retr0 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 25 минути, VulkoIsTheBest каза: Хаха и ся гледаш Емилия се ядосва и прави самостоятелна версия на "Тръгвай си". После Денис взема нещата в свои ръце и убива Емилия. wtf sorry guys 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 38 минути, VulkoIsTheBest каза: Хаха и ся гледаш Емилия се ядосва и прави самостоятелна версия на "Тръгвай си". Аз няма да се оплача преди 40 минути, Gerganafen каза: Ани Хоанг е перфектна като ревяща статистка Песента е "Тръгвай си 2", може би кармата го връща на Емилия задето пусна самостоятелна версия на "Безумна любов" навремето. Като цяло се е получил супер добър и въздействащ проект, но защо трябваше да развалят всичко с абсурдната част "Казваха ми 'Няма да си звезда'" и селфита с пощурели дечица?Супер не на място и разваля цялото тъжно настроение. Иначе момчето е харизматично и пеещо, съгласен съм, че има бъдеще. Браво като цяло! Според мен го връща на някоя девойка, дето му ги е говорила тези неща хах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 3 минути, Blueberry каза: Аз няма да се оплача Искаше да цитираш retr0, че няма да се оплачеш ако Теофики шитне русия Джексън на фолка ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 16 минути, retr0 каза: После Денис взема нещата в свои ръце и убива Емилия. wtf sorry guys Мило, гледай си муските и недей много да умуваш. ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 6 минути, VulkoIsTheBest каза: Искаше да цитираш retr0, че няма да се оплачеш ако Теофики шитне русия Джексън на фолка ли? И русия, и черните Джексъни ги боготворя, но шегата му се получи Няма да се оплача да слушам "Тръгвай си" и в трето изпълнение, просто си представям това да звучи по 15 пъти на вечер, както сега оригиналът звучи по 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Току що, Blueberry каза: И русия, и черните Джексъни ги боготворя, но шегата му се получи Няма да се оплача да слушам "Тръгвай си" и в трето изпълнение, просто си представям това да звучи по 15 пъти на вечер, както сега оригиналът звучи по 5 Квеее, мило, боготвориш Башура ли, OMG, не знаех, честно. И аз преди я богопомазвах. Откакто може да пробие с носа си дупка в дърво по-бързо от кълвач обаче, не знам.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ани Хоанг е уникална мацка! Урода 2 е тотал щета! На сапун! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Готина песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ужасен трак или по-скоро ужасен текст. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Харесва ми,но ми се иска нещо по-различно да чуя от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Не е зле, момчето има глас, само приликата с "Тръгвай си" не я удобрявам. Нека залага на различни песни, има си го таланта. Поне не е клиширана мазнотия, че ми е писнало. Защо ли не са написали Diamond Beat като автори на музика и текст, а само Николай Пашев? Да не би да се е разпаднал екипът им? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Палячо. Много преиграва - то са стойки, замахвания и чудесия. Намръщването му лице вече ми е писнало. Тоя няма една позитивна снимка. Песента е бледо копие на дута с Ема. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Е, не, това момче ги прави луди калинки, брутален проект, какво изпяване и текст, това ме зариби на първата минута точно както едно време "Губя те бавно" и "Погледни ме в очите", ей така действа. Има прилика с "Тръгвай си", но нормално след този голям успех, едно браво е малко да се каже на Денис и всичко, което направи тази година! Луд! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Колко гледания направи за 24 часа? Втори ден и зарибява все повече. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Пее момчето, не може да се отрече. Може да е всякакъв, но има страхотен глас! Харесва ми песента, много яко изпяване, браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.