Kriminal Публикувано на Ноември 6 Report Share Публикувано на Ноември 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Харесва ми. Има нещо класно в тази мумия. Кефи ме. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 6 часа , WindWalkerMonk каза: Харесва ми. Има нещо класно в тази мумия. Кефи ме. Виж колко енергия има в това парче, ТОП мумия! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Лепа си е лепа Класика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Много яко парче. Много добри неща изкарва Лепа сред толкова години на сцена. Страшна енергия има в нея. Това парче ми е сред най-слушаните миналата година, че и тази не ми омръзва ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 4 часа , VulkoIsTheBest каза: Виж колко енергия има в това парче, ТОП мумия! Е тя не е чак толко стара се оказа.60 май, гледах днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Roger_Federer Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 страхотно е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dulsinea Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Лепа и на 100 да стане, пак ще си е Лепа! А за 59 годишна жена, изглежда превъзходно! Половината наши чалгарки, дет са по на 30+ години приличат на смачкани кифли, а другата половина не могат и на малкия пръст на Лепотица да стъпят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.