Slavi Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 6 минути, Fast каза: Докарах 13292192 гледания от всички клипове с до 20к. Единия с двете песни го делих на две, за да бъде честно. Изтрезняваш ли от своя страна има 14359174 от всички клипове. А смята ли изтритите клипове? Има записани в темата на Емилия колко са. И в попнейбъл има данни за единия клип с над милион, който бе изтрит. И от къде на къде ще го делиш на 2. Аз нарочно си пускам версията с двете песни една слвд друга и не съм единствен. Правиш каквото си искаш. Тръгвай си бе мания. Пиян е близо до този успех, но не и Изтрезняваш ли. 14 800 000 бяха преди седмица, а е с 2 месеца по нова от Изтрезняваш ли. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, Fast каза: Докарах 13292192 гледания от всички клипове с до 20к. Единия с двете песни го делих на две, за да бъде честно. Изтрезняваш ли от своя страна има 14359174 от всички клипове. А колко милиона на "Тръгвай си" бяха изтрити? А колко на Преслава бяха купени? Супер необективен си и отново показваш статисктика на гледания и т.н Всички знаем, че гига хита "Изтрезняваш ли" е надут балон и залезе точно след три месеца. Сега се опитвате да наложите и "Пиян" като хит на годината, като омаловажавате другите песни, които са пет пъти по големи хитове от изброените. Смешен си в опитите да изкараш "Изтрезняваш ли" / "Пиян" по-голям хит от "Тръгвай си" или "Акула". Винаги когато има конкуренция на оная с резнатия нос и винаги плюете другите песни и издигате нейните бози. После защо плюеш Преслава? Заради такива като теб и Кали-ПресиФен 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 5 минути, xroflx9 каза: От половината нищо няма да стане,а останалите до 2-3 години ще са забравени. Трябва да се появи някой с амбицията на Андреа и харизмата на Преслава иначе няма как да се получат нещата с тези несретници.😄 Емрах❤️😂 Ще видим. За мен Деситта и Лидия са вече в топ 10 и то за нула време. Те в чалгата много успешни вече не се помнят. Такъв е жанра. От много алкохош спомени няма. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 часа , dan!el каза: Обаче някой само това и чакаха май... Голям твън си стана напоследък в очите Емилия?! Неоценена била, повече заслужавала, много стойностна и всичко й било изпипано, класа, ала-бала... ама като опря до там да задминава любимките ви по хитове и вече много рязко не я харесвате. Супер жалки изглеждат някои от вас... Винаги са били необективни и плюят другите изпълнители, когато Майкъл Джексън има конкуренция След това започват да броят купените гледания на любимката им и нагласените клипчета, как феновете я обичат, чакат за автографи и т.н. В малките градове винаги е така, защото дадена певица ходи един път в годината на концерт и всички са луди. И те започват да налагат това нещо като масов интерес към резнатото носле, а когато други пуснат подобно видео, те го подминават без да коментират 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 38 минути, Fast каза: Бърза справка показва, че "Изтрезняваш ли" има 9.8 млн от България, с 2.3 млн. повече от "Тръгвай си". И в Spotify я води, с 172к стриймове. Има и 41 хил. повече реакции във Facebook. Т.е. чисто по показателите за популярност (гледания, стриймове, social reach) е по-големият масов хит, и е абсурдно да се твърди, че трафика е фалшифициран. Да приемем че "Тръгвай си" е по-големият дискотечен хит. Не пречи двете неща да съществуват заедно. Защо трябва да се смесват? Но всеки с поне малка представа от музикална и изобщо развлекателната индустрията знае, че цифрите владеят всичко в този бизнес. В случая няма нужда да правиш справки, защото е ясно, че "Тръгвай си" е по-голям хит и е по-успешна от "Изтрезняваш ли". Предизвика истинска истерия и остана по-дълго с големи гледания от Преслава. И наистина все още се пуска по дискотеките. Имаме и много доказателства в клипчета с истерия и приеми от участията, такива каквито не сме виждали при "Изтрезняваш ли". За толкова време дали се появиха 1-2 клипа. Пресината песен мина и замина, докато "Тръгвай си" ще остане в топа за годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 4 минути, Slavi каза: Емрах❤️😂 Ще видим. За мен Деситта и Лидия са вече в топ 10 и то за нула време. Те в чалгата много успешни вече не се помнят. Такъв е жанра. От много алкохош спомени няма. Лидия има шанс да се задържи повече ако се отдръпне от Педалин иначе не. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 3 минути, Slavi каза: А смята ли изтритите клипове? Има записани в темата на Емилия колко са. И в попнейбъл има данни за единия клип с над милион, който бе изтрит. И от къде на къде ще го делиш на 2. Аз нарочно си пускам версията с двете песни една слвд друга и не съм единствен. Правиш каквото си искаш. Тръгвай си бе мания. Пиян е близо до този успех, но не и Изтрезняваш ли. Не. И преди съм казал, че изтрити гледания няма смисъл да се прибавят, защото вече не съществуват и продължавам да съм на това мнение. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не мога да разбера Емилия някаква по-реална причина не можа ли да измисли? Ясно е че не й се ходи, защото вече да си част от тези концерти е почти срамно заради празните зали, не се излъчват на живо както едно време, което намалява отзува в медиите почти до 0, реално масово не се знае че е имало концерт. Все пак обаче можеше да каже, например че има нетложен личен ангажимент и точка, вместо това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 12 минути, Fast каза: Не. И преди съм казал, че изтрити гледания няма смисъл да се прибавят, защото вече не съществуват и продължавам да съм на това мнение. Ако решат утре да изтрият и “Изтрезняваш ли” , значи ли за теб, че вече не съществува тази песен или не е пожънала никакъв успех? Страшна логика! 🤐 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Току що, petya1 каза: Ако решат утре да изтрият и “Изтрезняваш ли” , значи ли за теб, че вече не съществува тази песен или не е пожънала никакъв успех? Страшна логика! 🤐 Пайнер май са се отказали от тази практика. Не изтриха нищо на Константин и останалите напуснали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 24 минути, xroflx9 каза: Лидия има шанс да се задържи повече ако се отдръпне от Педалин иначе не. Ако си опраяи птицечовката малко е с шансове за мегазвезда. Сега е като пуйка в лице. Аз предпочитам Дессита 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 26 минути, Fast каза: Не. И преди съм казал, че изтрити гледания няма смисъл да се прибавят, защото вече не съществуват и продължавам да съм на това мнение. Това са гледания все пак. Дали са изтрити или не, няма значение. Направени са и се смятат. Изобщо ако Тръгвай си бе песен на Пресли щеше да я величаеш до небето... Наистина се излагаш по някога. Тръгвай си няма дори конкиренция тази година. И Пиян и Добре ли си са след нея, макар да и дишат във врата. Как си нагаждаш нещата според твоята логика... Направо ме убиваш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Защото Изтрещяваш ли е точно дискотечен хит и силата й трябва да е точно там, а няколко месеца след като излезе не се пускаше. Тръгваш ли се пуска до ден днешен, в началото с Акула се въртяха по два пъти. Несериозно е дори да сравняваме двете песни. И рационално ли е да се зачеркват всички тези гледания и стриймове и да се приема като флоп, защото не се е харесала на дискотечната аудитория (една група хора, таргет 18-28)? Това само доказва че тези места са все по-замиращи и нямат същото влияние върху масовата публика като преди. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 @Donatella, дай да изтрием някой клип на преса. Нямало да й броят тия гледания повече. Все едно никога не ги е имала. Чиста работа. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 минута, asylum каза: @Donatella, дай да изтрием някой клип на преса. Нямало да й броят тия гледания повече. Все едно никога не ги е имала. Чиста работа. Незаконно е. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 час, Slavi каза: И на Данна Пираня е кавър. Аз съм за кавърите, че ми е писнало от баналноте бг композитори. Като цяло 2019 в година на новите имена - Денис, Емрах, Лидия, Десита, Данна, Радко и Ивета. Доволен съм. Време е за тийн чалга звезди. Аман от проскубани дъртофяги дето драпат със зъби и нокти. Пропускаш бъдещата лидерка Ариа. Другите ще се откажат, изключая Емрах, който ще мучи по сватби. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, Fast каза: Незаконно е. Идеално. Преса се чука с престъпник. Току виж се влюби в нас 😂 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 Колко вдигна летвата на хитовете си миличката Преси, че почти 13 милиона за няколко месеца да се броят за провал... 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Коя е тая? а) Галена!!! б) Преслава? в) Джена? Джена! Не е истина как се обезличи тази жена. Трябва мнооого да се вгледа човек, че да забележи нещо Преславово тук. Ако някой ми беше казал преди години, че Преса ще се слее с всяка втора кифла, щях да му се изсмея. Уж не даваше вид на толкова суетен човек. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 Нека се насладим на този мегахит с 10 милиона за 2 години 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 3 минути, Gerganafen каза: Коя е тая? а) Галена!!! б) Преслава? в) Джена? Джена! Не е истина как се обезличи тази жена. Трябва мнооого да се вгледа човек, че да забележи нещо Преславово тук. Ако някой ми беше казал преди години, че Преса ще се слее с всяка втора кифла, щях да му се изсмея. Уж не даваше вид на толкова суетен човек. Намекваш,че Джени е тъпа кифла като Галя???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 6 минути, Gerganafen каза: Коя е тая? а) Галена!!! б) Преслава? в) Джена? Джена! Не е истина как се обезличи тази жена. Трябва мнооого да се вгледа човек, че да забележи нещо Преславово тук. Ако някой ми беше казал преди години, че Преса ще се слее с всяка втора кифла, щях да му се изсмея. Уж не даваше вид на толкова суетен човек. Кръстоска между Галена и Женя Калканджиева 😂 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 5 минути, Gerganafen каза: Коя е тая? а) Галена!!! б) Преслава? в) Джена? Джена! Не е истина как се обезличи тази жена. Трябва мнооого да се вгледа човек, че да забележи нещо Преславово тук. Ако някой ми беше казал преди години, че Преса ще се слее с всяка втора кифла, щях да му се изсмея. Уж не даваше вид на толкова суетен човек. Не, че не си прав, но просто снимката е такава. Например на профилната снимка прилича на себе си. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, xroflx9 каза: Намекваш,че Джени е тъпа кифла като Галя???? Не естествено, Смядовката дори не заслужава името й да бъде споменавано в един ред с това на богиня Джен! НО като тотална и недостижима лидерка е редно да се говори за нея с повод и без, и случая ми се стори подходящ да припомня култовия цитат! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 Въобще не намесвайте Джен в тази драма. Тя е на съвсем друго ниво и външно, и ментално и не заслужава да се споменава дори ИНдиректно. 3 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари