Guest Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 3 минути, retr0 каза: Фенка си на Райна от 5 години. ЗАЙКА има 5 букви. 5+5 = 10 10 е сбора от цифрите в никнейма ти. Случайност? Най-вероятно! Но не искай от нас да спрем да си те представяме като лирическата героиня в тая песен до края на живота ни. Само, че грешиш. Слушам Райна от самото й начало и имам всичките й албуми. Пишете си, аз се махам оттука. Не ми се занимава с простотиии. Имам откъде да си свалям песните, албумите. Тъй че дотука бях с вас. Сбогом тоя път завинаги!!!!!! 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Ноември 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 21 Току що, zai4eto82 каза: Само, че грешиш. Слушам Райна от самото й начало и имам всичките й албуми. Пишете си, аз се махам оттука. Не ми се занимава с простотиии. Имам откъде да си свалям песните, албумите. Тъй че дотука бях с вас. Сбогом тоя път завинаги!!!!!! 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 @petya1 Ама какви са тези разкрития?😱 П. знае ли, че Цура има и други? Как изобщо е възможно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Ноември 21 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 21 Зайка след ден и половина: 17 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 12 минути, zai4eto82 каза: Само, че грешиш. Слушам Райна от самото й начало и имам всичките й албуми. Пишете си, аз се махам оттука. Не ми се занимава с простотиии. Имам откъде да си свалям песните, албумите. Тъй че дотука бях с вас. Сбогом тоя път завинаги!!!!!! Не се искали да те засегнат.. Никой няма да отвори фолклорна песен в някакъв си мижав канал така или иначе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Пак са си оставили ръцете по тази новата фолклорна песен на Райна. Тези хора глухи ли са? Изпълнението е нетърпимо, в 10 различни тоналности, което не и е за първи път. Инструменталната част е супер, но останалото.. да се стяга вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 42 минути, asylum каза: Достатъчно е за -станска музика да има. Всички станове да си обсъждаме. Не е нужно да агитираш. Победата ти е в кърпа вързана. Лоф, лоф❤ Иначе пуснах на една бивша приятелка "Секси хит" и ме попита: "как може да слушаш тая шитня?" Затва вече е бивша приятелка 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Този пост се посвещава на истинските приятели💕 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 И какво сега, вярно ли останахме без @zai4eto82 що за реакция? Прояви малко от малко чувство за хумор егати, ако изобщо знаеш какво е това. Ако мойта пусне песен със заглавие "Герганафен", ще пукна от радост и гордост! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ще стане месец, а Джена още не е помирисала милион...и на нея вече не ѝ е добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 @zai4eto82, никнеймът ти отговаря на заглавието на новата песен на най-любимата ти певица, но спокойно, само на заглавието. Плюс това в Тубата едва ли са писали хора от форума, по-скоро те знаят всички през девет планини в десета. А във форума просто настана празник, вчера ни даде повод да се смеем със сълзи, радвай се, че подари щастие на потребителите. И вън от шегите, приеми го с чувство за хумор, сега не можеш да отречеш, че е смешно. Самата ти каза, че си паднала... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 8 часа , Fast каза: Не се искали да те засегнат.. Никой няма да отвори фолклорна песен в някакъв си мижав канал така или иначе. Голяма обективност, определено, голямо признаване на чужди успехи, спор няма. Нищо че с тия гледания за няма и 24 часа вече е минала 3/4 от всичко качено там. Пепа пришития нос ако качи фолклорна песен, пак ли ша е мижав канала или друго шни обясняваш? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 8 часа , GSA каза: Пак са си оставили ръцете по тази новата фолклорна песен на Райна. Тези хора глухи ли са? Изпълнението е нетърпимо, в 10 различни тоналности, което не и е за първи път. Инструменталната част е супер, но останалото.. да се стяга вече! Повече от ужасна. Нищо не и се разбира от изпълнението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Гергана - Фен, 2020 Текст: Иван Георгиев Музика: Израелска "народна" песен Аранжимент: Йорданчо Василковски-Оцко 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 11 минути, Gerganafen каза: Гергана - Фен, 2020 Текст: Иван Георгиев Музика: Израелска "народна" песен Аранжимент: Йорданчо Василковски-Оцко Предния път беше грал от афгани. Сега на мода са таджиките, прати му това, та да се вдъхнови малко! @Kriminal 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 500к от фен видеа. Други правят по повече от 2 милиона. Може ли тея от Пайнер да са такива мързели ? Не е толкова трудно да докладваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Започваме деня с 56-годишната баба Нина ❤️ Много хубава песен .. иска ми се да събере малко повече гледания, за да се мотивира. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 21 минути, Cally-Pressyfan' каза: Започваме деня с 56-годишната баба Нина ❤️ Много хубава песен .. иска ми се да събере малко повече гледания, за да се мотивира. Още 2 седмици е на 55! Чудна е в клипа! Пожелавам на всички баби да изглеждат така! На 30-годишните чалгарки - също! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час, asylum каза: Предния път беше грал от афгани. Сега на мода са таджиките, прати му това, та да се вдъхнови малко! @Kriminal 0:17-0:18 танцувалните й умения с дясната ръка😍 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Само текста да не е пак "Разрушават домовете ни и убиват децата ни" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 @-A. Какво мислиш за песента "Любовта е глухарче"? Знам, че и ти като мен си падаш по пенсионерките на поп-фолка. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 17 минути, Kriminal каза: Само текста да не е пак "Разрушават домовете ни и убиват децата ни" Кот такоа, важното е чекнене по бельо да има! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 5 часа , DarkChild каза: Ще стане месец, а Джена още не е помирисала милион...и на нея вече не ѝ е добре. Никога не й е било, самата тя не е добре с главата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 54 минути, Cally-Pressyfan' каза: @-A. Какво мислиш за песента "Любовта е глухарче"? Знам, че и ти като мен си падаш по пенсионерките на поп-фолка. Ама коя песен е това? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 27 минути, -A. каза: Ама коя песен е това? Песента на Екстрата. Прилежно съм поставил линк по-горе. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари