Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Никакъв хит не беше, стана хит заради Рашия. И щото са я гепили от реклама на немски мобилен оператор. #самоистинскитехитове 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Никакъв хит не беше, стана хит заради Рашия. Обаче клипа на "Така ни се пада" е в топ 10 на десетилетието и един от най-добрите след "Една жена". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, Stela каза: Обаче клипа на "Така ни се пада" е в топ 10 на десетилетието и един от най-добрите след "Една жена". Глупости пълни! Ето това по - скоро ще сложа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Айде да излиза Тедиии! А ноември и ламборджини ламборджинии🔥 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Това на Емануела много ми харесва: Не знам защо не стана хит. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, Stela каза: Това на Емануела много ми харесва: Не знам защо не стана хит. Още се пуска по дискотеките. Не знам как не е станало хит като си звучи редовно. След Емилия, Преслава, Галена това звучи много често. Нещо якичко да пуснем. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 8 минути, Stela каза: Обаче клипа на "Така ни се пада" е в топ 10 на десетилетието и един от най-добрите след "Една жена". Абе то сравнен с останалите клипове на Пепа от толбухинското Мадам Тюсо вероятно е в топ 10, но нито заслугата за тоя клип е нейна, нито е правен във вакуум където никой друг не прави клипове. Както знаем, ако зависеше от Мумията се завръща, дуета щеше да се върти със слайдшоу с текста на песента 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Гледам, че песента на Ивета е била в Топ 10 на Попнейбъла, макар и само за ден. Вече гони 150k гледания за дни и има към 250 слушатели в Spotify. Да вземат да й развият потенциала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Гален и Фики дали ще си ударят един секс на турнето? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Днес се слуша Емануела! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 4 минути, retr0 каза: Гален и Фики дали ще си ударят един секс на турнето? Дано, отиват си! преди 11 минути, Stela каза: Това на Емануела много ми харесва: Не знам защо не стана хит. Стана си! Емануела се слуша всеки ден! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 23 милиона ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Преслава!!! ❤️ Тагнете някой, който иска да си я поделим 😝🥳 Това е моето най-голямо изкушение от @nedelya_thecakecompany по време на снимки, а най-специалните моменти са малките моменти, откраднатите мигове наслада. Забелязах, че и Мария рекламира тази торта на неделя "червено кадифе". Знаят те кой да им рекламира тортичките. 😍 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 9 минути, retr0 каза: Кърти с тотални хитове от първия си клип насам. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 39 минути, retr0 каза: Първият смислен (и то не напълно) твой коментар, който съм виждал. С изключение на точка 3, за другите 2 си напълно прав/а. “Пиян” си е брутален хит и не виждам някой да го е отрекъл това. Малко е изопачено това, което казваш. Никой не е успорил Добре ли си като един от най големите хитове на 2019. Но често се забравя, че част от трафика на тази песен идва от съседни балкански държави. Лично аз и Паника съм я признал зс хит, но е далеч от други такива, които изброих като Пиян, Кома, Тръгвай си, Болка моя или Най боли ме. Освен това феновете и на двете агитки омал8важават успехите на едната или другата. Далеч не е едностранно. Галеновите пишат за хитовете на Преслава, че били с купени гледания, щом нямало клипчета, на които се пеят, албума и бил с пълнежи, още преди дори да излезе. Клипчетата, които качваме, били нагласени. Визията и била грозна и травеститска, а в същото време приличала на Галена. Това е като своеобразно признание, че Галена е грозен травестит, но видиш ли и Преслава искала да е такъв. Ти специално пишеш от скоро, но последните години Галенови с цената на всичко изкарват Галена най във всичко и сега, когато Преслава е по силна, е съвсем нормално другата агитка да триумфира. Тука малко го изкарахте, че едва ли не сме изпратили Галена в 9та глуха. Всеки знае, че е топ 3 или дори топ 2. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 ❤❤❤ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Да обърнем внимание и на друга кралица. Доста подценявана е тука. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 4 минути, Stela каза: ❤❤❤ Любимата ми нейна араджийска песен. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, Willy каза: Да обърнем внимание и на друга кралица. Доста подценявана е тука. Ми готини са й песните, но самата тя е безлична. На мен поп песните й обаче повече ми харесват. И двете са страхотни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, asylum каза: Любимата ми нейна араджийска песен. Една от любимите ми е. Като цяло на Емануела и харесвам почти всичко. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 9 минути, DevilWish каза: Преслава!!! ❤️ Тагнете някой, който иска да си я поделим 😝🥳 Това е моето най-голямо изкушение от @nedelya_thecakecompany по време на снимки, а най-специалните моменти са малките моменти, откраднатите мигове наслада. Забелязах, че и Мария рекламира тази торта на неделя "червено кадифе". Знаят те кой да им рекламира тортичките. 😍 Знаят те, трънци. Ама няма да споменавам като имена кой е трябвало да викнат, щото за двете ми е тъжно на какъв хал са. #еманулциящезвучиднес 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, Willy каза: Да обърнем внимание и на друга кралица. Доста подценявана е тука. Каквото и да си говорим е в топа като продукция, но нито на участия ходи, нито фенове има. Цялото това нещо с пеенето и е по скоро като хоби. Нека си припомним първия и мега хит 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Ми готини са й песните, но самата тя е безлична. На мен поп песните й обаче повече ми харесват. И двете са страхотни! Брутална е Цура. Помага за развитието на жанра и няма слабо. Иначе ако е на Емануела, нека е: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 💕💕💕 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари