Kriminal Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Хубав ден на всички освен на нови потребители 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, Kriminal каза: Хубав ден на всички освен на нови потребители Това коя от Тризначките е? 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Моят е най-хубав! ❤️😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 14 минути, CecaG каза: Повече ме вълнуват правилата и морала в истинския живот. 😜 Сбъркала си мястото. Тук сме все безскрупулни и аморални 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CecaG Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, Slavi каза: Сбъркала си мястото. Тук сме все безскрупулни и аморални За другите не знам, ти си по-скоро смешен. 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Аре баннете я най-сетне тая, аман! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, CecaG каза: За другите не знам, ти си по-скоро смешен. 😂 Последно предупреждение и имаш бан за заяждане. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 9 минути, CecaG каза: За другите не знам, ти си по-скоро смешен. 😂 Хелял да ти е! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 33 минути, asylum каза: Продуцент - Луна / Producer - Luna Горан Колев - Горджано Предполагам Луна тепърва ще взривява интернет пространството с компромати. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, Slavi каза: Хелял да ти е! Издигна ми се в очите с тоя поздрав! Душманлар кудурсун! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, Slavi каза: Предполагам Луна тепърва ще взривява интернет пространството с компромати. Ега! Чул те Господ! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Поредните мъдри мисли от Мира. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, asylum каза: Издигна ми се в очите с тоя поздрав! Душманлар кудурсун! Аш колсум! Уери уери страхотен сонг! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 2 минути, xroflx9 каза: Поредните мъдри мисли от Мира. Жалко, че е ограничила коментарите към публикациите си и не мога да и отдам заслужения почит за това, че е като пътеводна светлина в живота ми! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 5 минути, asylum каза: Ега! Чул те Господ! Любима балада на Луна? Труден избор, но все пак 1. 2. Без теб 3.Любов от първи поглед 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Мира е ключът към Рая! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Оставете CecaG наМира и не я банвайте! Не искаме да видим регистрация на ъпгрейтнатата версия - CecaD! Хептен ще ни се стъжни форумския живот, не че имаме друг де. (Бързам да се застраховам, казвайки го преди ЦецаГ да го направи) 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, Slavi каза: Любима балада на Луна? Труден избор, но все пак 1. 2. Без теб 3.Любов от първи поглед Балади не слушам, но Лунните са изключение! 1. Плод от рая 2. Скитница 3. Ще мога ли без теб 4. Назови ме 5. Завинаги до теб 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, Slavi каза: Жалко, че е ограничила коментарите към публикациите си и не мога да и отдам заслужения почит за това, че е като пътеводна светлина в живота ми! Ами такива са световните звезди...не искат да им се нарушава личното пространство.Ариана Гранде,Риана,Гага и тн да се учат!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, asylum каза: Мира е ключът към Рая! Страхотна е с бретон. На обложката на първия си албум е делова като истинска бизнес дама❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 2 минути, retr0 каза: Оставете CecaG наМира и не я банвайте! Не искаме да видим регистрация на ъпгрейтнатата версия - CecaD! Хептен ще ни се стъжни форумския живот, не че имаме друг де. (Бързам да се застраховам, казвайки го преди ЦецаГ да го направи) Ох Си!!! Защо всички нови не са забавни като ретро?? Смятам,че на всички ни е ясно кой е Дебютът на 2019. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, Slavi каза: Страхотна е с бретон. На обложката на първия си албум е делова като истинска бизнес дама❤️ На хубав човек всичко му отива! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, Slavi каза: Страхотна е с бретон. На обложката на първия си албум е делова като истинска бизнес дама❤️ Ето това е истиска счетоводителка. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, xroflx9 каза: Ох Си!!! Защо всички нови не са забавни като ретро?? Смятам,че на всички ни е ясно кой е Дебютът на 2019. Всяко ново е добре забравено старо! Със сигурност е старо куче! Само циците на Мира бяха нови в тоя клип! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 4 минути, asylum каза: Балади не слушам, но Лунните са изключение! 1. Плод от рая 2. Скитница 3. Ще мога ли без теб 4. Назови ме 5. Завинаги до теб Мигом пускам Плод от рая, че не съм я слушал. Огромен пропуск. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари