Ergeni Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Това ме зариби 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Никой: Мумифицирания Тутанкамон, когато осъзнае, че пак някой иска да му обере гроба: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 🤷♂️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 8 минути, Danger. каза: Уникална! Харесва ми че не е комплексирана от външния й вид, като някоя, триеща назолабиалните бръчки от снимките, правейки се на восъчна фигура от Мадам Тюсо. Все пак няма и за какво да се комплексира, оперира си едно нещо което не й харесваше и сега е още по-хубава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 14 минути, Danger. каза: А ти си КЛАСА, брат! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 9 минути, Kriminal каза: Уникална! Харесва ми че не е комплексирана от външния й вид, като някоя, триеща назолабиалните бръчки от снимките, правейки се на восъчна фигура от Мадам Тюсо. Все пак няма и за какво да се комплексира, оперира си едно нещо което не й харесваше и сега е още по-хубава. Защо говориш така сякаш това са снимки, дето Преслава сама е пуснала в профила си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 20 минути, Danger. каза: Тук е като някоя кикимора-старица, която признава "Аз каква интригантка бях на младини, колко алчна и безскрупулна. Така ми се пада!". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Защо говориш така сякаш това са снимки, дето Преслава сама е пуснала в профила си? Мислех че 2 от тях ги пусна, но проверих ся и не са тези, но мязат. Все тая, не се обработва като Галена, знаеш какво имах предвид Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Преди си беше по-хубава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 6 минути, Kriminal каза: Мислех че 2 от тях ги пусна, но проверих ся и не са тези, но мязат. Все тая, не се обработва като Галена, знаеш какво имах предвид Тя и Галена не е обработена на стоп-кадри и снимки на фенове. Галена е ясна от години. Преслава имаше много по-голяма натурална красота и въздействащо излъчване. Окепази се тотално. Тя, ако не намери най-добрия холивудски хирург и не пръсне стотици хиляди левове, тепърва ще става по-зле, защото вече са я направили на гъз. Една пластична операция, ако е направена перфектно, също с времето става на гъз. Изисква постоянна поддръжка, всичко да е много премерено и обмислено. При Преслава интервенцията не е премерена и обмислена, досущ като живота й. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 17 минути, Runevski каза: Преди си беше по-хубава! Тези снимки от 2008 ли са, когато Рени все още имаше кариера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 6 минути, Kriminal каза: Тези снимки от 2008 ли са, когато Рени все още имаше кариера? Да, малко преди четвъртия и концерт в НДК, който Преси никога няма да има. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 6 минути, Runevski каза: Да, малко преди четвъртия и концерт в НДК, който Преси никога няма да има. Преслава: За четвърти мой концерт в зала 1 не знам, но първи ще направя. Когато ми израстне носа отново. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 10 минути, Runevski каза: Да, малко преди четвъртия и концерт в НДК, който Преси никога няма да има. Добре лелче, сега се върни към гледането на интервюта на Преслава и си представи че теб те поканиха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 11 минути, Runevski каза: Да, малко преди четвъртия и концерт в НДК, който Преси никога няма да има. Ама Рено, я се успокой ма. Преса ако направи поне сама ще си напълни залата, не с половин сръбия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Току що, WindWalkerMonk каза: Ама Рено, я се успокой ма. Преса ако направи поне сама ще си напълни залата, не с половин сръбия. Тц тц Защо мразиш Руневски? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Току що, VulkoIsTheBest каза: Тц тц Защо мразиш Руневски? А не я мразя Рена, да става гаргар тук. Нека Урода и Бухтолина се джафкат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: А не я мразя Рена, да става гаргар тук. Нека Урода и Бухтолина се джафкат. Би било яко Рени, отвялената коментаторка, в свое интервю да каже, че не одобрява новата визия на Преслава. "Разбрах дори, че във форумите я наричат "Урода". Какво повече бих могла да добавя, освен да се усмихна. Едно време ми викаха "Усмивката на фолка" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 17 минути, Kriminal каза: Добре лелче, сега се върни към гледането на интервюта на Преслава и си представи че теб те поканиха Не мога да гледам Преси и Хуби във Видин сега, гледам си гостуванията в Сърбия! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: @Willy "Шефката" за последните 3 месеца - 1.1 млн гледания. Не е баш "напълно забравена". Поизветря, но си постигна целта. Вече има 23.1 млн. А идват и фирмените партита в края на годината. Не знам защо, но си мислех че е минала 22М още от февруари...Доста добри цифри. @Danger. предпочитам тази снимка на която е същинска вещица! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 21 минути, WindWalkerMonk каза: Ама Рено, я се успокой ма. Преса ако направи поне сама ще си напълни залата, не с половин сръбия. Ако, ама ако цапа и мирише. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 22 минути, VulkoIsTheBest каза: Би било яко Рени, отвялената коментаторка, в свое интервю да каже, че не одобрява новата визия на Преслава. "Разбрах дори, че във форумите я наричат "Урода". Какво повече бих могла да добавя, освен да се усмихна. Едно време ми викаха "Усмивката на фолка" Коментар на годината! 🤣🤣🤣🤣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 2 часа , meleto каза: Това ме зариби Щете зариби, ми, то си е направено за зарибявкааа! преди 32 минути, WindWalkerMonk каза: Ама Рено, я се успокой ма. Преса ако направи поне сама ще си напълни залата, не с половин сръбия. Урода ще каже, че е първата с концерт 🤣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Току що, asylum каза: Урода ще каже, че е първата с концерт 🤣 Хахахаххаха. Май ще водя и Рени при Адем Ходжа в Ръжево Конаре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари