Ergeni Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Тъкмо да се обърне внимание на младите надежди. На мен ми омръзна от Галена и Преслава. Явно са се депресирали, че Теофиков ще закрива Така Ивана и Глория спряха да ходят. Как се върти светът. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 С разликата, че сега не знам кой ще отиде да ги гледа. Това са певиците, заради които ходят повечето хора Остана пълнежа и някакви нови 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Ноември 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 21 Райна пусна току-що фолклорна песен Зайка, паднах: 1 18 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Райна пусна току-що фолклорна песен Зайка, паднах: Умирам вече!!!! 😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😅😂🤣😂😃😃🤣😂😄😃😄😄😂😃😂🤣😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😄😂😂🤣😂😂🤣😂🤣😃🤣😂🤣🤣 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Райна пусна току-що фолклорна песен Зайка, паднах: Посветена е на теб, въпреки че негодуваш като те наричаме така! Вече прозвището ти е утвърдено и с песен, така че не се съпротивлявай! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Е може ли под клипа на Райна да ме споменават само? 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 К'ва е тая коза😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Плачаааааа .... 1 7 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 6 минути, Willy каза: К'ва е тая коза😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Лирическата героиня, понеже нашата форумна звезда е отказала да изпълнява главната роля във видеото. 1 4 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 В ролята на заека - козата Пърца. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 7 минути, retr0 каза: В ролята на заека - козата Пърца. Сигурно са я взели на заем за без пари от обора на Тотя в Съединение. 1 5 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Сигурно са я взели на заем за без пари от обора на Тотя в Съединение. Тя фермата не е ли на бившия мъж на Татяна? Райна ли се е мушнала в постелята му! Гювендия! Парясница! РАЗТУРИКЪЩА! 1 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Не може да е случайно заглавието на песента! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 ПРИПАДАМ. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Тая седмица е осмислена от Мая Нури, Мемеандреа и Зайка! Кой да предположи! А в кокошарника се уж вълнуват от предстояща вечеринка... 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 С глас се смея на работа, отварям си фейса и що да видя - нова песен "зайка". Не мога просто. И то точно от Райна 🤣 Зайке, дори тя се прекланя пред теб 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 @zai4eto82 ти си сензация! 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 10 минути, THE IIconic каза: На кого е този канал ми стана интересно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 34 минути, meleto каза: На кого е този канал ми стана интересно? Нямам си идея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 8 часа , zai4eto82 каза: Напротив, всичко е пари в този живот вече. Не и истинската любов. Да си вземеш осиновено дете не е като да си вземеш родно. Нито ще прилича на теб и партньора ти, нито ще има твоя талант и твоите интереси. Ако това дете започне да показва характер и не прави това, което Цветито иска, сигурно ще откачи. Парите не купуват истинската и безусловна любов. Ако го третира зле или го изоставя заради кариерата си, ще е най - нормалното нещо на света да няма целувки и прегръдки от негова страна. Цветелина Янева живее в някаква илюзия, вие също. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 По примера на Андреа! И Преслава сгафи с фотошопа, затри едната си ноздра Както е известно в попфолк средите модата се превръша в начин на живот. И когато някоя певица си направи нови цици, непременно до ден се появява чалгарка, която току-що е излязла от операционната. Подобен е и случаят на Преслава. След като изкопира носа на Галена, гласовитата добричлийка взе пример и от колежката си Андреа, видя Флагман.бг. Певицата качи снимка в социалните мрежи, на която се снима в огледалото на гримьорната на хитова дискотека в столицата. На кадъра обаче се вижда, че и тя като Андреа, не е особено добра в фотошопа. Преси до такава степен е деформира носа си, че едната и ноздрав буквално липсва. Снимката събра хиляди харесвания от феновете й, но странно как никой не забеляза гафа й. Модата с изкривяването на лица, тяло, дупета и изобщо всякакви неумели деформации, започна да изпъква буквално във всяка снимка, която качи някоя звезда от родния попфолк. Доста жалко за Преслава, защото тя бе една от малкото пайнерки, които не използват програми, за да коригират визията си, а залагат на естествено излъчване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 преди 8 минути, Stela каза: По примера на Андреа! И Преслава сгафи с фотошопа, затри едната си ноздра Както е известно в попфолк средите модата се превръша в начин на живот. И когато някоя певица си направи нови цици, непременно до ден се появя чалгарка, която току-що е излязла от операционната. Подобен е и случаят на Преслава. След като изкопира носа на Галена, гласовитата добричлийка взе пример и от колежката си Андреа, видя Флагман.бг. Певицата качи снимка в социалните мрежи, на която се снима в огледалото на гримьорната на хитова дискотека в столицата. На кадъра обаче се вижда, че и тя като Андреа, не е особено добра в фотошопа. Преси до такава степен е деформира носа си, че едната и ноздрав буквално липсва. Снимката събра хиляди харесвания от феновете й, но странно как никой не забеляза гафа й. Модата с изкривяването на лица, тяло, дупета и изобщо всякакви неумели деформации, започна да изпъква буквално във всяка снимка, която качи някоя звезда от родния попфолк. Доста жалко за Преслава, защото тя бе една от малкото пайнерки, които не използват програми, за да коригират визията си, а залагат на естествено излъчване. Де да беше заради Фотошоп.. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 2 минути, Starboy каза: Де да беше заради Фотошоп.. Егати носа обаче... веднъж го сряза с операция, а сега го оправя и с програми. Просто Нос на годината! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари