THE IIconic Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 34 минути, Cally-Pressyfan' каза: Стела пак се е побъркала на тема Преслава. Това момиче толкова комплекси има ... Никой тук не е твърдял, че "Така ни се пада" е или ще бъде някакъв космически хит. Но тя само чака някакъв по-слаб момент при Преслава, за да търси да я уязви. Пълна комплексарщина я тресе, същата каквато владее и любимката й. По принцип дуетите на Преслава винаги са били за отбиване на номера и са правени колкото да угоди на дуетната си половинка, от която в повечето случаи е идвала поканата за дуета. Винаги е разчитала на самостоятелни песни и винаги те са й били най-силни за съответната година. Не можем да кажем същото за Смядовската, обаче ... втори дует за последните 7 месеца се задава Като цяло за 15 години кариера единствения Пресов дует който наистина беше мегахит и на който е разчитала да си закрепи годината (нарочно стопирана от Пайнер за да изпъкне Галена) беше "Пия за тебе". И все пак - 5,7 млн. гледания за 1 месец - нека им е зле. Браво! Получаваш награда "нобел" за тази реч. Целувки😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 4 минути, THE IIconic каза: Браво! Получаваш награда "нобел" за тази реч. Целувки😘 И аз те обичам! Излизам на разходка из гората. Може да не открия маргарити, но кал и жълти листа - със сигурност. 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: И аз те обичам! Излизам на разходка из гората. Може да не открия маргарити, но кал и жълти листа - със сигурност. Пази се от мечки! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 1 час , THE IIconic каза: Пази се от мечки! Кво правиш ма ? И ти като Борис, правиш се на важна политическа фигура в предизборна кампания. Ай поздрав с Кама и някой дрн! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Когато Джена се слушаше дори и на Луната. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 3 часа , Cally-Pressyfan' каза: Стела пак се е побъркала на тема Преслава. Това момиче толкова комплекси има ... Никой тук не е твърдял, че "Така ни се пада" е или ще бъде някакъв космически хит. Но тя само чака някакъв по-слаб момент при Преслава, за да търси да я уязви. Пълна комплексарщина я тресе, същата каквато владее и любимката й. По принцип дуетите на Преслава винаги са били за отбиване на номера и са правени колкото да угоди на дуетната си половинка, от която в повечето случаи е идвала поканата за дуета. Винаги е разчитала на самостоятелни песни и винаги те са й били най-силни за съответната година. Не можем да кажем същото за Смядовската, обаче ... втори дует за последните 7 месеца се задава Като цяло за 15 години кариера единствения Пресов дует който наистина беше мегахит и на който е разчитала да си закрепи годината (нарочно стопирана от Пайнер за да изпъкне Галена) беше "Пия за тебе". И все пак - 5,7 млн. гледания за 1 месец - нека им е зле. Друже, гледанията предполагат да е не просто космически хит, а дори в още няколко паралелни вселени. Ти сега ми казваш, да не съм гледал брояча, а че просто отбивала номера и реалната хитовост на песента или липсата на такава не се определяла от някви цифрички в ютуб? Само кимни дали правилн осъм те разбрал, друго не искам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Сега гледах някакви сторита и искам да кажа,че Джен е наистина жестока. Колежките й на всяко участие са с различни дрехи,а Джена още си ходи на участия със сивата рокля от откриването на Премиер в Пловдив. Уникална! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 46 минути, -A. каза: Когато Джена се слушаше дори и на Луната. Коментирай, че дори Райна прави повече гледания от Джани вече! Чакаме ли новия хит от кралица Райнуша, скъпа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 6 минути, xroflx9 каза: Сега гледах някакви сторита и искам да кажа,че Джен е наистина жестока. Колежките й на всяко участие са с различни дрехи,а Джена още си ходи на участия със сивата рокля от откриването на Премиер в Пловдив. Уникална! Ти да не би всеки ден да си позволяваш нови дрехи? 🤣 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Вижте сторитата на "club.porte.varna". Галена е смазала снощи. Топ приеми на всички песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 31 минути, iraklis каза: Ти да не би всеки ден да си позволяваш нови дрехи? 🤣 🤣 Да,разбира се. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Страшен хиит! 🤩 Ела си да се съберемеее не ми остава много времее 😋 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Само на мен ли този Меди ми е страшно противен? Бях си пуснал 1-2 пъти една негова песен "Само да те питам" или каквото беше там . Отвратителен глас 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Току що, xroflx9 каза: Само на мен ли този Меди ми е страшно противен? Бях си пуснал 1-2 пъти една негова песен "Само да те питам" или каквото беше там . Отвратителен глас Еее, жесток е! Когато песента на Джулия и Кристиян е по-яка от тази на Галена и Фики - кеф!😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 7 минути, mitak_94 каза: Еее, жесток е! Когато песента на Джулия и Кристиян е по-яка от тази на Галена и Фики - кеф!😂 Не си падаш по мазните май а😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 И Джена щеше да мачка и се беше надъхала и песента уж беше “яка”, а то... трънки От сега започвате с коментарите и явно нямате търпение да дойде утре и да си пуснете предварително подготвените хейт-коментари 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Току що, Willy каза: Не си падаш по мазните май а😂 Е, то е ясно, че в дискотека ще съм на черешата на тая песен, но иначе не. Падам си по дуети като предишните им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 🤣 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 "Така ни се пада" засега е най-успешната есенна песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 28 минути, Fast каза: "Така ни се пада" засега е най-успешната есенна песен. И сам не вярваш на това, което написа 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 38 минути, Fast каза: "Така ни се пада" засега е най-успешната есенна песен. "Не те забравям" и "Спомени" май са по-успешни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Стига с тая Преса! Пращам я в Таймаут! 1 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 1 час, Fast каза: "Така ни се пада" засега е най-успешната есенна песен. Според мен е това, колкото и да я прецакаха в началото. Но като цяло беше слаб сезон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 46 минути, pechenko каза: И сам не вярваш на това, което написа Оглави класациите на Apple Music и Spotify, а клипът е най-гледания в страната за последните месеци. Да се изкарва флоп е чист хейт. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари