FikLena Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 43 минути, asylum каза: Оцет. лимонов сок 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ми като излезна ме изкефи, но докато вляза във форума и да напиша мнение, вече ми омръзна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 23 Author Report Share Публикувано Октомври 23 Добър проект. Харесва ми, най-вече изпяването им. Преслава е невероятно красива в клипа. Преживейте го този нос най-накрая. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 23 Author Report Share Публикувано Октомври 23 преди 10 часа , petya1 каза: Само тази мания да и копие на Галена е плашеща. Не мога да разбера по нейна или по идея на стилистите, но вече във втори клип я докарват като копие на Галена. Опирацията също допринася доста за тази прилика, но поне стилово можеше да избягва тези сравнения. В такива случаи коментарите,че Галена била компрексирана от нея, звучат направо смехотворно. Когато всичко друго сочи обратното. Аз продължавам да си мисля, че последно време стилистите им черпят от един и същ извор. Иначе Преси е имала визия с бретон още в далечната 2007 г. в клипа на "Нищо друго" . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 2 часа , Fast каза: Аз продължавам да си мисля, че последно време стилистите им черпят от един и същ извор. Иначе Преси е имала визия с бретон още в далечната 2007 г. в клипа на "Нищо друго" . Екипът на Преслава следва Галена и нейния екип от доста дълго време в инстаграм и харесват нейни публикации. Общо взето екипите на почти всички изпълнители екипите я следват. Та се съмнявам да не са й виждали визиите. Според мен е търсен ефект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 6 часа , Donatella каза: лимонов сок Обаче не прясно изцеден, а в опаковка 😂 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 И на двата опита да я излушам тази песен до край се провалих. Ужасна е! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Мда. Прекарах се. Пуснах да я гледам със звук, а тряяше обратното - без видеото Иначе е много актуално да снимат в клипа две мумии - и да го пуснат тематично около седмица преди Хелоин. Просто ми дойде някак неочаквано и ша тряя си резервирам час да ми леят куршум. Ако не друго, родните врачки с металургична специализация няма да останат гладни в близките дни. Изобщо - трака отдолу долу-горе биваше, въпреки че май сме го слушали вече, ма то кое ли не сме вече. Изпяването смуче, дуета между съселянието е позакъсял с поне две петилетки, гласовете им ма хич не си пасват, а клипа е егати скуката, само фен на Пепа с кълцания нос може да се впечатли, и то щото други клипое не гледат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Абсолютно изкуствени и двамата, просто цялото това нещо трябва да носи емоция, а единственото което носи е...не носи нищо. Кенеф. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Преслава ми е любимка, ама Галин е ужасно противен тип. Разочарован съм, че избра да направи парче с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Много добър проект. Преслава много дигна левела от към видеоклипове и визия през 2019. Няма минаване след поредния хитак! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Песента си остава посредствена, но съм зарибен, от мъки да я слушам отново отново заради Преслава ми се наби в главата, какво да се прави. Ако беше само на Галин обаче не бих си я пуснал втори път, но нали за това са лидерките? Да диктуват какво да се слуша, еми... не ми е за първи път да съм се зарибил по песен в последствие заради изпълнителя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Слабичка е песента. А текста е наблъскан с толкова клиширани фрази... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 52 минути, Vancho каза: Слабичка е песента. А текста е наблъскан с толкова клиширани фрази... Чуй я пак още 5 пъти и си редактирай коментара, мерси, целувки! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 27 минути, Blueberry каза: Чуй я пак още 5 пъти и си редактирай коментара, мерси, целувки! Редактирай ми коментара и пиши каквото искаш. Разрешавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Очаквах повече,но като цяло ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 За 34 дни 6,260 000 от всички клипчета. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 мина и замина 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Кефи от всякъде 👍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Тотален хит е, в петък направо разцепи, а някои я опрделеиха като сезонно парче, тя тепърва набира скорост, само от фен клипове какви гледания прави. Аз също я преоткрих, но не съм очаквал, че хората така са я научили последния месец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.