Jump to content


Кои са били вашите идолки през годината и защо ?


Препоръчани коментари

Ам, темата е ясна. Кои са били вашите царици. На кои сте пяли пред огледалото в роклята на мама или гащите на тати ? Ако имате нови какво ви е накарло да сменяте. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

В детството съм имал много любимки като Камелия, Гергана, Райна, Малина, Емилия...но от 2013 насам (по-точно от "дай ми") съм верен фен на queen G!💋

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Иска ли питане. Като малък идолката ми беше секси Иви по-позната като Ивана! След това Андреа заради супер визията и нещата,които направи за жанра. За кратко топ любимка ми беше и Тита,а сега новата ми любов е Джена и на всички ни е ясно защо!

Link to comment
Сподели в други сайтове

В детството съм се радвала най-много на Ивана. Преслава също в един момент ми беше на сърце. 
Но Галче единствена успя да ми стане тотална любимка. ❤️

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

В детството Тони Дачева, после спрях да слушам, после само Кати, после пак спрях да слушам. Завръщането ми чалгарско стана с песните Перла на Таня Боева и Горещо на Мая, зариби ме едно гадже изтрещяло. Допадаха ми и Малина, Камелия, Весела, но любимка ми стана Екстра Нина - всички песни й заобичах. След 3-4 години Луна ме впечатли и наваксах пропуснатото с нея. Мира, Хабиби, Ивена и Теодора по периферията. ПОЛИНА ми бе изкушение за кратко. После Галена ме закефи, Траяна - сега ме дразнят. Последните ми любимки са Анелия, Теди Александрова и Емануела! Но вече сме в ерата на КЛЕА! Но идолки може би само Екстрата и Лухчето! 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

През годината и през следващите години - КЛЕА! Иначе едно време, преди да настъпи ерата Клеева, имах май едни ретро певачки за любимки, Гера и Мара май се зовяха.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Единствените ми любимки в музикално отношение. - Деси Слава, Гергана и Магда. Донякъде в музикално и Анелия, нонай - вече в модно. Също и Райна. Анелия и Райна се обличаха страхотно и много ми допадаха. Мечтаех си да имам като дрешките на Райна от "Ти ме лъжеш най - добре" и "Хиляди жени".

Сега обаче започват да ме разочароват, вместо да се държат зряло, се държат лигаво и тъпо, неподходящо за годините им. Разочарованията:

Анелия - много глези дъщеря си и резултатът е една разглезена Ивон със визия на бостанско плашило. А Анелия не ми харесва как е променила визията и стила си към по - лошо. Преди беше голяма красавица със черна дълга коса, която поддържаше и развяваше, сега като блондинка косата и изглежда изсушена, уморена и някак мръсна, няма блясък. Многото грим не и отива, изкуствените мигли - също, а "секси" тоалетите и за концерти и леко еротичните и танци я правят да изглежда гротексно. Също така вече не е скромна и земна, много се хвали и и порасна самочувствието.

Гергана - Падна ми в очите след онзи скандален видеоклип. Не съм очаквала Гери да падне толкова ниско, нито така да си зареже кариерата.

Деси Слава - напълня и изглежда ужасно, освен това се е пипнала и в лице е направо плашеща вече, облича се отвратително, видеоклиповете и също са отвратителни. Не е онази жизнерадостна, добричка и усмихната Деси, която пееше от сърце, поддържаше се в разумни граници, и правеше страхотни, макар и скромни видеоклипове.

Магда - Видях новия и видеоклип, нямам думи. Препечена, с тонове грим, леко поведение........хич не ми харесва, ужасно евтина е станала.

Райна - И тя същото. Като я видях така препечена, с куп грим и определено с подобрения, и ми стана жал как се е окепазила. И на тия години да снима еротични фотосесии, думи нямам. Но поне учи и пътува, развива се, но и трябват съпруг и дете.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

В началото бях луда фенка на Глория. След това тя стана крайно безинтересна и започна да ми пада в очите. Имам все още сантименти, но те са заради силните й години и качеството което предлагаше. 

Галена в момента, а и от много време е моята фаворитка и като гледам няма коя да я измести. Предлага различни проекти, иновативна е и винаги успява да изненада с нещо. Няма нужда от много обяснения, то е ясно - просто ТОП! ❤

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 1999 (мисля) докъм 2003-2004 ми беше Десислава, след това Преслава 15 години. По периферията винаги са ми се движели Галена, Емилия, за известно време и Емануела, но никоя не е като Пресунче.

Галин също ми е любимец от 2015 насам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...