borisslav1 Публикувано на Октомври 23 Report Share Публикувано на Октомври 23 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Идва ми по-слаба от предишните й, но е добре, че е по-различна от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Клип Дразни ме. Песента е също от 2017та, но поне не направи 2ро копие на НМЗ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 По трудно смилаема ми е на първо слушане. Но пък повече напомня на песните на Ванеса от перипда в Ара. Но е малко безлична сякаш. Едни същи чупки във всеки клип. Идва ми банално... Включването на Емрах е силно. От Пайнер са луди да напукат толкова продукция за дни... Само една ще види тренда и другите ще минат и заминат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 2 песни на Умрях излизат в 2 поредни дни - започва се с бълването и помпането от татко мечок. Явно във Фикуса вече не вижда музикално бъдеще и пренасочва усилията към друго отроче. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 На мен песента много ми напомня на Джулия дето има с едно куче в едно джакузи, не помня името в момента. Иначе изпълнението на Емрах е много добро. Тия малки пикльовци да ги слушаш без да ги гледаш е истинска наслада за ухото, много добре звучат с Теофиков, страшно приятни гласове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 1 минута, retr0 каза: На мен песента много ми напомня на Джулия дето има с едно куче в едно джакузи, не помня името в момента. Иначе изпълнението на Емрах е много добро. Тия малки пикльовци да ги слушаш без да ги гледаш е истинска наслада за ухото, много добре звучат с Теофиков, страшно приятни гласове! "Твоя бях"? Прилича, да. Защо в на Яница песента "ебава" го цензурираха, а тук - не? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Много ме кефи саксофона в песента, а иначе наистина много прилича на "Твоя бях" на Джулия и се чудех откъде ми е позната. Тематика - вече една и съща. Клипът е добър, на прилично ниво. С тоя дразнещ и инфантилен псевдоним обаче няма как никой да не се ебава, то вече се ебават с теб как ли не. Ще търпиш! А иначе приличен проект. Емрах.... започва се и с неговото голямо лансиране. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Това дефакто е песента с която трябваше да стартира в Пайнер, още януари месец я снимаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 41 минути, Blueberry каза: "Твоя бях"? Прилича, да. Защо в на Яница песента "ебава" го цензурираха, а тук - не? Защото Яница вече получи глоба за клипа на "Върнах ти го" и явно не й се рискува.😄 Иначе на мен, поне началото, ми напомня на: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Зле. Ако такива песни ще пеят на концерта лошо. Почти перфектен част 3. Пашев да се гръмне. Втора поредна песен е с елече и без сутиен и си мята ръцете с цел аха да си покаже гърдите - еми не е интересно. Не сме 2004. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не ме кефи, въпреки че поне е нещо по-различно. Пак ще кажа, тази жена имаше брутални песни, нямаше нито една слаба за мен до момента, в който не стана Малката и започна да опитва да зарибява тийновете. Текстът е скандален на места, "бях с тебе като фалира" или нещо подобно, whaaaat? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Наистина в Ара Ванеса нямаше слабо, и тази песен е единствената от новия й период, която напомня на старите й песни. Дано продължи в този стил. Много съм доволен този път, и включването на Емрах е силно. Обаче май прекалява с голотата - половината коментари са как мрази дрехите, "Подайте й тениска" и т.н. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, Gerganafen каза: Наистина в Ара Ванеса нямаше слабо, и тази песен е единствената от новия й период, която напомня на старите й песни. Дано продължи в този стил. Много съм доволен този път, и включването на Емрах е силно. Обаче май прекалява с голотата - половината коментари са как мрази дрехите, "Подайте й тениска" и т.н. Подкрепям! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.