WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: ВОДЕЩТ ??? Вие сериозно ли? НЕ МОГА С ТИЯ. Толко па да са тАпи. Кват фирмата, таквиз и певачиците. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Това едва ли ще го оставят до края така официално. Изпълнителите по азбучен ред ли искали да ги напишат? Не се е получило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Вместо гнусния и противен мангал мустакат дядо с боядисана коса, можеха да сложат Валя например на негово място. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Емилия да не е решила да напуска? Уж нова песен щеше да издава. Btw не знам дали тук сме коментирали тема, която съм засягал в темата за Десислава- че тя очевидно е преподписала с Пайнер, щом ще пее на концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Beat. Публикувано Октомври 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 24 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 часа , xroflx9 каза: Боже,боже гледай за какви манипулации от омраза става на въпрос. 🤣🤣 Нека. Щом има омраза и злоба, значи самия индивид е нещастен. А това може само да ме радва и надъхва. Няма мужда да му се разбива психиката. Тя е вече разбита🤭 преди 20 минути, asylum каза: Много ясно, бе! Аман от тия съревнования и трендинги. Искам на ден по две премиери минимум, та да има повече за сипване с черпака! Още гърми из махалите! Вечен хит! Днес съм на буква М! @Slavi, я пробвай да напишеш Мира Няма или Мира Ферди, изобщо не излиза песента! Трябваше да се сетя, че се казва Бен де, за да ми излезе! Кой саботира Мира след успеха на първия й дует с Ферди - Алисия ли, Стораро ли? По-скоро вторият - завижда, че не с него е направил дует! Ахмак! На мен ми излиза. Мира подготвя парче с Джоскун май. Очакваме пак хит 😏 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 26 минути, Cally-Pressyfan' каза: ВОДЕЩТ ??? Вие сериозно ли? Сигнализирах, ще го оправят. Също и фен клиповете на Галин и Преслава ще бъдат махнати. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 минута, mitak_94 каза: Сигнализирах, ще го оправят. Също и фен клиповете на Галин и Преслава ще бъдат махнати. 😂 И на Емрах и Тони има доста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 5 минути, Beat. каза: И на Емрах и Тони има доста. Едно от които вече е със 120ка за 2 дни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 ТВ версия? 🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Все още не са заредили нови бройки на албума на Преслава в еМаг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 54 минути, Danger. каза: Без Емилия? Анелия, Галена, ДесиСлава, Теофиков, Цветелина Янева? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Глория да се откаже да пуска песни и да си ходи само по концерти. Изключително тъпа песен, приличаща на 100 нейни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 43 минути, Fast каза: Все още не са заредили нови бройки на албума на Преслава в еМаг. Бързо от Пайнер да пускат трети тираж и да обявят албума за диамантен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Царицата ми тя 🥰 Ще ме накефи всички колеги да я изпоблокират 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Надявам се до 1 месец Ивана също да пусне нова песен. При нея сякаш усещам повече шанс за нещо хитово и не толкова изтъркано, отколкото при Глория. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Надявам се до 1 месец Ивана също да пусне нова песен. При нея сякаш усещам повече шанс за нещо хитово и не толкова изтъркано, отколкото при Глория. Скъпа, и за двете шанс няма от много време. Но и 2 милиона при тях биха изглеждали впечатляващо. Ще ме накефи да се съберат за дует и да си мислят, че ще разцепят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 минути, Slavi каза: Скъпа, и за двете шанс няма от много време. Но и 2 милиона при тях биха изглеждали впечатляващо. Ще ме накефи да се съберат за дует и да си мислят, че ще разцепят Щяха, но отдавна изпуснаха момента. Иначе Ванча има близо 3 милиона гледания с "Твое копие". Такава песен пак да пусне и ще има успех. Само да не ни готви поредната чекия. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 На Глория песента не е никак лоша всъщност. Ако беше на друга певица би вървяла и в дискотеките, леко да я барне само ди джея. Това, което може би ни идва в повече за пореден път, е визуалната част, която отвсякъде крещи ГЛО-РИ-Я в не добрия смисъл. Егати, това сякаш не е певицата, която преди 15-20 години правеше някои от най-новаторските предложения. Поне явно и сама вече си осъзнава, че тези новите са Тв версии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: Вместо гнусния и противен мангал мустакат дядо с боядисана коса, можеха да сложат Валя например на негово място. Валя заслужава много повече от някои там! А и има с какво да се представи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Преслава и Галин чукнаха 980ка за 2 дни. Пресов към Галенов: Как си ти, добре ли си кажииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 часа , Beat. каза: преди 1 час , Slavi каза: Нека. Щом има омраза и злоба, значи самия индивид е нещастен. А това може само да ме радва и надъхва. Няма мужда да му се разбива психиката. Тя е вече разбита🤭 На мен ми излиза. Мира подготвя парче с Джоскун май. Очакваме пак хит 😏 Аман от тоя ДжоШкун! Само със Стилиян му се получиха две песни. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 "Така ни се пада" е #1 в Deezer и под #2 в Apple music. "Пиян" си остава в топ 10, а "Не те забравям" в топ 15. И в двете платформи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 38 минути, SG каза: На Глория песента не е никак лоша всъщност. Ако беше на друга певица би вървяла и в дискотеките, леко да я барне само ди джея. Това, което може би ни идва в повече за пореден път, е визуалната част, която отвсякъде крещи ГЛО-РИ-Я в не добрия смисъл. Егати, това сякаш не е певицата, която преди 15-20 години правеше някои от най-новаторските предложения. Поне явно и сама вече си осъзнава, че тези новите са Тв версии. Сещам се за "Илюзия" и "Лабиринт", които за времето си бяха уоу клипове. Наистина бяха различни и новаторски. Голям спад при тази жена. Явно не се осъзнава, или просто не й пука. Сега върти един и същи клип, само се преоблича. Поне песните да ставаха за слушане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари