asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Много ми хареса, най-вече аранжиментът. Браво! Това с картината е много идейно. 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Merilyn_01 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Обожавам я тази жена. Страшна песен и клип. ❤️❤️❤️❤️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Бледо копие 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 10 часа , Stela каза: Песента е ТОП, много ми харесва! От доста време не ме беше зарибявала така песен на Джена. Много добре, че е чалга, без рапирания. Абсолютно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 16 часа , Petroff каза: Този текст от кой кош го извадиха? Не знам как и какво ви харесва в това нещо.. Моля ти се, къде тръгнала Джен с текст, подписан само от цифром и словом 1 - един автор. Ако не са поне 3-4ма, не става просто. Другия път повече. Като изключим текста, другото бива. И разбира се, само Пайнер могат следния номер - пускат двете мумии, цяла седмица бози, сега изтряскаха Теда и Джен в два поредни дена, само и само последните да се затапят една с друга и да държат толбухинската боза поне една седмица на командно дишане в трендинг, че инвестиция имат да оправдават. Очаквам неска да пуснат Галена примерно, утре Емилия. #самоистинскитехитове 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Не съм доволен.... Очаквах нещо много яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Поредната боза от Джена. Сигурно от 2 години насам не ми е харесала нейна песен.От нея спрях да очаквам каквото и да е,защото е толкова еднообразно,скучно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.