borisslav1 Публикувано на Октомври 30 Report Share Публикувано на Октомври 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Тия оти се мъчат с поп-фолк? Като фолклорни певачки са добри, ама това е....ай сиктир. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 От заглавието помислих, че са изпяли това: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Много са ми анти, постановката на пеене е ужасна и няма абсолютно никакъв шанс да се получи нещо с тях, няма ли кой да им го каже. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Категорично се присъединявам към другите мнения!!! Как така няма кой да им каже, че мястото им е във фолклора, а като поп-фолк изпълнители са пълна трагедия тези кокошки, че даже са и смешни. Направо ти идва да ги хванеш за опашките и с тях да им завържеш устата, че пеенето тука е едно мудно, едно провлачено.......... Мъка, мъка, мъка!!!!!!!!!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Аз съм дисапойнт. Очаквах, че някой е записал чалга кавър на хита от 85та, а то само някой се е инспирирал да си кръсти лапетата от него. А па в Москва кви концерти правят явно ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.