Гальо Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Много мазна, не е лоша. Ще е хит, защото е мазна и простотия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 16 часа , Born to Die каза: Циганията си е цигания, не знам защо Преслава е намесена, мен няма как да ме подразниш с нея, защото ако се хвана за коментар, би бил за Емилия, опитай с нея следващия път. Не ми казвай кое да превключвам, че съм във форума откакто е създаден. На такива гадости сядам и в клуба, не ги толерирам и никога няма да кажа добро за тях, хитовете не те е срам да ги пуснеш, където и да си, това и да е хит никой няма да си го пусне да си го пусне без да е на няколко чашки. Цигари всяка рекламира, лозунгът ти малко ме притеснява вече, първият месец добре, но после... Не успява да си свърши работата като цяло, Пред е все толкова успешна и обичана. Абе я се пускай надолу по магистралата. Ти си ми някво мерило и ша ми кажеш кое ще ме е срам да си пусна. По-добре да ма е срам да си пусна откровена цигания, отколкото да съглася че поредната боза била хубава песен, само щото масата като тебе страда от сериозна липса на добър фкус и я е набедила за хит. #самоистинскитехитове 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Май се задава новата "Kiss me baby"...тотален хит ще е тази песен...случи на зимния хит. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Реши ли да избухне, никой не може да я спре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Неговата'Машина''е много по-яка от това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Нещо обаче гигахита, който всички предричаха, не можа да се материализира. Не съм чул отникъде тая песен все още. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Теди пак избухна с хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Доста добро трио се е получило.. мазна чалгия за клубовете 😀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.