Beat. Публикувано на Ноември 11 Report Share Публикувано на Ноември 11 музика: Радомир Кишев текст: Анастасия Мавродиева аранжимент: Радомир Кишев режисьор: Христо Василев сценарист: Ангел Димитров оператор: Радослав Георгиев 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Жестока е песента! От "Достъп забранен" която ми е любима не съм се кефил така на нейна песен, макар, че пак имаше някакви приятни неща. Видеото е добро, тя изглежда добре, както винаги. Харесвам си я Магдето. Дано песента се забележи! Кефи! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Хубава е песента, от първи път ми хареса. Видеото е приятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 Припевът: 0:55 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Тъпичка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Една идея по-добре от всичко излизало напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Мале,вокалите са ненормално яки!! 😍 Веднага си представих тази песен в изпълнение на Алисия или Галена .. 🤩 П.с Яка е песента.Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Нещо не ми достига. Не е мойта песен. Магда отдавна си загуби харизмата и не вълнува. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 13 минути, Stela каза: Нещо не ми достига. Не е мойта песен. Магда отдавна си загуби харизмата и не вълнува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Изненадан съм. Хубава песен и хубав клип с приятно изпяване. Слушам я. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Не я изслушах докрай, разбира се, ма кат за Магда бива. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Абе като изключим, че не звучи Магда, не прилича на Магда, и ако не бях прочел в заглавието, че било мис Горе на черешата, щях да позная, че еМагда някоя от следващите петилетки, сигурно става, ама някъде преди средата я спрях. От друга страна чакам след 2 седмици да ми стане любима след като алгоритъма почне да ми я подкарва след всяка 3та песен ... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Супер е, не очаквах Магда да избухне така след като в последно време беше станала като Мара - пускаше от време на време по някоя боза да напомни, че все още се води певица. Около беста през 2013 имаше силен период с хубави песни, но после се отпусна. Успех! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Супер е. Тачех много Магда едно време. Краси Черния и съсипа психиката и кариерата за жалост... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Обезличена напълно след такива емблеми, каквито направи в началото, а и след това някъде до "Пусни ме" и "Огледалото не лъже", после нещо й се случи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 30 минути, Born to Die каза: Обезличена напълно след такива емблеми, каквито направи в началото, а и след това някъде до "Пусни ме" и "Огледалото не лъже", после нещо й се случи. Благодаря, че ми припомни този трак. Новата песен не лоша като за Магда, предвид че в последните 5 години положението беше плачевно зле при нея. Аз също много я харесвах до към 2009 г., после наблегна на комерси и пропадна. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Доста добро парче. Отдавна не беше пускала толкова силна песен. Дано и се получи защото ''В краката ми бъди'', ''Достъп забранен'' и ''Нова страница'' бяха супер песни а никой не ги забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Като за Магда си е добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Брутална е Магда и много яка песен.Кадрите са хубави,Магда е ммного красива и да продължава напред с песните Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Оня ден преоткрих този хитов хит и не спирам да го надувам, нищо че комшиите са в траур. Амсоръ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 По същия начин, по който публиката на теб ти тегли майната през 2008-ма ли, Магде? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.