xroflx9 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 6 минути, SG каза: Тези по-скоро към зимата клонят. Есента ще остане тотал щета, както изглежда. Просто защото не пускат песни. Принципно да,а преди по това време на годината излизаха мегахитовете като Хабиби,Шушана и тн.😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 28 минути, zai4eto82 каза: И се бута при Коце. И на кого ли още не. В Бар Рио сяда в скутове на старци. преди 11 минути, SG каза: Към всички тези бих добавил и Въртележката, а също и малки хитове като Просяци, Позна ли ме, Оп-оп, Много съм добра и т.н. Коренно различна е ситуацията днес, когато, изключвайки Роксана, най-гледаното ново нещо в канала на Пайнер от началото на септември насам е 1.9 милиона. Добре, че е албума на Преслава в нейния канал, да спасява леко положението. Какви са тези заглавия!? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 6 минути, VulkoIsTheBest каза: Това популярно ли е? В смисъл потребители на Айфон ли имат достъп, свалят се песни или се стриймват? Имаш ли идея за какви цифри говорим, не ми е ясна там хавата. Използва се от потребители и на айфон и на андроид, за съжаление цифрите са скрити, но не са малки. Щом има цял чарт за България значи се използва. Принципно държавите в които не се ползва активно услугата дори нямат своя класация. Имайки предвид новите планове на телекомите в България, които вече включват безплатни МБ специално за Apple Music в плановете си, ще става все по-популярно. А вече има отстъпка и за Българските студенти и така струва само 4 лева на месец, което за достъп до цялата музика в света е нищо... 2 евро. Цените са съобразени специално за България, за другите европейски държави си е по-скъпо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 10 минути, SG каза: Тези по-скоро към зимата клонят. Есента ще остане тотал щета, както изглежда. Просто защото не пускат песни. Бавната имаше прекрасна възможност да се открои с нещо добро, а пусна неслушаема простотия. Даже се учудвам, че в третия ден все още прави над 140К. Което все пак доказва, че е намазала от липсата на конкуренция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 3 минути, retr0 каза: Използва се от потребители и на айфон и на андроид, за съжаление цифрите са скрити, но не са малки. Щом има цял чарт за България значи се използва. Принципно държавите в които не се ползва активно услугата дори нямат своя класация. Имайки предвид новите планове на телекомите в България, които вече включват безплатни МБ специално за Apple Music в плановете си, ще става все по-популярно. Understand, understand. На база наблюденията ти над класацията от днес, аз гордо обявявам Паника за по-останала във времето от Пиян. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 ❤️ Мачкам всичките след тебе, връщам им го двойно Аз..... ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 @retr0 Дай мнение за на Рокси хитя. Аз първия път, като чух началните акорди си викам "Оо, Роксо, ние искаме резачки, ти тука ще увиваш...". Изслушах я докрай и си мисля - Абее, има нещо грабващо. После обаче видях в каква лавина се превръща песента и й дадох още шанс. Много истински текст и зарибява самата мелодия. Доволен съм определено. Не харесвам Роксана по принцип, обаче когато някой изкара успешно парче и качествено, много се кефя да го стимулирам. Ще й правя муски за все по-голям успех, трябват ни и изненади в този живот, не може само двете едни и същи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Отвратителна е на Роксана песента,не знам защо всички са луднали по нея. Може би защото отдавна не е имало балада в чалгата,но все пак май Шулевна ще се окаже права,че балада=боклук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 3 часа , asylum каза: @Slavi, @Kriminal, след Магистрала 2019 да очакваме ли и Яланджъ дюня 2020? ❤️ Искам Хабиби да се върне и да излизат на концерти с Галена и Амет отново! О да! Арабам вар турбо дизел гезерим гюзел, гюзел! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Искам да изтрия твоето име, но гори ме липсата ти, ако от нещо трябва да умирам, аз избирам да си ти 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Така да се ядосвам на Ана за тая "Забранявам си"! Най-голямата грешка на Анелия, че не я клипира. Не знам и тя с кой акъл пренебрегна тази разкошна песен. Веднага след "Не ме принуждавай" и "Добрата, лошата" трябваше и нея да снима. ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 26 минути, Kriminal каза: О да! Арабам вар турбо дизел гезерим гюзел, гюзел! Арабам вар, хем кошаръм, хем ойнаръм! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 час, retr0 каза: Използва се от потребители и на айфон и на андроид, за съжаление цифрите са скрити, но не са малки. Щом има цял чарт за България значи се използва. Принципно държавите в които не се ползва активно услугата дори нямат своя класация. Имайки предвид новите планове на телекомите в България, които вече включват безплатни МБ специално за Apple Music в плановете си, ще става все по-популярно. А вече има отстъпка и за Българските студенти и така струва само 4 лева на месец, което за достъп до цялата музика в света е нищо... 2 евро. Цените са съобразени специално за България, за другите европейски държави си е по-скъпо. Използва се предимно от потребители на айфон. Така и така сме почнали да гледаме класациите на стрийминг платформите, сега проверих топ 100 на Deezer за България. В топ 10 единствените бг песни са ... Пиян и Не те забравям. Каква изненада. http://prikachi.com/images.php?images/665/9671665S.jpg 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 А в най-слушаната такава платформа в Бг- Spotify- Пиян на 19 място (най-слушаната от всички Бг песни, а е на 3 месеца), Паника на 31, Не те забравям на 44. Пак тия двете беее... