xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 49 минути, pressthebest каза: кралица кралица кралица, на всеки Наско е женица! ❤️ Жестоко! Помоли администратора да ти смени името на djenthebest докато е време! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pressthebest Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, xroflx9 каза: Жестоко! Помоли администратора да ти смени името на djenthebest докато е време! Прес, Джен, то е същото.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 5 минути, pressthebest каза: Прес, Джен, то е същото.. Така е принципно и двете са мегазвезди в чалгата.💕 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pressthebest Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, xroflx9 каза: Така е принципно и двете са мегазвезди в чалгата.💕 Най-големите! ТУК ПРЕСЛАВА ПАЗИ!!!....и Джена и Джена❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Коя е песента на 12-тата минута? Върти ми се в главата, че е нещо на Емилия, но не се сещам, нито я намирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 минути, Beat. каза: Коя е песента на 12-тата минута? Върти ми се в главата, че е нещо на Емилия, но не се сещам, нито я намирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 минути, Beat. каза: Коя е песента на 12-тата минута? Върти ми се в главата, че е нещо на Емилия, но не се сещам, нито я намирам. Нежни устни; Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 7 минути, pechenko каза: преди 7 минути, Olay каза: Нежни устни; И аз за нея се сетих, но го няма това "Я хабиби"... Някакъв ремикс да не е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 5 минути, Beat. каза: И аз за нея се сетих, но го няма това "Я хабиби"... Някакъв ремикс да не е? Оригинала - Голубе 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Виждам, че никой още не е коментирал Роксана, мръсната циганка лъжлива. Преди година оплю Камата, че била бездарница и се смяха с мъжо и. Сега пък много я харесвала, била израснала с нейните песни и т.н. Е такива са сите, Азис, Роксана, Теда, Бона, Софа и сие. Огъват се като да не казвам какво. Философстват ми и морал четат, а инак като ги настъпиш почват да си показват истинската природа. Азис до вчера кълнеше, днес голяма родолюбка го дава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Галена и Преслава (и Галин) продължават да са единствените поп-фолк звезди в Топ 50 на Spotify. 4.Така ни се пада (6 дни в класацията, връх 3) 19.Пиян (69 дни в класацията, връх 2) 31.Паника (64 дни в класацията, връх 2) 39.Не те забравям (39 дни в класацията, връх 24) Бонус: 54.На твое място (3 дни в класацията, връх 54) 66.Болка моя (69 дни в класацията, връх 37) Вече над година и половина, откакто Пайнер качват там, а все още никой не е стигал номер 1. Все по-интересно става кой ще е първият. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Виждам, че никой още не е коментирал Роксана, мръсната циганка лъжлива. Преди година оплю Камата, че била бездарница и се смяха с мъжо и. Сега пък много я харесвала, била израснала с нейните песни и т.н. Е такива са сите, Азис, Роксана, Теда, Бона, Софа и сие. Огъват се като да не казвам какво. Философстват ми и морал четат, а инак като ги настъпиш почват да си показват истинската природа. Азис до вчера кълнеше, днес голяма родолюбка го дава. Изкуствено подмазване. Тя така и феновете си хвалеше, че ги прегръщала, явно после повръща. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Деса е отслабнала доста за новото видео 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Песента на Джена е голяма зарибявка, очаквам много от Галя и Емилия и има надежда за сезона, че почти няма добри песни. За първи път първата половина на годината беше много по-силна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Андреа и Крум - Мен ми стига Soon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 8 часа , Slavi каза: Реклами от сайта Сигнал. Бг. Те правят 4-5интервюта годишно поради тази причина. Аз харесвам Емилия Стоянова. Блага и добра женица е. Не е някой темерут като Марго Лозанова или куха лейка като Жени от фолкмаратон. Че какви са тия реклами? Колко да правят от тях? А Стоянова е лицемерна и високомерна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 45 минути, Born to Die каза: Песента на Джена е голяма зарибявка, очаквам много от Галя и Емилия и има надежда за сезона, че почти няма добри песни. За първи път първата половина на годината беше много по-силна. Tя Емилия подготвя ли нещо за попфолка изобщо? Гледам че с Jay Maly правят още едно парче. А той е страшен сладур. Дали Емилия се е възползвала на макс от възможностите му 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Не виждам да споделяте хита! Що за Дженове сте! 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 И фенове на Хлебната Мая не сте, щом сте пропуснали да споделите това! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 Привет на всички, чак сега съумях да се съвзема от вчера насам, за да мога да пропиша отново. 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 43 минути, asylum каза: И фенове на Хлебната Мая не сте, щом сте пропуснали да споделите това! Уоу.... Кърти направо. Трудно нещо след Джен може да ми грабне вниманието, но Сода успя! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 12 минути, Starboy каза: Привет на всички, чак сега съумях да се съвзема от вчера насам, за да мога да пропиша отново. Аз се поболях! Цял ден лежа, представяйки си че го правя върху портрет на Джен! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Slavi каза: Уоу.... Кърти направо. Трудно нещо след Джен може да ми грабне вниманието, но Сода успя! Сода, кай! Мисля, че е вдъхновена от един от първите си клипове и повтаря визията! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, asylum каза: Аз се поболях! Цял ден лежа, представяйки си че го правя върху портрет на Джен! Е, ти ме размаза с идея! Още сега ще си поръчам огромни тапети за 4-те стени в стаята ми с различни снимки на Джен, за да я усещам постоянно ❤️ 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Starboy каза: Е, ти ме размаза с идея! Още сега ще си поръчам огромни тапети за 4-те стени в стаята ми с различни снимки на Джен, за да я усещам постоянно ❤️ Ако беше истински фен, би се опитал сам да я нарисуваш и после поставиш в рамка! Но добро начало, подкрепям те! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари