Vancho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Хит! Хубави ц*цки има Ванеска, захласвам се по тях, но много скоро ще омръзне тая гледка. Едно и също във всеки клип. Да вземе да инвестира малко и във фейса си, че има нужда. И по специално в зъбите. Също да махне тоя смешен псевдоним, да си смени името по лична карта или пък да сложи няква фамилия отзад... и тогава вече може някой да я вземе по-сериозно и кариерката й да продължи по-дълго. Дени е хубавец, но една и съща физиономия във всеки клип и на всяка снимка. Опитите му за лош фейс в повечето случаи са несполучливи ии... някак ми е по-скоро заспал. И да вземе да пуска песни по-рядко, че ще си убие скоростта. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 За съжаления хората я харесват,а нямо нищо смислено в самата песен.Чудя се тия хора глухи ли са? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 А това в какъв хит се превръща, скоро ще мине и "Катастрофа", наравно се избухва с най-големите, отначало не ме изкефи, но сега много ме е зарибила. Денис няма и една песен, която да не е станала най-малко сезонен хит. Ванеса също уцели. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Брутална песен, за мен Ванеса я прави, Теофиков ме дразни. Но нямат слабо и двамата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.