Blueberry Публикувано на Ноември 16 Report Share Публикувано на Ноември 16 Как може в този форум да няма предаване за риалитито с най-красивите мъже?!? Та: гледате ли, ако не - днес или утре почвате? Кой е вашият фаворит и защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Не го гледам, но те уважавам и няма как да не коментирам и да пожелая успех на новата ти тема! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Веселка. Има нужда момичето от пари,изтрадала е, жал ми е за нея. Нека спечели. А от мъжете то е ясно, че военния е фаворит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Тази година за първи път хвърлям по едно око на Фермата. Никога преди не съм го гледал това предаване. Интересно е. Харесвах Мариана и Саня, които за съжаление отпаднаха. Фаворити са ми големия Митко и Елизабет. Страшно противни са ми Красимира и Силвия. Втората е мега селска и супер дразнеща. Искрено ме забавляваше как Сами си игра с нея, а тя милата такива чувства вложи. 100% се обзалагам, че се е почувствала страшно специална, че такъв бог като Сами въобще я е забелязал... А то на човека просто му се еб*ше...нормално толкова време без секс... коя друга да опъне? Тая си беше най-лесна и без усилия си я опъна. Краси и Паулина бяха яка двойка. Мн си подхождат. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 час , Blueberry каза: Как може в този форум да няма предаване за риалитито с най-красивите мъже?!? Та: гледате ли, ако не - днес или утре почвате? Кой е вашият фаворит и защо? Само Сами е сладур. Станислав прилича на завършен психопат, а зъбите му няма и да коментирам... Караиванов също нямаше да е зле ако не прилича на бъчва. Като цяло от мъжете бих се радвал ако победи Станислав, защото Караиванов има успешен бизнес и няма нужда оt тези пари. Жените са голями разочарование обаче. И как се плющят като невидели. Харесвах Красимира, но много ми падна в очите откакто се сближи с Маргарита. Най силна е Вили. Тя и мъжете ще бие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 46 минути, Vancho каза: Тази година за първи път хвърлям по едно око на Фермата. Никога преди не съм го гледал това предаване. Интересно е. Харесвах Мариана и Саня, които за съжаление отпаднаха. Фаворити са ми големия Митко и Елизабет. Страшно противни са ми Красимира и Силвия. Втората е мега селска и супер дразнеща. Искрено ме забавляваше как Сами си игра с нея, а тя милата такива чувства вложи. 100% се обзалагам, че се е почувствала страшно специална, че такъв бог като Сами въобще я е забелязал... А то на човека просто му се еб*ше...нормално толкова време без секс... коя друга да опъне? Тая си беше най-лесна и без усилия си я опъна. Краси и Паулина бяха яка двойка. Мн си подхождат. Смешното беше, че Силвия малко по рано обясняваше как не би се джаскала съв формата. Не била влязла заради това, а още същата вечер яде паламарката. Той Сами първо си пробва късмета с Бети, но не успя. Бето ме радва с интерес на истината. Доста атрактивна излезе. Красимира я чака същото, което и Силвия. Митко ще я поебе месец два и ще бие шута. Голям боклук излезе. Вкара и 2 лафа и чак остави мъжа си. Освен всичко предаде Веселка и Силвия. Взе се на сериозно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Предишните няколко епизода още не съм ги наваксала, но Силвия много лигаво подходи вчера и с право отпадна... Велислава и Дана са ми супер противни, само Милин, Ивайло Шопски и Венцислав са ми били по-неприятни от тях. Та затова бях за Силвия снощи. Но като цяло за краен победител съм за който и да е от мъжете БЕЗ кухия Станислав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Тая вечер любимката ми Елизабет ще е на дуел срещу Красимира. Стискайте палци на Лизи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Браво на Веселка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Досега само мъже печелят фермата а на Веселка парите ще и дойдат най добре предвид че има три малки деца Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 1 час, Brian каза: Досега само мъже печелят фермата а на Веселка парите ще и дойдат най добре предвид че има три малки деца За това и според мен хората ще гладуват за нея на финал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Честито на Веселка! ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Честото на Веселка. Най добрия избор между 4мата финалисти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stefande Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Браво на Веселка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.