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Имаха два огромни хита в лицето на "Да гори" и "Грешка беше", по-късно Галена се отчете с "Феноменален", а Джена с "Яко ми е". На Деса и Фики дуета обра и той средни овации. Отделно от Пайнер гърмяха "Името ти" и "Шефката". Съвсем друго беше усещането в попфолка. Сега имаме една Роксана + Аре, дърпай и лирик простотиите на Преслава, които кретат там с някви уж гледания. Забележи, че Паника и Пиян на 100 месеца все още са по върховете на класациите. Btw мачкат с гледания и през 2019! Феноменален +11.1М Яко ми е +9.5M Да гори в любов +7.0М Грешка беше +6.4М Въртележката +6.4М 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 И въпреки, да знам, че свършва зле бих искал пак от Господ теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 11 минути, SG каза: А в най-слушаната такава платформа в Бг- Spotify- Пиян на 19 място (най-слушаната от всички Бг песни, а е на 3 месеца), Паника на 31, Не те забравям на 44. Пак тия двете беее... Само това ли са чалгите в класацията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 минути, Vancho каза: Само това ли са чалгите в класацията? Да. И поп-рап песните не са много повече, главно разни на Ицо Хазарта. Имам наблюдения, че българската музика като цяло е в голяма криза напоследък, не само единия жанр. За сметка на това интереса ни към световната е огромен, явно сега сме в такава ера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 минути, SG каза: Да. И поп-рап песните не са много повече, главно разни на Ицо Хазарта. Имам наблюдения, че българската музика като цяло е в голяма криза напоследък, не само единия жанр. За сметка на това интереса ни към световната е огромен, явно сега сме в такава ера. Чалгите в Deezer са доста повече: #6 Пиян, #9 Не те забравям, #14 Добре ли си, #26 Паника, #33 Между гърдите, #39 Гъзарка, #49 Време е, #52 Кома, #54 Не ме оставяй, #55 Тръгвай си, #56 Акула, #57 Болка моя, #61 Шампионка, #66 Много луд, #67 Боже мой, #70 Пръскам хонорари, #72 Яка е жена ти, #73 Крадец на време, #75 Шампион, #76 Трябваш ми, #81 Изтрезняваш ли, #83 Най-боли ме, #84 Я се успокой, #86 Bogovi zemljom hode#88 Мамиш, #90 Няма да ми мине Явно доста чалгари ползват Deezer. В класацията са Дарби, няколко песни на Ицо Хазарта, Да или не и новата на Тита. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 34 минути, SG каза: Пак тия двете беее... И двете са харесали даже!😂🥰 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 13 минути, Vancho каза: Чалгите в Deezer са доста повече: #6 Пиян, #9 Не те забравям, #14 Добре ли си, #26 Паника, #33 Между гърдите, #39 Гъзарка, #49 Време е, #52 Кома, #54 Не ме оставяй, #55 Тръгвай си, #56 Акула, #57 Болка моя, #61 Шампионка, #66 Много луд, #67 Боже мой, #70 Пръскам хонорари, #72 Яка е жена ти, #73 Крадец на време, #75 Шампион, #76 Трябваш ми, #81 Изтрезняваш ли, #83 Най-боли ме, #84 Я се успокой, #86 Bogovi zemljom hode#88 Мамиш, #90 Няма да ми мине Явно доста чалгари ползват Deezer. В класацията са Дарби, няколко песни на Ицо Хазарта, Да или не и новата на Тита. Реално и тук песните в Топ 50 не са много- само 7. Но да, голяма изненада е, че в Deezer явно се слуша повече чалга. преди 8 минути, Willy каза: И двете са харесали даже!😂🥰 Страхотни са. Стига вече с тия спорове, и двете са кралици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 час, SG каза: А в най-слушаната такава платформа в Бг- Spotify- Пиян на 19 място (най-слушаната от всички Бг песни, а е на 3 месеца), Паника на 31, Не те забравям на 44. Пак тия двете беее... Според официалния сайт на Спотифай за миналата седмица "Пиян" е на 11-то с 12.8К, "Паника" на 23-то място с 10.2К. Нищожна разлика, но то и като цяло цифрите са нищожни. Не те забравям - 9100 Болка моя - 7300 Добре ли си - 7100 Аре, дърпай - 6500 Изтрезняваш ли - 6300 Дарби - Дара 6200 Акула - 5500 Това е по-интересното в ТОП 100, което виждам на пръв поглед https://spotifycharts.com/regional/bg/weekly/latest Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 час, Willy каза: Btw мачкат с гледания и през 2019! Феноменален +11.1М Яко ми е +9.5M Да гори в любов +7.0М Грешка беше +6.4М Въртележката +6.4М Знам, но сегашното положение не се търпи! Направо изпитвам носталгия по края на лятото и есен 2018. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Цялото чалга десетилетие 2010 - 2019 беше подвластно на спора Преслава/Галена. Представете си каква липса на нови имена има. Оттам и липсата на хитове. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза: Цялото чалга десетилетие 2010 - 2019 беше подвластно на спора Преслава/Галена. Представете си каква липса на нови имена има. Оттам и липсата на хитове. 2013, 2014, 2015 и 2016 нашата е била много зле. Не знам какви спорове са се водили тук. Аз бях страшно разочарован от нея и почти не слушах чалга. 2019-та определено й е най-силната година през това десетилетие. Ти какво мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари