Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 10 минути, asylum каза: Може ли мп3!? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 7 минути, Willy каза: Мачкай,бе,Цуро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 *Джен разваля отношенията си с поредната приятелка* Джен: Аман, майка ми точно свикна с теб и те харесва много, сега какво да ѝ обяснявам.. защо съм те изхвърлила от невероятния ми живот? Приятелката: Много лесно, просто.... 1 8 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 28 минути, WindWalkerMonk каза: Кво правиш ма? Притесних се за теб, нямаше те да спамиш тия два дни. С Преса Урода щехме свещи да палим да те върнем, най -класния й фен. Без теб тя е кръгла 0. Бях ангажирана да кърша кръшни кючеци под звуците на "Изтрезняваш ли". Едва днес се опомних и мускулната треска около задничето ми се размина. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Желаете ли да бъдете затворени в клетка и около вас да гори точно както се случва с неповторимата Джен в този клип ? 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 17 минути, Starboy каза: *Джен разваля отношенията си с поредната приятелка* Джен: Аман, майка ми точно свикна с теб и те харесва много, сега какво да ѝ обяснявам.. защо съм те изхвърлила от невероятния ми живот? Приятелката: Много лесно, просто.... Тъкмо щях да кажа, че тоя лаф за сестрата беше на Счеводителката, и после се сетих как и Дженция го беше приложила съвсем буквално ... НО защо се занимаваме със стари величия и фалшиви идоли във темата на Мая Нури? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 минути, -A. каза: Желаете ли да бъдете затворени в клетка и около вас да гори точно както се случва с неповторимата Джен в този клип ? Само ако в клетката също е Джен, или поне е същата, в която е била затворена тя! Искам да попия от енергията й и да усетя молекулите й!!! 1 2 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, Starboy каза: Само ако в клетката също е Джен, или поне е същата, в която е била затворена тя! Искам да усетя от енергията й и да усетя молекулите й!!! Ти ша искаш и формулите и да научиш още малко!?!?!?! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Очаквам Пеевска да мачка с брутален хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, Lelqtian каза: Ти ша искаш и формулите и да научиш още малко!?!?!?! Менделеевата таблица е демоде! Дженината таблица за всички ученици и потребители на Рамания - НАИЗУСТ! 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 А, въй - чак сега забелязах, че канала в който е качен Секси хита се казва Про Мюзик! Дали има общо с Токича? Мая Нури feat. Гергана Гуци - Щом си мъж Remix, 2020 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Влезте в инстаграма на Джен и гледайте снимки от участието й в Лондон. Аз съм още безмълвен от възхищение. КОЯ друга питам аз ще има такова хоро на участие? 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 часа , SG каза: Спомням си как Магда пусна тази песен скоро сред като Десислава пусна нейния метъл със същото име. Тогава се чудих тия Пайнерки как не се виждат какво представляват в сравнение с нея. Към днешна дата новите песни на Магда са по-добри от тези на Десислава, при все, че въпросната дори участва в една от тях. Ужас! Да не си ми фен, егати!😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 2 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 @mitak_94 Телефонирахте ли с Джен?? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 12 минути, mitak_94 каза: Ужас! Да не си ми фен, егати!😂😂😂 Спокс, скоро приключва... надявам се. Като за последно се кефя на Десовите ни гаври с нея. Тъкмо после като тя се завърне и като и ние се завърнем с нея да не може някой в Рама да каже, че сме обсебени да я хвалим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 20 минути, SG каза: Спокс, скоро приключва... надявам се. Като за последно се кефя на Десовите ни гаври с нея. Тъкмо после като тя се завърне и като и ние се завърнем с нея да не може някой в Рама да каже, че сме обсебени да я хвалим. Дано смаже с хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 28 минути, xroflx9 каза: @mitak_94 Телефонирахте ли с Джен?? Не! Вчера сутринта ми писа да ме пита по кое време да ми звънне. Казах и, че може и сега, но големият Наско спял и да не го събуди. 😔 Явно още спи. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 6 минути, mitak_94 каза: Не! Вчера сутринта ми писа да ме пита по кое време да ми звънне. Казах и, че може и сега, но големият Наско спял и да не го събуди. 😔 Явно още спи. Пожелавам на всеки жена като Джен! 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 минути, xroflx9 каза: Пожелавам на всеки жена като Джен! Докато каже какво иска за видео стената, ще мине концертът. Впрочем ти ще идваш ли? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 9 минути, mitak_94 каза: Не! Вчера сутринта ми писа да ме пита по кое време да ми звънне. Казах и, че може и сега, но големият Наско спял и да не го събуди. 😔 Явно още спи. Зимен сън ли спи тоя? Явно Джен го е тагвала много пъти нощес. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, mitak_94 каза: Докато каже какво иска за видео стената, ще мине концертът. Впрочем ти ще идваш ли? Не. Не харесвам Пловидв като град.😕 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 5 минути, Gerganafen каза: Зимен сън ли спи тоя? Явно Джен го е тагвала много пъти нощес. Е какво е това отношение към Насето. Душица златна е. преди 5 минути, xroflx9 каза: Не. Не харесвам Пловидв като град.😕 Eeeeeeeee, ти само за концерта. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 17 минути, mitak_94 каза: Дано смаже с хит! Дано не такъв хит. Вулгарните хитове са демоде. Вече искаме секси хитове! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари