asylum Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Имах злощастието отново да чуя около минута от тая песен - пълно лайно е! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 21 часа , Donatella каза: кой е мъжа ? Алисия 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Алисия д голямо пиче обаче. И песента доста почва да гърми. Браво! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Мен ме кефи парчето! Мисля че Алисия прави песента, частите където тя пее ми звучат много по-добре, но може би защото предпочитам нейния глас. Като цяло мисля че са се справили супер, ще се слуша песента. И двете с Лидия са много красиви във видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Деян Асенов май се опитва да копира стила на Ганев. Но нещо не му се получава с това евтино звучене. Чуя ли негова песен и ми лъха а кофа. Бля..Нито инструментите се чуват хубаво, нито вокалите по-зле е и от Оцко на времето... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.