FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 21 часа , zai4eto82 каза: Само, че грешиш. Слушам Райна от самото й начало и имам всичките й албуми. Пишете си, аз се махам оттука. Не ми се занимава с простотиии. Имам откъде да си свалям песните, албумите. Тъй че дотука бях с вас. Сбогом тоя път завинаги!!!!!! плачааааааааааааааааааааааааааааааааааааа https://www.instagram.com/p/B5DCaNphRoMdp9Eu9T0rOjDDeCJyKAa_5ktVCc0/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 11 минути, xroflx9 каза: Тази Диона е толкова досадна и дразнеща..да беше си останала да снима клипчета по горичките на най-пропадналия квартал във Варна. Кой е този квартал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Току що, Senhor каза: Кой е този квартал? Владиславово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Току що, xroflx9 каза: Владиславово. А, то това във Варна ли беше? Ние все се бъзикаме, че е в Добрич. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 47 минути, Donatella каза: плачааааааааааааааааааааааааааааааааааааа https://www.instagram.com/p/B5DCaNphRoMdp9Eu9T0rOjDDeCJyKAa_5ktVCc0/ Дай скрийншот. Акаунта е private. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Това момиче пее страхотно! Съмнявам се, че със сегашния си глас в момента Десислава би мога да си изпълни толкова добре тази балада, както го направи Ивета... А предвид тоталната пропадналост на жанра, някак си не хваща яд, че това можещо момиче ще се забърка в тая помия. А има потенциала да е поне на ниво Михаела Маринова, моята за момента гради доста смислена и успешна кариера. Вече си представям как в селдващите си песни Костова ще възпее редовните: боклуци, бивши, кучки, мачкането и т.н., все супер важни неща... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 7 минути, ice_hot_sm каза: Това момиче пее страхотно! Съмнявам се, че със сегашния си глас в момента Десислава би мога да си изпълни толкова добре тази балада, както го направи Ивета... А предвид тоталната пропадналост на жанра, някак си не хваща яд, че това можещо момиче ще се забърка в тая помия. А има потенциала да е поне на ниво Михаела Маринова, моята за момента гради доста смислена и успешна кариера. Вече си представям как в селдващите си песни Костова ще възпее редовните: боклуци, бивши, кучки, мачкането и т.н., все супер важни неща... Коя? Недей да принизяваш така момичето. Маринова-та реди флоп след флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ивета и другите подобни, ако ги направят звезди, могат да имат доста по-успешна и дългогодишна кариера от попаджии. Видяхме, че вълната на уж не-чалга песните мина и замина, а поп-фолка си запази някакво ниво на популярност и в момента връща позиции, а повечето от Топ имената, които властваха преди ренесанса на попа и рапа, не спираха да имат участия и успешни песни през цялото време- не спират и днес, макар и нивото на успех при някои да е относително. Та, мисълта ми е, че ако Ивета и сие си намерят своя ниша в жанра ще е добре, това ще им осигури най-малкото доходи дори и някой ден да не са актуални. А и като си утвърден в чалгата имаш шанса чат-пат да правиш и отклонения към нещо, което да ти харесва на теб, както до едно време беше с нейната менторка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не знам дали е коментирано... https://sounds.beatport.com/pack/elite-beats/16931 Към края на демото се чува мелодията от "Два билета" на Цветина, но забавена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 30 минути, Beat. каза: Не знам дали е коментирано... https://sounds.beatport.com/pack/elite-beats/16931 Към края на демото се чува мелодията от "Два билета" на Цветина, но забавена. На мен мелодията в "Два билета" ми е 1:1 с тази на "Не ме оставяй". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Топ коментарът под Паника с 4600 харесвания Цитат Galena do predi taq pesen beshe pulna mizeriq lichno na men mi e duhala v 33 koito e suglasen da haresa 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 23 минути, DarkChild каза: Топ коментарът под Паника с 4600 харесвания Мислих че се шегувах но отидох да проверя и имаше кво да видя🤣🤣🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 30 минути, DarkChild каза: Топ коментарът под Паника с 4600 харесвания Защото е редактиран наскоро. А преди редакцията бяха хвалби. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Слушаме ли топ мадами?! 💋 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 44 минути, Willy каза: Слушаме ли топ мадами?! 💋 Да, но тази! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Яко избухване има на “Така ни се пада” в сторито на Преси! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Поздравете се с нещо жестоко от ерата на Оцко! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 36 минути, presi_fen! каза: Яко избухване има на “Така ни се пада” в сторито на Преси! Днес е точно ден 32-ри от излизането на "Така ни се пада". Ето малко справка на гледанията на този дует и още няколко песни на ден 32: "Така ни се пада" - 50К "Паника" - 58К "Феноменален" - 87К "Добре ли си" - 97К "Сърце" - 92К При "Добре ли си", точно тогава беше излязла "Тръгвай си", която беше едва на 4 дни и трупаше като луда. При "Сърце" тъкмо бяха пуснали "Няма да ми мине", а "Изтрезняваш ли" беше на 9 дни. А в момента "Така ни се пада" няма голяма конкуренция... Нали разбираш какво искам да кажа? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 11 минути, Willy каза: Оцко като видя че няма да стане с крадени песни ся лога ли краде вече😂 порнхъб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Лорена ще кърти с тоя порнхъб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 12 минути, Stela каза: Днес е точно ден 32-ри от излизането на "Така ни се пада". Ето малко справка на гледанията на този дует и още няколко песни на ден 32: "Така ни се пада" - 50К "Паника" - 58К "Феноменален" - 87К "Добре ли си" - 97К "Сърце" - 92К При "Добре ли си", точно тогава беше излязла "Тръгвай си", която беше едва на 4 дни и трупаше като луда. При "Сърце" тъкмо бяха пуснали "Няма да ми мине", а "Изтрезняваш ли" беше на 9 дни. А в момента "Така ни се пада" няма голяма конкуренция... Нали разбираш какво искам да кажа? Извинявай, ни при положение, че тоя дует има над 1,5 милиона от фен клипове и само един от тях трупа едно 20к дневно е смешно да броиш само официалното видео. Но донякъде разбирам, че боли друга да е над любимката ти. Напомня ми на пресовите през 2011 когато се опитваха да изкарат ''Как ти стои'' хита на годината защото вече виждаха, че Преса има истинска конкуренция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Току що, -A. каза: Извинявай, ни при положение, че тоя дует има над 1,5 милиона от фен клипове и само един от тях трупа едно 20к дневно е смешно да броиш само официалното видео. Но донякъде разбирам, че боли друга да е над любимката ти. Напомня ми на пресовите през 2011 когато се опитваха да изкарат ''Как ти стои'' хита на годината защото вече виждаха, че Преса има истинска конкуренция. Да ти кажа ли кое е смешно? Смешно е да намесваш веднага фен видеата, при положение, че съм включила само официалните дори и на Галена. "Така ни се пада" има още едно клипче в ТОП 100, което има 18К, но ако трябва да сме честни ще трябва да прибавим и на другите песни гледанията от фен видеата. "Паника" има над 2 милиона от фен видеа, а "Добре ли си" има 4 милиона. Нали ти е ясно, че и те са трупали гледания тогава, но НЕ БЯХА ДОБАВЕНИ В ТОП 100 и няма как да ти извадя точните гледания. "Паника" също има фен клип в ТОП 100, който не съм включила. Щом търсиш обективност, защо не повдигна на въпрос и тези неща? Изобщо не виждам от какво трябва да ме боли. Аз написах факти, а ти в типичен за Пресови стил тръгна да ми говорш за болка.. Те точно на това залагат когато им липсват аргументи. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 15 часа , mitak_94 каза: Коя? Недей да принизяваш така момичето. Маринова-та реди флоп след флоп. Изобщо не я принизявам. Това съвсем си беше пожелание към нея. Лично аз я виждам най-добре в подобна светлина. А Михаела Маринова каквото и да е изкарала до момента е доста над чалга нещата (с малки изключения), чисто като стойност, въпреки превъзходството на вторите по отношение на популярност и така заветните многомилионни гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 4 минути, Stela каза: Да ти кажа ли кое е смешно? Смешно е да намесваш веднага фен видеата, при положение, че съм включила само официалните дори и на Галена. "Така ни се пада" има още едно клипче в ТОП 100, което има 18К, но ако трябва да сме честни ще трябва да прибавим и на другите песни гледанията от фен видеата. "Паника" има над 2 милиона от фен видеа, а "Добре ли си" има 4 милиона. Нали ти е ясно, че и те са трупали гледания тогава, но НЕ БЯХА ДОБАВЕНИ В ТОП 100 и няма как да ти извадя точните гледания. "Паника" също има фен клип в ТОП 100, който не съм включила. Щом търсиш обективност, защо не повдигна на въпрос и тези неща? Изобщо не виждам от какво трябва да ме боли. Аз написах факти, а ти в типичен за Пресови стил тръгна да ми говорш за болка.. Те точно на това залагат когато им липсват аргументи. А какви фен клипчета ще добавиш на ''Сърце'' и ''Феноменален'' примерно ? Далеч нямат фен клипове с толкова много гледания. ''Паника'' за 4 месеца има малко над 2 милиона от фен клипове. ''Така ни се пада'' за един месец има над 1,5 милиона. Малко математика и статистика и горе-долу ще може да пресметнеш. Намесих фен видеата както преди няколко седмици се правеше същото като се сравняваха ''Пиян'' и ''Паника''?? Нали ако трябва да сме обективни както ти желаеш да бъдеш защо на ''Пиян'' фен видеото с 600к (което горе-долу си правеше по едно 10к на ден) не се взимаше под внимание а 10-те фен видеа на ''Паника'' да ? Щото разликата в гледанията беше дооооста в полза на Майкъл Джексън. Истината е, че до ''Пиян'' всички в този форум мълчаха много. Откакто обаче Преса дръпна много над останалите почнаха постоянно да се сравняват нещата както излизат удобни. Колкото и да се опитва да се изкара ''Така ни се пада'' провал фактите са 5,7 милиона за месец Това е направило 19к според попнейбъл за последната седмица. Калудова мачка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари