ви е нужна като пораснете да сумирате гледанията на любимите си певици. Дотогава тубата ще е умряла! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Ноември 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 10 Даннннннннннннннннннна има от онези гласове, които те карат да си пуснеш песента колкото и да е тъпа само заряди гласа на изпълнителя. Уникална е! Има ретро нотка в начина й на пеене, а тя самата е много готина една такава тип бухтичка. Любимка ми е! За да не е спам и да съм по темата - Галена, Преслава. Преслава, Галена. 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 6 минути, retr0 каза: Даннннннннннннннннннна има от онези гласове, които те карат да си пуснеш песента колкото и да е тъпа само заряди гласа на изпълнителя. Уникална е! Има ретро нотка в начина й на пеене, а тя самата е много готина една такава тип бухтичка. Любимка ми е! За да не е спам и да съм по темата - Галена, Преслава. Преслава, Галена. Данна е супер! Емануела, Клеа, Емануела, Клеа! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Данна е супер, но ще бъде още по-яка ако не пее с противяги като Кирил. Това може да й донесе само негативи, напред няма как да я бутне. Много по-добре ще е да си пее самостоятелно. Тази песен е друго нещо. Още не ми е омръзнала и я слушам почти всеки ден. С Джордан имат страхотен съвпад на гласовете. ❤ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Джордан е страхотен, не разбирам защо няма успехи. Не знам дали на Данна й пречи Кирил, ама си пускам песента им по 10 пъти на ден заради нея. Много е сладка и чаровна, а гласът й наистина те кара да си пускаш песните отново и отново. 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Данна ми звучи като "Дъно". Иначе от песента с Кирил направо на нейната част превъртам. Трябва да й направят песен в подобен стил. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Не само нейната част ми харесва. И на Кирил е брутална, но просто не е приятен за гледане и затова я слушам от спотифай. Иначе Даниела готви няколко песни и всички идеи идват от фирмата. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 И аз много харесвам Джордан. Според мен има страхотен глас. "Не те боли" ми е любима. Жалко, че не стана хит. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 минута, Stela каза: И аз много харесвам Джордан. Според мен има страхотен глас. "Не те боли" ми е любима. Жалко, че не стана хит. Страхотна! Тази харесва ли ти Стелче? Една от любимите ми песни от миналата година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 2 минути, Willy каза: Не само нейната част ми харесва. И на Кирил е брутална, но просто не е приятен за гледане и затова я слушам от спотифай. Иначе Даниела готви няколко песни и всички идеи идват от фирмата. Как го търпиш да го слушаш? Дори не е нужно да го гледам, защото има противен глас, точно колкото и излъчването му е такова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 5 минути, Stela каза: И аз много харесвам Джордан. Според мен има страхотен глас. "Не те боли" ми е любима. Жалко, че не стана хит. Как да не е била хит? Беше си. Доста хитове има Джордано. Само Муцуна бие всички проекти на Преслава и Десислава от последното десетилетие. За да не е спам, 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 минута, Willy каза: Страхотна! Тази харесва ли ти Стелче? Една от любимите ми песни от миналата година. Да, харесва ми. Тя си беше успешна, макар да не стана тотален хит. "На колене" и "Златато ми" също ми харесват доста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Нещо старо, но готино: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 @Slavi да си направя ли 4та татуировка с лика на Джен?? Това е последната стъпка,с която ще й се отдам изцяло.💕 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час, retr0 каза: Даннннннннннннннннннна има от онези гласове, които те карат да си пуснеш песента колкото и да е тъпа само заряди гласа на изпълнителя. Уникална е! Има ретро нотка в начина й на пеене, а тя самата е много готина една такава тип бухтичка. Любимка ми е! За да не е спам и да съм по темата - Галена, Преслава. Преслава, Галена. Стига с тая скараджийка. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час, Beat. каза: Данна ми звучи като "Дъно". На мен пък ми напомня на една баба Дана от седмия етаж от блока през детските ми години. Винаги беше намръщена и се караше. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 38 минути, Stela каза: Да, харесва ми. Тя си беше успешна, макар да не стана тотален хит. "На колене" и "Златато ми" също ми харесват доста. "Златото ми" обаче е с много купени гледания.😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Кога излиза новия трак на шефката? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 5 минути, Putin каза: Кога излиза новия трак на шефката? Ето го - преиздаден 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 35 минути, DarkChild каза: Стига с тая скараджийка. Още много данна ще ударя преди да спра да говоря за Данна. Да не е писано, но ако Джен залезе, Данн я наследява, така че се стягайте. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 10 минути, Willy каза: "Златото ми" обаче е с много купени гледания.😀 Не съм останала с впечатление Джордан да купува гледания. Ако беше така щеше да купи и на други свои песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 А Малина все още ли е певица? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Имам поставена задача от Коце ама му казах, че утре след работа ще я свърша вечерта. Много късно ме търси, когато щях да си лягам и утре ще ставам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 1 час, Putin каза: А Малина все още ли е певица? Как "все още" като никога не е била? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари