Slavi Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 21 минути, GSA каза: Кефи ме, че се е надъхала да съчетава силни текстове с по-дискотечно звучене, за да гони все пак хит. Дано със следващата и се получи още по-добре! Има стеашни тракове в тази стилистика. Култова е фразата : Маскста ми стана втора кожа и ми е добре. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 преди 31 минути, Willy каза: Точно този от снимката не е този влогър. Този от снимката участваше в София ден и нощ и 5678 на Галин и Емануела. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 16 минути, Willy каза: То само заради това няма никакъв успех в Сърбия. Страшно лицемерче е Миле, както и останалите сръбски изпълнители.😂 Като е в Бг се мазни и на Галена и на Сашка за някое друго концертче или участие в Калояновата. То според мен и не трябва много да я засяга. Води се престиж да имаш дует с легенда, пък и претендент за хит на годината е. Така любимо ми е!😜 Ами реално за него 17 милиона са повече от добре. Далеч от големите му хитове, но по добре от голяма част от продукцията му. Иначе Добре ли си е паднала под Гн директоре. Ако тази песен беше стартирала с гледанията, които правят топ пайнерките, щеше да гони вече 20 милиона. Най добрите позиции има за 2019. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Оказва се, че Андеа освен за автор на музиката на Искам искам се е представила за режисьор и продуцент. Кефи ме как няма скрупули и въображението и работи на макс 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 19 минути, Slavi каза: Оказва се, че Андеа освен за автор на музиката на Искам искам се е представила за режисьор и продуцент. Кефи ме как няма скрупули и въображението и работи на макс Автор-изпълнителка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 час , GSA каза: Кефи ме, че се е надъхала да съчетава силни текстове с по-дискотечно звучене, за да гони все пак хит. Дано със следващата и се получи още по-добре! Страхотна песен! Като от латиноамерикански сериал.😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Гледахме ли последния лайв и сторитата на Преслава? Едва ли някой още има съмнения, че "Водка с утеха" е вечна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Само Теди Ломска Александрова за хубав ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 25 минути, asylum каза: Емануела да не е пуснала нова песен? Че кога минаха 2 месеца от предходната и.🤭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Another one! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 7 минути, Vancho каза: Гледахме ли последния лайв и сторитата на Преслава? Едва ли някой още има съмнения, че "Водка с утеха" е вечна. Че кой изобщо би имал съмнения. Дори на последния концерт умрялата публика в арена армеец я изпълни акапелно. Една от класиките на Преса. В топ 5 със сигурност! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 ТОП прием! Много кахърен текст, жесток! "Казват, че валяло точно като съм се раждала. Уж добре за начало, но защо не продължи така?"😪 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Още малко и ще чукне 8-мия милион! До края на 2019-та дали ще удари 10млн.? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 14 минути, THE IIconic каза: Още малко и ще чукне 8-мия милион! До края на 2019-та дали ще удари 10млн.? Прави средно по около 100к на седмица, а остават 10 седмици до края на годината. Демек не ама до 9 може да стигне, зависи дали ще падне или качи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Помним ли годината в която дебют смаза певицата на миналата година, както и 95% от пайнер.🔥 ❤ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 Коментар под П И Я Н: Da Gori5 days ago: За 3 месеца 10М гледания! Нямаш минаване Преслава! Галена по-добре да стяга екипа да снима на луната! Kisses! С тази скорост не е далеч от това да мине единствената гордост на Галеч за тази година – "Как си ти, добре ли си кажи?" Не, не съм, отрони през сълзи Галем 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 час, Starboy каза: Коментар под П И Я Н: Da Gori5 days ago: За 3 месеца 10М гледания! Нямаш минаване Преслава! Галена по-добре да стяга екипа да снима на луната! Kisses! С тази скорост не е далеч от това да мине единствената гордост на Галеч за тази година – "Как си ти, добре ли си кажи?" Не, не съм, отрони през сълзи Галем 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 час, Starboy каза: Коментар под П И Я Н: Da Gori5 days ago: За 3 месеца 10М гледания! Нямаш минаване Преслава! Галена по-добре да стяга екипа да снима на луната! Kisses! С тази скорост не е далеч от това да мине единствената гордост на Галеч за тази година – "Как си ти, добре ли си кажи?" Не, не съм, отрони през сълзи Галем Колко впечатляващо! Такива коментари със суперлативи мога да ти намеря и под клиповете на Галена, както и на всяка друга. "Пиян" - 10 милиона от официалния + фен клипчета = 11 милиона. "Добре ли си" - 13 милиона от официалния + фен клипчета = 16,6 милиона. Успех! 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Stela каза: Колко впечатляващо! Такива коментари със суперлативи мога да ти намеря и под клиповете на Галена, както и на всяка друга. "Пиян" - 10 милиона от официалния + фен клипчета = 11 милиона. "Добре ли си" - 13 милиона от официалния + фен клипчета = 16,6 милиона. Успех! 😘 На мен в какво успех? Ако е в живот и обучение - мерси, да ти се връща! 💋 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Starboy каза: На мен в какво успех? Ако е в живот и обучение - мерси, да ти се връща! 💋 Защо се правиш на ударен като ясно си личи в какво да е този успех? Песните от новия албум коя ще минат, там какво мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Stela каза: Защо се правиш на ударен като ясно си личи в какво да е този успех? Песните от новия албум коя ще минат, там какво мислиш? Песните на Галена без клипове и тв версии ги минаха вече, а чакай... тя няма такива, защото се страхува от провал😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 Току що, Stela каза: Защо се правиш на ударен като ясно си личи в какво да е този успех? Песните от новия албум коя ще минат, там какво мислиш? Миличка, аз говорех за официалния канал на Планета, не зная за фен клипчета, евала на Добре ли си в такъв случаи, че има доста от тях. Ще бъда честен както винаги и ще заявя, че дори аз не ги слушам тези песни, слушам само Пиян, тук беше посочено, че Не те забравям е минала май Вторник беше, което е някакъв успех за тях все пак. Но я съветвам да не се занимава изобщо с тези песни да им прави клип. Който си купи албума да си ги слуша и това е, не мисля, че заслужават повече внимание. А за дуета с Галин също да кажа предварително мнение - според мен няма да бъде хит, не и голям такъв, а някаква популярна песен само, ама да видим. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Току що, Kriminal каза: Песните на Галена без клипове и тв версии ги минаха вече, а чакай... тя няма такива, защото се страхува от провал😂 Няма такива защото не я мързи да работи и не е стисната като Преслава. Как си представяш Преса да се беше изръсила за 5 нови клипа при положение, че дори за тв версиите не се постара и не вложи почти нищо. Само си разпиля гледанията. Поне този факт не отричай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 6 минути, Starboy каза: Миличка, аз говорех за официалния канал на Планета, не зная за фен клипчета, евала на Добре ли си в такъв случаи, че има доста от тях. Ще бъда честен както винаги и ще заявя, че дори аз не ги слушам тези песни, слушам само Пиян, тук беше посочено, че Не те забравям е минала май Вторник беше, което е някакъв успех за тях все пак. Но я съветвам да не се занимава изобщо с тези песни да им прави клип. Който си купи албума да си ги слуша и това е, не мисля, че заслужават повече внимание. А за дуета с Галин също да кажа предварително мнение - според мен няма да бъде хит, не и голям такъв, а някаква популярна песен само, ама да видим. Ти говориш за канала на Планета, но "Добре ли си" има почти 4 милиона от странични клипчета и не е редно да ги пренебрегнем. Както и тези на "Пиян" макар да са по-малко. "Не те забравям" ми харесва най-малко от новите и нямам наблюдения за нея, но останалите много бързо дръпнаха назад. Може би самата концепция на Преслава за пускането им не беше много правилна и сама си ги прецака. Според мен не ги е и правила да са някакви хитове, просто си запълни албума с тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари