NICK. Публикувано на Ноември 11 Report Share Публикувано на Ноември 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Андрю я няма в клипа, не го гледайте, никой няма да ви върне 4те минути 3 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Това е по-скоро Крум ft. Андреа! Нищо особено, по-добре да спира с мъките! На времето правеше по-готини неща! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Емилия и Преслава ряпа да ядат с оправданията си. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Мъка за ушите. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Андреа направи поредната крачка към дъното. Слаба песен и то точно с Крум... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Частите на Андреа са топ откъм изпяване. Крум е меко казано излишен, защо все с него правят дуети залязващите звезди, не знам... и Андреа докато не се вземе на сериозно да снима един клип, да не очаква сериозно отношение към проектите ѝ. Но като цяло песента не е лоша, голямо чакане... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Мен ми харесва песента,много ми напомня на Кости ритмите,на Андреа куплетите са супер нежни.Много красива песен и клипът е приятен.Разочарован съм от оправданието и да се махне от клипът,интересното е че обработката на нейните кадри щеше да е трудна,но на един бял фон нямаше да си личи,ако се обработи тя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Андреа реално си го казва - в депресия някаква е, от там и надебеля и проблемите им с Кубрат явно са доста преди сушито...явно си е изневерявал, което така или иначе се очакваше, предвид, че с месеци всяка година беше в Германия. Нека и влезем в положение. Десетилетие с един човек , а и в една музикална компания...такава промяна в живота не е лесна. Успех и пожелавам, вярвам , че ще завърне брутално. Все пак и тя е човек и има право да изживее нещата. Плюс това рядко като говорим за Андреа говорим за изпяване на песен. В тоя случай наистина е пяла. Не знам има ли намесена обработка и до каква степен, но пеенето и е на звяр тоя път. Евала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 От 11.11.2019 г. от 11:55, Kriminal каза: Андрю я няма в клипа, не го гледайте, никой няма да ви върне 4те минути Аз затва си го пуснах, а то кво се оказа. Ма не съм изненадан - все пак аниматорите, грижещи се за анимационната визия на Дора предполагам са заети с някой от нейните бъдещи клипове. Мале, някой ден като и омръзне да е анимационен герой може да отворят хората студио и да конкурират Дисни. С тоя опит покрай Дорините клипове ше надминат няколко Фроузъна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Супер е песента. Щеше да е хит, ако беше изпята от изпълнители, от които някой се интересува. Отделно тя беше казала, че чака режисьора да се върне, за да снимат и затова бавели песента. Накрая не се е снимала. Нормално да загуби всичките си фенове 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Поредно копие на "Болка моя". Крум като го гледам с тези фасони се е опитал и видеото да копира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Самото звучене е актуално в момента. Тая песен почна да ме зарибява. Крум винаги си ме е кефел, но не очаквах от Андреа...глас. Мани, че я няма в клипа - циците сме и ги виждали стотици пъти, кой знае с какво няма да ме изненада, но с глас ме изненада....нетипично за Андреа. Ако продължи да пее така и отслабне, та вземе и някой клип да направи (а тя знае да прави клипове) ще е топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Не е лоша песента, но просто не въздейства заради изпяването, въпреки всичко Андреа е надскочила себе си там. Иначе е тъпо да я няма във видеото, не е в позиция да се обезличава още повече. Интересно е как и Магда, която също беше име, е издала песен, та да, вече и двете са в същия кюп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 11 часа , alisali1234 каза: но пеенето и е на звяр тоя път. Егати преувеличението. Звучи си както винаги. Частта ѝ си е откровено копие на Анна - Една любов си е отива (което е гръцки кавър). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 От 11.11.2019 г. от 12:55, Kriminal каза: Андрю я няма в клипа, не го гледайте, никой няма да ви върне 4те минути Не й се е давало пари за обработката 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Много слаба песен, Крум отново се излага и то тоя път заедно с Анреа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Песента ми харесва, но е слаба за Андреа. Не мога да повярвам, че преди време тя беше една от топ изпълнителките, а сега е в трета глуха. Не смятам, че някога ще си възвърне предишните позиции. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.