SG Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 8 минути, Lelqtian каза: Аз мислим, че не е посветена на един определен спонсор, а на всички помогнали, пък било и то само със смачкан долар в бикините, през години за успешната кариера в Щатско. Един вид всички са хит, защото тя е секси. И един вид е идейно продължение на идеята за Шефа и шефката дето дават 5 бона заплата, каква примственост между поколенията. Толкова матр'ял, толкова интерпретации. А може да се опитва да издразни Магапаса като му показва какъв й е стандарта на живот благодарение на спонсорите. Както ДС се мъчеше да издразни Зарко чрез клиповете с доведения син. Така са истинските творци- някак вписват личните си послания в творчеството си. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 25 минути, Lelqtian каза: Аз мислим, че не е посветена на един определен спонсор, а на всички помогнали, пък било и то само със смачкан долар в бикините, през години за успешната кариера в Щатско. Един вид всички са хит, защото тя е секси. И един вид е идейно продължение на идеята за Шефа и шефката дето дават 5 бона заплата, каква примственост между поколенията. Толкова матр'ял, толкова интерпретации. Бавно, но славно се придвижваме към истината. И аз видях препратките! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 45 минути, SG каза: А може да се опитва да издразни Магапаса като му показва какъв й е стандарта на живот благодарение на спонсорите. Както ДС се мъчеше да издразни Зарко чрез клиповете с доведения син. Така са истинските творци- някак вписват личните си послания в творчеството си. Магапаса ... Магапаса ... това заглавие ми звучи познато, но в момента не се сещам защо ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 14 часа , xroflx9 каза: Линк? Бъзикам се 😁 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 минути, PHILIPP PLEIN каза: Бъзикам се 😁 Щото е в порнхъб. За всеки 100 гледания нали садели дърво, а Мая мисли за планетата. Еко секси хит! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 7 часа , Kriminal каза: Може ли някой да напише текста, че не съм сигурен на 100% че съм го разбрал добре . 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 За най-добрия Най-желания Най-очаквания... 1. Тежко влизаш в клуба Маса в зона ВИП пази ти се винаги Маниерът ти е топ!!! Мацки, салфетки, лудо парти Сякаш влязъл е бог Припев: Лов, лов, пак излязъл си на лов Не е време за любов За друго си готов Хит, хит, ти си яко секси хит Женските усти шепнат името ти 2. Поздравите са за теб Здраво с пачките напред Котенцата чакат ред Всичко в тебе е бутик!!! Марка уиски, грешни мисли Твоят стил е просто шик!!! 2 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 10 минути, asylum каза: За най-добрия Най-желания Най-очаквания... 1. Тежко влизаш в клуба Маса в зона ВИП пази ти се винаги Маниерът ти е топ!!! Мацки, салфетки, лудо парти Сякаш влязъл е бог Припев: Лов, лов, пак излязъл си на лов Не е време за любов За друго си готов Хит, хит, ти си яко секси хит Женските усти шепнат името ти 2. Поздравите са за теб Здраво с пачките напред Котенцата чакат ред Всичко в тебе е бутик!!! Марка уиски, грешни мисли Твоят стил е просто шик!!! Христо Ботев🥰😍😍 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 37 минути, Kriminal каза: Христо Ботев🥰😍😍 Олее, това ме подсеща как някой беше писал в нета текста на Баклава: Хан Крум, благ и мекичък локум 😂😂!!!!! https://textove.com/maya-baklava-tekst 1 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Песента е кофти, ама тая утрепа с визия бе...вярно изглежда перфектно...и по ТВ я гледах...бахти мацката на тия години...поддържа си се, стриптийзьорка ли е каква е не знам, ама тялото е 6... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Един от най-любимите ми моменти - 1.33, след като изпее "Поздравите са за теб", още веднъж казва "ЗА ТЕБ" зад няква палма и посочва пръста показалеца към камерата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 А не, ако ще пуска такива шитни по-добре да си стои в Америка и само да си спомня за златните си години в поп-фолка. Тази песен през коя година е записвана? А какви песни има, как не я беше срам да пусне подобен проект. Ясно е защо Пайнер не са се съгласили да го продуцират, ако изобщо такъв въпрос е стоял пред нея. Впрочем те в какви отношения са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 боже мой. какво е това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, Donatella каза: боже мой. какво е това? Хитът на 2020-та година! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 От 19.11.2019 г. от 14:50, asylum каза: Олее, това ме подсеща как някой беше писал в нета текста на Баклава: Хан Крум, благ и мекичък локум 😂😂!!!!! https://textove.com/maya-baklava-tekst Хан Крум е бил всичко, но не и благ и мекичък локум 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 ВЕЛИК СЕКСИ ХИТ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Най-добрата! Вип! Бутик! Шик! Хит! Секси хит! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Мелодията е хубава и изпяването е добро само да беше хубав и смислен текст. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 На "Баклава" чак сега й загрях идеята - възпява баклавата и локума като афродизиаци алтернативи на виаграта и парфюма. За някои неща явно човек наистина трябва да му дойде акъл в главата, за да ги схване и тази песен е една от тях. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 58 минути, omline каза: На "Баклава" чак сега й загрях идеята - възпява баклавата и локума като афродизиаци алтернативи на виаграта и парфюма. За някои неща явно човек наистина трябва да му дойде акъл в главата, за да ги схване и тази песен е една от тях. Захарта в баклавата дава бърза енергия, която може да бъде вложена по същество! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.