Fast Публикувано на Октомври 15 Report Share Публикувано на Октомври 15 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Wooooww! 😲 Budabazz евала за клипа! Страшен кючек,Ано!🤩 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Излишно дълга песен, не бих я слушал в домашни условия доброволно втори път. Клипът е неадекватен, както и песента. Толкова ме кефи Анелия, обаче в последните ѝ песни са потрес. Все пак може и да се получи като хит, защото такова звучене се котира, успех. 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Току що, Starboy каза: Излишно дълга песен, не бих я слушал в домашни условия доброволно втори път. Клипът е неадекватен, както и песента. Толкова ме кефи Анелия, обаче в последните ѝ песни са потрес. Все пак може и да се получи като хит, защото такова звучене се котира, успех. +1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Анелия си подсигури поне година присъствие в клубовете с този мазен хитак. Всъщност тя пробва и с умерени и с балади и то никак лоши неща, но явно това се котира най много. Всичките започнаха да работят и търсят звученето на Азис в песните си. Това виждам. Беше неизбежно. Рядко харесвам мазно, но това влиза много добре. Клипа е брилянтен, но наистина малко неудачен за подобна песен. На тази песен стои малко като похабен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 6 минути, Starboy каза: Излишно дълга песен, не бих я слушал в домашни условия доброволно втори път. Клипът е неадекватен, както и песента. Толкова ме кефи Анелия, обаче в последните ѝ песни са потрес. Все пак може и да се получи като хит, защото такова звучене се котира, успех. Това е!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Що за малоумен текст... що за клип на кючек???? Някакви римски истории и после "голяма си гъзарка", честно казано се посмях Това не мисля втори път да го пускам. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Най накрая як хит от Анелия. Клипът също е супер. Ще гърми 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 7 минути, meleto каза: Що за малоумен текст... що за клип на кючек???? Някакви римски истории и после "голяма си гъзарка", честно казано се посмях Това не мисля втори път да го пускам. Римски истории и после... първата световна война, който е режисьор на това - да се застреля. 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Май искаше да повтори ефекта на клипа "Да ти викна ли такси", който също нямаше нищо общо с текста на песента. Получи се според мен. ПУКА МИ, ПУКА МИ, ПУКА МИ НА... ДРЕМЕ МИ, ДРЕМЕ МИ, ДРЕМЕ МИ НА!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Чудех се дали е възможно някой да пусне по-тъпа песен от онази на Ваня за Дубай и ето че се случи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 3 часа , Fast каза: 51mb wav Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Най-доброто в "това" е включването на Сияна. Не ги ли четат тия текстове преди да ги изпеят? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 3 минути, Petroff каза: Най-доброто в "това" е включването на Сияна. Не ги ли четат тия текстове преди да ги изпеят? Текстописката е пълна трагедия. Не се сещам скоро да е имала дори сполучлив текст, не говоря за качествен, просто да е скалъпен добре и запеваем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Изненадата за мен е участието на Сияна в началото. Хайде, вече! Какво става с нея? Да започва с песните, готина е. А Анелия си ми е любимка от крайно време, но текста е потрес, иначе песента е брутален кючек, някакъв опит да повтори обаче успеха на "Зоопарк" в което чак ме съмнява. Клипът е най от всичко. Към него нямам забележка. Като цяло съм доволен, обаче за песента може и много по-добре от това! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Една от най-жалките песни, издавани от голямо име в последните години. Анелия отбелязва най-слабата година в кариерата си. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Много тъпа песен... дори листчето хартия в печатарската машина е по-скъпо от текстът. Абсолютна тъпня. Жалко за якото видео... Ана доказа колко малко мозък има. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 ЦИГАНИЯ ПАК !!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Глупачка такава, как можа да изпее този текст на музика с такъв потенциал, брутално видео, включване от Сиана, а накрая пак шит. Много съжалявам, толкова съм я обичал през годините, но трябваше да пусне стойностна песен. Сякаш не разбра, че от тези нищо не става... Бесен съм! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 И сега виждам, че Радевица пак е писала текста, Анелия луда ли е... Последните неща, дето пусна са чисти флопове най-вече заради текстовете и пак с нея работила... То само на Джена последното е по-зле от тази, "Шампиона", "Заради теб" и т.н като текст.. Направо не е за вярване. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Много смотана песен..... Ясно е че ще се завърти по заведенията, но честно казано за име като Анелия такива песни са крачка назад, какво й става не знам. Видеото, дори и добро, ама грам не подхожда. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Доказа, че за нея е важно само дали има хит в дискотеките. Твореца в нея просто е мъртъв, очевидно... И какво като е хит сега тази песен? Ще я радва ли успеха, ще се гордее ли? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Заеби... Това вече е пълен потрес! Анелия сама слуша ли си последните песни? Искала кючек да направи.... Ок разбирам трябва й хит за дискотеките, нищо че никога не са й лежали такива песни, ама с тоя текст... проекта е на ниво Стилян и Адриана. Нямам думи! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Тъпа циганка от Столипиново.. ей до това ниво стигна само и само, за да е актуална сред малцинствата. И кел файда, че е хвърлила 50 бона за видеото, като песента е долна помия, която дори Мира и Адриана не биха пуснали? Толкова да ме е яд да гледам как 4-5 имена, с чиито уникална музика израстнах, си плюят на силните дискографии, с които взривяваха стадионите едно време. Абсолютно дъно! Да залязва по-скоро и да спре да ни мъчи повече. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Папка аЛтизъм. Тази жена напълно се е побъркала. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.