dan!el Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Обаче някой само това и чакаха май... Голям твън си стана напоследък в очите Емилия?! Неоценена била, повече заслужавала, много стойностна и всичко й било изпипано, класа, ала-бала... ама като опря до там да задминава любимките ви по хитове и вече много рязко не я харесвате. Супер жалки изглеждат някои от вас... 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 На кого му пука за тоя концерт? Всяка себеуважаваща се певица, която има правото да решава дали да е там или не би преценила да не ходи. Никакъв отзвук не получават тия концерти, само някаква безкрайна суета кой точно кога да пее, кой колко повече цигански надвиквания е получил, на кого повече са крещяли името. Някаква абсолютна чалгарщина, дори не вярвам да има повече от 3 хиляди души. Емилия ми е по-безлична от БНТ 1 и не ми дреме за нея, но в случая я подкрепям напълно. Надявам се кралица Джен като една доказала се звезда от истинско звездно семейство също да излезе с изявление, че няма да се появи и точка. Да не я питат защо! Всъщност може и без изявление, също както направи Гален едно време на едни награди, нека е изненада. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 12 минути, retr0 каза: На кого му пука за тоя концерт? Всяка себеуважаваща се певица, която има правото да решава дали да е там или не би преценила да не ходи. Никакъв отзвук не получават тия концерти, само някаква безкрайна суета кой точно кога да пее, кой колко повече цигански надвиквания е получил, на кого повече са крещяли името. Някаква абсолютна чалгарщина, дори не вярвам да има повече от 3 хиляди души. Емилия ми е по-безлична от БНТ 1 и не ми дреме за нея, но в случая я подкрепям напълно. Надявам се кралица Джен като една доказала се звезда от истинско звездно семейство също да излезе с изявление, че няма да се появи и точка. Да не я питат защо! Всъщност може и без изявление, също както направи Гален едно време на едни награди, нека е изненада. Искам Джена и Емануела да открият концерта с Аре, дърпай в дует - накрая Ема да прокълне всички за чао, а Джена да се провикне АМАН, АМАААААААААН! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Галчето и Преси са направили 280 хиляди от официалния клип за третото денонощие. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 То май още и за Галена не е сигурно дали ще пее. Не знам как са си позволили да я сложат в постера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 23 минути, asylum каза: Искам Джена и Емануела да открият концерта с Аре, дърпай в дует - накрая Ема да прокълне всички за чао, а Джена да се провикне АМАН, АМАААААААААН! Дженчето: „Давайййй, само като ние си умеем и знаем“. От категория Кич на десетилетието... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 3 минути, Alter Ego каза: Дженчето: „Давайййй, само като ние си умеем и знаем“. От категория Кич на десетилетието... Е, паметно изпълнение на чутовен хит и във върховни одежди! 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Днес нямаше ли да излиза Теди Александрова, защо пускат Радко Петков? Че и уж с Анелия дует имаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 час, dan!el каза: Обаче някой само това и чакаха май... Голям твън си стана напоследък в очите Емилия?! Неоценена била, повече заслужавала, много стойностна и всичко й било изпипано, класа, ала-бала... ама като опря до там да задминава любимките ви по хитове и вече много рязко не я харесвате. Супер жалки изглеждат някои от вас... Ема никога не е била масова любимка в този форум. Аз съм и' фен но последните успехи повече се дължат на дуетните и' половинки отколко на нея. Голям самостоятелен хит не е имала от „Да бях от гадните“... Да се стяга и да спре вече с тези дуети. От категория Клип на десетилетието... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Къв е тоз Радко Петков, нали Теда беше планирана за днес? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 7 минути, asylum каза: Е, паметно изпълнение на чутовен хит и във върховни одежди! Некоронисаните певица и певец на 2014. Категория: Фичъринг на десетилетието ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Музика: Irkenc Hyka И кавър ще е. Същият, от който е на Даниела и Джордан песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 3 часа , asylum каза: Може би го е срам, че не е добър шофьор. Е, значи 40 хилки ли? Не ти разбирам тъпия въпрос... От този качен в Планета бяха 55ка,а от нейния канал 25 ка Виж я мизерницата как пада от ден на ден. Не съм и очаквал да е чак толкова зле. Жалкарка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 час, Stela каза: Правилно. Тя беше с купени гледания. Не сме чували и виждали реакции на нея. Бърза справка показва, че "Изтрезняваш ли" има 9.8 млн от България, с 2.3 млн. повече от "Тръгвай си". И в Spotify я води, с 172к стриймове. Има и 41 хил. повече реакции във Facebook. Т.е. чисто по показателите за популярност (гледания, стриймове, social reach) е по-големият масов хит, и е абсурдно да се твърди, че трафика е фалшифициран. Да приемем че "Тръгвай си" е по-големият дискотечен хит. Не пречи двете неща да съществуват заедно. Защо трябва да се смесват? Но всеки с поне малка представа от музикална и изобщо развлекателната индустрията знае, че цифрите владеят всичко в този бизнес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 54 минути, Cally-Pressyfan' каза: Галчето и Преси са направили 280 хиляди от официалния клип за третото денонощие. 1300000 за 3 дни +фен клиповете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 минута, Fast каза: Бърза справка показва, че "Изтрезняваш ли" има 9.8 млн от България, с 2.3 млн. повече от "Тръгвай си". И в Spotify я води, с 172к стриймове. Има и 41 хил. повече реакции във Facebook. Т.е. чисто по показателите за популярност (гледания, стриймове, social reach) е по-големият масов хит, и е абсурдно да се твърди, че трафика е фалшифициран. Да приемем че "Тръгвай си" е по-големият дискотечен хит. Не пречи двете неща да съществуват заедно. Защо трябва да се смесват? Но всеки с поне малка представа от музикална и изобщо развлекателната индустрията знае, че цифрите владеят всичко в този бизнес. Защото Изтрещяваш ли е точно дискотечен хит и силата й трябва да е точно там, а няколко месеца след като излезе не се пускаше. Тръгваш ли се пуска до ден днешен, в началото с Акула се въртяха по два пъти. Несериозно е дори да сравняваме двете песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 9 минути, Slavi каза: Не ти разбирам тъпия въпрос... От този качен в Планета бяха 55ка,а от нейния канал 25 ка Виж я мизерницата как пада от ден на ден. Не съм и очаквал да е чак толкова зле. Жалкарка Не признавам сборни гледания. Има 50 или 25 и точка. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 6 минути, Fast каза: Бърза справка показва, че "Изтрезняваш ли" има 9.8 млн от България, с 2.3 млн. повече от "Тръгвай си". И в Spotify я води, с 172к стриймове. Има и 41 хил. повече реакции във Facebook. Т.е. чисто по показателите за популярност (гледания, стриймове, social reach) е по-големият масов хит, и е абсурдно да се твърди, че трафика е фалшифициран. Да приемем че "Тръгвай си" е по-големият дискотечен хит. Не пречи двете неща да съществуват заедно. Защо трябва да се смесват? Но всеки с поне малка представа от музикална и изобщо развлекателната индустрията знае, че цифрите владеят всичко в този бизнес. Тръгвай си е с по добри цифри от Изтрезняваш ли ако се смятат и другите клипове. Във всяко отношение е по успешна и популярна. Не се излагай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Много голяма експанзия на нови имена в канала на Планета. Направо съм без коментар. И вижте как Джулия а.к.а Коя? мина на заден план. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 3 минути, Cally-Pressyfan' каза: Много голяма експанзия на нови имена в канала на Планета. Направо съм без коментар. И вижте как Джулия а.к.а Коя? мина на заден план. Коя? На нея Пашев бързо и припомни какво нищо е, че се беше помислила за Тая, но си остава само една Коя! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 И двамата дебютанти се разхождат в клиповете, и на двамата песни им са кавъри. Страшно разнообразие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 3 минути, Beat. каза: И двамата дебютанти се разхождат в клиповете, и на двамата песни им са кавъри. Страшно разнообразие. И на Данна Пираня е кавър. Аз съм за кавърите, че ми е писнало от баналноте бг композитори. Като цяло 2019 в година на новите имена - Денис, Емрах, Лидия, Десита, Данна, Радко и Ивета. Доволен съм. Време е за тийн чалга звезди. Аман от проскубани дъртофяги дето драпат със зъби и нокти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 минута, Slavi каза: И на Данна Пираня е кавър. Аз съм за кавърите, че ми е писнало от баналноте бг композитори. Като цяло 2019 в година на новите имена - Денис, Емрах, Лидия, Десита, Данна, Радко и Ивета. Доволен съм. Време е за тийн чалга звезди. Аман от проскубани дъртофяги дето драпат със зъби и нокти. Сега е моментът Преси да ги атакува един по един с дуети, за да се задържи актуална покрай следващата задаваща се вълна нови изпълнители. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 16 минути, Slavi каза: Тръгвай си е с по добри цифри от Изтрезняваш ли ако се смятат и другите клипове. Във всяко отношение е по успешна и популярна. Не се излагай. Докарах 13292192 гледания от всички клипове с до 20к. Единия с двете песни го делих на две, за да бъде честно. Изтрезняваш ли от своя страна има 14359174 от всички клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 5 минути, Slavi каза: И на Данна Пираня е кавър. Аз съм за кавърите, че ми е писнало от баналноте бг композитори. Като цяло 2019 в година на новите имена - Денис, Емрах, Лидия, Десита, Данна, Радко и Ивета. Доволен съм. Време е за тийн чалга звезди. Аман от проскубани дъртофяги дето драпат със зъби и нокти. От половината нищо няма да стане,а останалите до 2-3 години ще са забравени. Трябва да се появи някой с амбицията на Андреа и харизмата на Преслава иначе няма как да се получат нещата с тези несретници.😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари