Fast Публикувано на Октомври 22 Report Share Публикувано на Октомври 22 музика: Галин, Николай Гурманов и Деян Асенов текст: Галин и Николай Гурманов аранжимент: Деян Асенов режисьор и сценарист: Виктор Антонов оператор: Радослав Гочев 3 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Кефи ме браво! Само мазния отсвир е много изтъркан, Петя с перуката е 1:1 с Галена. Много силен текст браво ще се слуша. Силна година за Преслава, браво, въпреки че се орезили с операциите още вълнува с таланта си! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Преслава прави песента. Брутална 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 4 мин - 1 000 лайка Хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Най-силният проект за годината! Музика, изпяване, текст, видео, визии, присъствие, всичко е топ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Дует на годината? Друг път! Флоп на годината? Оо, Да! 3 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 За 10 мин 14к и 3к плюса.. уооу Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Не става! Това няма и да помирише успеха на "Да гори в любов" и "Пиян". Дори една "Крадец на време" звучи по-хитово. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Много шум за нищо. Слаба работа. Едва я изслушах. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Не е лоша песента, обаче Галин в лице е станал много противен, мега изкуствен, на нищо не прилича. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Събрали се двама съселяни да правят, а освен лицеви корекции нищо друго не предлагат. В крайна сметка - прилично парче, но ще е нещо като сезонен хит. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Средно ниво, но много под очакванията които създадоха. Ако беше с друга нямаше да мине и 4М това! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 На първо слушане не е нещо по-различно от дуетите на Преслава с Фики и с Тони Стораро, които бяха със срок на годност 2-3 месеца, но същевременно има хитов потенциал и минимум сезонен хит ще бъде. Това мазно звучене обаче можеха да го заменят с електронен бийт или нещо друго, което не сме слушали във всяка втора песен. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ммммм..... много хубава песен, текст, клип. Ще си го слушам тоя дует с кеф. Разбира се, че няма база за сравнение с невероятните Да гори в любов, Не се изтриваш, Пиян, но за тях и дума не може да става, толкова са добри, че няма накъде.... И все пак доволен съм от този проект и то много, заслужаваше си да чуем и видим нещо подобно от двамата. Преслава си е много готина тук и кадрите с луната ме кефят. Дали защото аз пък този път нямах големи очаквания ми хареса повече от това, което очаквах. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Изненадващо, че коментарите в Ютуб са само позитивни и много често се среща следния рефрен: "2019 - Годината на Преслава!".. явно не само в Рамания мислим така 10 човека, хъ хъ Харесва ми все повече песента, много яко изпяване и от двамата.. клипът като за Преслава е супер, текстът ми харесва най-много, пожелавам успех на парчето. (за 25 минути имат 37К гледания и близо 6К палци, евала им правя.. малко от малко!) 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ами хареса ми определено! И клипът и песента са на ниво! Слава богу,че не флопнаха Най-силната година на Преслава!😏 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Wtf няма начин това на обложката да не е Галена. Преслава отново е скандална! Визията й на покрива е една от най-хубавите й някога. Но най-приятното нещо в проекта е песента. Към момента годината наистина клони натам да е на Преслава. И очевидно Галин от мъжете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 ПРЕСЛАВА и ГАЛИН - Така ни се пада Г: Всяка вечер пълнят се очите ми, раните ги няма, само белези. Пълните бутилки празня ги наред, но сърцето търси само теб. П: Не си признавам, че съм наранена, пробвах да повярвам, че не си за мен. Имах други в живота си проклет, но сърцето търси само теб. Г: Толкова ли трудно беше да останеш? П: Когато ме боли ръката ми да хванеш. Г и П: Колкото и пъти да отричам зная - без тебе идва края! Пр.: Вечер гледам към Луната, всяка нощ все на мен така се пада. Пробвах други да целувам, но когато заспя тебе пак те сънувам. В дъното на океана ще се хвърля за теб, само за да те хвана. Всичко друго ще оставя, само теб така и не мога да те забравя! П: С нови дрехи всеки ден обличам се, да си кажат: "Ето я - щастлива е!" Все повтарям всичко, че ми е наред, но сърцето търси само теб. Г: Със скъпите коли си обикалям, но е празно вече мястото до мен. Правя всичко, за да продължа напред, но сърцето търси само теб. Г: Толкова ли трудно беше да останеш? П: Когато ме боли ръката ми да хванеш. Г и П: Колкото и пъти да отричам зная - без тебе идва края! Пр.: ........... П: Давам сърцето си отново да съм с теб. Г: Давам живота си без тебе съм проклет. П: Толкова ли трудно беше да останеш? Г: Когато ме боли ръката ми да хванеш. Г и П: Колкото и пъти да отричам зная - без тебе идва края! Пр.: ........... 2 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 @Cally-Pressyfan' настръхна ли на фрагмента в началото: "Имах други в живота си проклет, но сърцето търси само тееееееееб."? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 1 минута, Starboy каза: @Cally-Pressyfan' настръхна ли на фрагмента в началото: "Имах други в живота си проклет, но сърцето търси само тееееееееб."? Повече настръхнах на МАГИЧЕСКИТЕ И КОСМИЧЕСКИТЕ ДУМИЧКИ - ЛУНАТА и ДЪНОТО НА ОКЕАНА. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Абе тая защо така се е вманиачила да прилича на Галена? Чак ми е противна... в някои кадри направо може да решиш, че е Галена, опитваща се да прилича на Майкъл Джексън. Стига бе, тая се изгаври яко със себе си. Песента е посредствена, Галин да спре да си уголемява устните, че скоро може да го пратим на Плеймейт. Конкуренция им е. "5,6,7,8" е по-добра като песен с Емануела, и като клип и всичко. Голем флоп от Галена...опа, Майкъл...а,да бе...коя беше...ааа Преслава...ма не бе, Галена е това бе...как ше е Галена бе, виж, че е Преслава...не бе, Джексън по Планета го въртят.... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Песента е много яка, текстът също. Клипът е учудващо много добър, нарежда се сред най-добрите клипове от Една жена насам! Без да прекалявам, проект на годината. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Обаче нека отбележим и толкова силната актьорска игра от двамата накрая на клипа пред стъклото – толкова тъжни очи, че чак да забравиш, че единия е гей, а другата има мутра за мъж, че и дете от него... 4 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Защо Галена е на обложката ? Чумислава разбра че е гнусна твар и реши да не се показва повече ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Не ме изкефи колкото другите песни на Преслава тази година, но не изключвам възможността да ме зариби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.