Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, dan!el каза: Сравняваш наставними неща в момента. Клипът не Деси Слава е качен в нейн канал с близо 70К абонати и веднага при премиерата си (когато се трупат много по-голямата част от гледанията), докато посочените от теб клипове на Емилия са някакви абсолютно любителски слайдшоу презентации в никакви канали. Съвсем в реда на нещата е едното да не е показва никога отстрани и да не тръгва автоматично след други песни, докато при клипа на Деси Слава не е точно така. Освен това въпросните песни, чиито клипове си качил, имат или са имали още по 10-тина като тях на същия принцип, които са трупали или трупат минимални гледания и в последствие изтрити. Оригиналните клипове на "За мен забрави" и "Целувай ме" примерно имаха съотвено близо по 700К и 600К, първата имаше и два клипа в канала на "Планета" по едно време. Не е терминатор на гледания Емилия, но има своите не по-малко успехи. Благодарение на милионите на актуалните си хитове (в периода на пика на гледанията преди 2-3 години) Галена и Преслава дръпнаха по този начин напред и не толкова популярните си песни, които веднъж натрупали вече около 1-2М много по-лесно трупат нови гледания. Всичко общо взето в този YouTube е едно натрупване, алгоритми и т.н. Невъзможно е да спрем е качена 6 години след премиерата си. За каква премиера говориш. И няма значение една песен в какъв канал е качена. Ако е била хит, то тя трупа гледания. Особено за ретротата когато са качвани, е нямало официални канали. Ето все пак клипове от неофициални ако мислиш че това е проблема наистина: 1, 700,000 Почти 3 милиона. Един магапаса има поне 5 парчета с над милион все в неофициални канали. Освен това всичките имат изтрити клипове. И Анелия, и Деса и Ивана и т.н. За останалото съм съгласен. Благодарение на актуалните си хитове Преса и Галя натрупаха на стари песни, които далеч не са били такива огромни хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Мара мачка със смях! 🤣🤣 https://www.vbox7.com/play:ceae73ede8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, mitak_94 каза: Мара мачка със смях! 🤣🤣 https://www.vbox7.com/play:ceae73ede8 Точно търсих гостуването и в тубата. Мерси. Марчела е невероятница 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 4 минути, Slavi каза: Точно търсих гостуването и в тубата. Мерси. Марчела е невероятница И аз първо там го търсих, но бившите ми колеги от Нова Плей явно са решили да не качват интервюто щом е чалга певица. 🙄😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Slavi Публикувано Ноември 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 16 Мария кърти. Марая обяснява как и е липсвала един месец, докато е била при баща си и Мара отсече: -Ако трябва да съм честна ти не ми липсваше много, защото си почивах Майка на годината! 16 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, mitak_94 каза: И аз първо там го търсих, но бившите ми колеги от Нова Плей явно са решили да не качват интервюто щом е чалга певица. 🙄😂 В YouTube винаги качват с няколко дни закъснение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Мария определено беше най-яката чалгарка влизала във випа! Къртеше със скандали, лафчетата й се въртят из тикток и до днес, брутална просто. А най-скучна беше Преси, няма какво да се лъжем. 3 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Fast каза: В YouTube винаги качват с няколко дни закъснение. Само някои неща. Клиповете от "Събуди се" днес са качени, но естествено този с Мария не е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Насладете се ... 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Телефона звъни,пак ли гаджето ти? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Мария и скандалите й с Мегз са вечни. До ден днешен всичките ми приятели ги цитираме наизуст. Велика! 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Страхотна е Мария, много ме кефи как казва Ч вместо Т. СъквартиранЧиЧи едно време беше шега в Господари на Ефира, но Мария доказа, че може да го прилага и в живота. Истинска лястовичка на словото! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 9 минути, Starboy каза: Мария определено беше най-яката чалгарка влизала във випа! Къртеше със скандали, лафчетата й се въртят из тикток и до днес, брутална просто. А най-скучна беше Преси, няма какво да се лъжем. Кали и Лияна бяха по скучни. Поне за мен. Но, да, Марчела няма равна. Срина чеф Петров със Земята. Истинска идолка на скандалите и лафовете. От нея тръгна и жестокия лаф за диалога. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Ох,жестока е Андреа. Целият ми фейсбук е залят с колажи от снимките й вчера. Отново най-коментираната чалгарка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, xroflx9 каза: Ох,жестока е Андреа. Целият ми фейсбук е залят с колажи от снимките й вчера. Отново най-коментираната чалгарка. Постни тук, за да им се насладим и ние. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Не знам в последните 2 години колко пъти съм казвал “аз диалог със теб НЕ ТЪРСЯ. Той ми е излишен!” Крилата фраза за вековете! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Добре се справям.. и да ти харесва и да не ти харесва! 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, Starboy каза: Втория вариант от нейния профил ли е или фенове са я минали през филтри за гавра. Никой не може да извади Андреа от нейния си свят. Чак ме кефи 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, Starboy каза: Добре се справям.. и да ти харесва и да не ти харесва! Тук е по-зле 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Slavi каза: Втория вариант от нейния профил ли е или фенове са я минали през филтри за гавра. Никой не може да извади Андреа от нейния си свят. Чак ме кефи Нямам идея, тиражира се из стената ми във Фб 🤣 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 14 минути, Starboy каза: Добре се справям.. и да ти харесва и да не ти харесва! @Slavi да,втората снимка е от профила й. Забележете и колко е примерна. Освен че си е барнала лицето си е скрила и изскочилото зърно от първата снимка.😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 13 минути, Willy каза: Тук е по-зле Totally me след като отида на гости да "гледам филм". 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, xroflx9 каза: Totally me след като отида на гости да "гледам филм". По-скоро totally me след като видя, че наистина ще гледаме филм. 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, Starboy каза: По-скоро totally me след като видя, че наистина ще гледаме филм. Това е след края на филма: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 U talkin' to me? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари