Putin Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Любимите ми песни на Преслава са от тази година - Моят нов любовник и Не съм ангел. И на Анелия - Единствен ти. Топ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Изпреварвам темата за ретроспекция относно 2007-ма и пускам този тетрахит тук: Underrated today. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 Видеоклипът на "Моят нов любовник" трябваше да го снимат в модерна дискотека като "Go play" във Враца, а не в това мутробарокско нещо. Преслава може да танцува и не разбирам защо на видеоклипове с денс песни все стои като някое дърво. Щеше да и отива повече небрежно облекло в клипа, а не тези тежки рокли - готини блузка и панталон, или топ и панталон, с коса на кок, малко бижута, дискотечен грим и щеше да е страхотен трепач! К'ъв и беше тоя зор да носи тежки и скъпи рокли, не знам. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 час, Kitty каза: Видеоклипът на "Моят нов любовник" трябваше да го снимат в модерна дискотека като "Go play" във Враца, а не в това мутробарокско нещо. Преслава може да танцува и не разбирам защо на видеоклипове с денс песни все стои като някое дърво. Щеше да и отива повече небрежно облекло в клипа, а не тези тежки рокли - готини блузка и панталон, или топ и панталон, с коса на кок, малко бижута, дискотечен грим и щеше да е страхотен трепач! К'ъв и беше тоя зор да носи тежки и скъпи рокли, не знам. В тоя клип изглежда брутално, чекни си естетиката, вкуса и зрението, драга! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 ХИТ РАЙНА 2007 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.