Lelqtian Публикувано на Октомври 28 Report Share Публикувано на Октомври 28 Те така, ново риалити, само в ефира на РамаТВ, победителя печели потубване по гърба. Приемаме вашите предложения кой, пак казвам кой, е редно да закрива поредното годишно мероприятие на Планета Кокошарник, след като разбрахме че поне от най-големите им мисирки тая година бият отбой. Или Митьо ги е бил с вестник по фафличките, за които са тормозили фризьорките си, докато пуснат метафоричния кокал и дадат шанс на някой друг да се изяви. По очевидни причини, Ема, Пепа и Галена няма да участват в това допитване. Поне на тоя етап. Впредвид очакванията - още ред певачки да потвърдят липсата си в пловдивската зала, или предстоящата цялостна отмяна на мероприятието, запазвам си правото да прескоча преброяването на гласове за отказалите се или изобщо, ако цирк-концерт не се състои. Та по същество, пуснете своите предложения тук, на редакционния имейл, както и по факс, пощенски гълъб и димни сигнали до края на седмицата, след което ще бъдат сведени до някъв разумен минимум - взимайки впредвид рамките на мероприятието - и ще има поне още един етап с анкета. Нека гласуването почне точно сега! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Мен ако питаш са ми достаъчни само Рашия и Клеа. И накрая да бъдат наградено за Балкански звезди. Така е най- честно 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Тамън писах, че Клеа е отказала... До последно се надявах. Сега видях и тази тема, която е напълно уместна. Най-удачният вариант би бил Теда и Амет - с оркестър да забият не само своите, но и чужди кръшни хитове от последната десетилетка! Ако Дъртия поне веднъж се прояви като далновиден предприемач, би заложил на Рашия. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 На мен най-актуалното ми въжделение е Анелия да закрива - най-вече щото има най-подходяща песен. Всичко води към теб, и без тва всички ще се отправят към клозетите вече след 5 часа мероприятие. Имат достатъчно време да спразарят с Токича и да и разреши изпяването. Ако не може и Гъзарка, пак, има нещо сходно в тематиката, не е чак толкоз директно, ма може да мине. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 35 минути, Lelqtian каза: На мен най-актуалното ми въжделение е Анелия да закрива - най-вече щото има най-подходяща песен. Всичко води към теб, и без тва всички ще се отправят към клозетите вече след 5 часа мероприятие. Имат достатъчно време да спразарят с Токича и да и разреши изпяването. Ако не може и Гъзарка, пак, има нещо сходно в тематиката, не е чак толкоз директно, ма може да мине. Да открие със Зоопарк, по средата да излезе с Дай ми още и да закрие с Гъзарка. Перфектният концерт! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не е ли редно да правим първо списък на участващите? 😁 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 преди 16 минути, Beat. каза: Не е ли редно да правим първо списък на участващите? 😁 Той толкова често се променя, включително спрямо официалния афиш, та не виждам голям смисъл. Неска никоя ли още не е пускала на инста как няма да участва, щото била много заета? Ели е рано, не са станали още ... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Соня Немска 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 преди 6 минути, Kriminal каза: Соня Немска Хммм. Пародията е във вторник, впредвид че ще откара минумум до 12 часа, вече ша е сряда, Соня Германска има песен Сряда се приготви. Има някъв резон да закрива ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Ако Галин участва, редно е да закрива. Може в дует с Анелия, да, само в нея не се е отъркал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 преди 8 минути, Blueberry каза: Ако Галин участва, редно е да закрива. Може в дует с Анелия, да, само в нея не се е отъркал. Аз предлагам в дует с Коя? №34, тя и без тва е решила че е на позакъсняло фирмено парти за Хелоин и затва ще се появи като Пепа от Добрич. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 52 минути, Blueberry каза: Ако Галин участва, редно е да закрива. Може в дует с Анелия, да, само в нея не се е отъркал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 преди 3 минути, Willy каза: Е то не може реалистично да очакваш да помним всички дуети на Гнома, все пак само тая година има 15на. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 9 минути, Willy каза: Ох майко мила, за пореден път тия дни се доказва, че Анелия е тотално забравена, дори тая песен супер много я харесвам, неговата част ми е любима, а миналата седмица я слушах няколко пъти! Еми значи то не остана. Само Денис Теофиков, може Галчо да се въплъти на Емилия, надявайки се Башур после да му покаже големия си ку..автомобил, нали. 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Това миналата година са го пропуснали, тази трябва да наваксат. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.