Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 4 минути, xroflx9 каза: U talkin' to me? Аз след като съм прекарал 2 часа в това да си избирам аутфит и някой ми каже: няма ли да се преоблечеш преди да излизаме? 5 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 час, Starboy каза: Мария определено беше най-яката чалгарка влизала във випа! Къртеше със скандали, лафчетата й се въртят из тикток и до днес, брутална просто. А най-скучна беше Преси, няма какво да се лъжем. 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 4 минути, Starboy каза: Аз след като съм прекарал 2 часа в това да си избирам аутфит и някой ми каже: няма ли да се преоблечеш преди да излизаме? Когато crush-а ми мине покрай мен и искам да му покажа какво губи като не ми обръща внимание: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, asylum каза: О, съвсем бях забравил за Луна.. явно подсъзнателно изобщо не я броя като чалгарка във випа! Тя е съвсем друго ниво! 4 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Starboy каза: О, съвсем бях забравил за Луна.. явно подсъзнателно изобщо не я броя като чалгарка във випа! Тя е съвсем друго ниво! И аз си го помислих, но съм длъжен да я споменавам поне веднъж дневно. Тя не е нито чалгарка, нито певица, нито царица, а Президент и то от Луната! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 час, Slavi каза: Марчела е невероятница Мара е институция, неслучайно има нейна двойничка в Таджикистан - външен вид, стил на песента, пеене, поведение... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Андреа пак е на фитнес. Посещенията й там са почти като моите..за 2-3 сторита и да убия време в СПА зоната. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Ноември 16 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 16 Аз влизайки в Рамания: https://streamable.com/xkevu #nohate 8 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 5 минути, Starboy каза: Аз влизайки в Рамания: https://streamable.com/xkevu #nohate "Хора, които искат да се изявяват непрекъснато!" Време е за преврат! https://pik.bg/екшън-в-пик-tv-екстра-нина-на-косъм-от-кървав-атентат-в-истанбул---екип-на-медията-ни-гост-news884673.html 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 На мен любима си остава ей тази снимка на Преси, защото ми напомня на една вещица дето гледах като малък.😂😂😂😂 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Ма тя и преди си е била Майкъл Джексън! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 15 минути, DrAkO каза: Мара е институция, неслучайно има нейна двойничка в Таджикистан - външен вид, стил на песента, пеене, поведение... БРУТАЛНА Искам подфорум със заглавие "Таджикистански поп фолк"! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Ох концерта от 2016 е родил много iconic снимки Внимавайте баба Гло да не ви бие шута че всичко лети 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Андреа все едно страда от хронично недоспиване. Има вид на измъчена, отрудена майка на две деца, която става всеки ден в 5 за работа и си скъсва задника от бачкане. Не виждам причина да изглежда по този начин... Участията са й малко, обикаля света, почива активно, има парички ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 25 минути, Willy каза: На мен любима си остава ей тази снимка на Преси, защото ми напомня на една вещица дето гледах като малък.😂😂😂😂 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 31 минути, Willy каза: На мен любима си остава ей тази снимка на Преси, защото ми напомня на една вещица дето гледах като малък.😂😂😂😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 час, DrAkO каза: Мара е институция, неслучайно има нейна двойничка в Таджикистан - външен вид, стил на песента, пеене, поведение... Мара може само да бленува за такива стадиони днес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, DarkChild каза: Мара може само да бленува за такива стадиони днес. Това се отнася до всяка чалгаджийка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Кондьо се завърна 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Slavi каза: Кондьо се завърна Стресна ме. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Луна-та кацна в Австралия. Позира и припява – май нов мъж се задава! Glas.bg 16:15 15.11.19 0 163 https://glas.bg/zhivot-zvezdi/luna-ta-katsna-avstraliia-pozira-i-pripiavamai-nov-mazh-se-420582/ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Невероятна е Андреа! Всички я съдят, че е дебела, а тя за да покаже колко й пука тръгва на фитнес... за да ползва джакузито! Официално новата ми любимка! 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Андреа е качила стори от студиото на Оцко. Трета песен за година? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Beat. каза: Андреа е качила стори от студиото на Оцко. Трета песен за година? И клип без нея, ако изобщо има клип? 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 6 минути, Beat. каза: Андреа е качила стори от студиото на Оцко. Трета песен за година? (S)he believed 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари