WindWalkerMonk Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Виж колко е яка! Как може да не я харесвате ???? @Kitty коя коледна песен е по - добра от тази ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 15 Author Report Share Публикувано Ноември 15 Тези са ми любими: Изобщо албумите "Коледен сън" на Веселин Маринов и "Merry Chritsmas" на "Пайнер мюзик" (сборен албум) са ми любими. Както и една детска: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 (редактирано) Малко отклонение към темата, ето още една прекрасна коледна песен изпълнена от звездите на Планета и Пайнер Редактирано Ноември 15 от z_o_ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 час, Kitty каза: Тези са ми любими: Изобщо албумите "Коледен сън" на Веселин Маринов и "Merry Chritsmas" на "Пайнер мюзик" (сборен албум) са ми любими. Както и една детска: Чудесно напрао. Начи иначе не харесваш Златки и Николетки и друг курволяк, но най-голямата продажница Цура Пеевска харесваш. Брао. Поздравче 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 На Галена - Сърце съм се напивал като бизон и съм избухвал, какво съм правил няма да споделя. Супер тема, Кити. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 На “Хоп” “Кючек калашник” съм танцувала най-диви кючеци. Иначе съм се филмирала много едно време на “Мръсно и полека” на Преслава, когато съм виждала бивш в дискотеката. То не бяха смс,погледи, поздрави. Ужааас! 😂 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.