FolkEmpire Публикувано на Октомври 10 Report Share Публикувано на Октомври 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Тази песен до колкото си спомням я пусна през 2017-та лятото. Харесва ми! Много по-добре от онзи банализъм който пусна с клип преди това, забравих как се казваше..... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Браво, хубаво е решила да я клипира. "По - добре никога" също е много хубава, дано и нея реши да я популяризира. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Да, двете ѝ песни от бившия на Таня Боева са страхотни. Видеото е много красиво, цветовете са супер. Лия е много красива, от малък я харесвам.😍 Дано пусне и някоя тупалка и да почва с ретро партитата, да завърти пак кариерата си. Жалко, че спря навремето, беше набрала скорост. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Стопли ми душата с тази балада. Ех, Лийче, уникална си беше - такава си и остана. Музикант и голяма певица от класа! Браво момиче, да се учат по-малките тьотки как се твори истински със сърце душа! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Прекрасна песен! Отдавна няма такива. Навярно за съвременния чалга фен това ще е нещо твърде "демоде" и безинтересно. Това, разбира се, няма да прави песента по-малко добра. Самата Лия е страхотна. И клипът е много готин - цветен, усмихнат. Всичко много ми харесва на мен. Обаче защо вграденият клип тук е на Преслава, на този на Лия? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Много красива песен! От онези най-златните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.