Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 "Нашата мумия" експериментира с "Моето слабо място" - най-големият й хит в последната петилетка. И това на Галена и Фики не е никакъв експеримент. Първо песента не е тяхна, второ клипа се оказа заимстван, трето - звученето е поредното копие на "Зоопарк", "Феноменален", "Гъзарка" и други от този калибър, а текстът даже не заслужава коментар. Не може ли просто да приемете, че се изложиха и да спрете да я защитавате? Преса като изпя "Аматьорка" нейните фенове (вкл. и аз) не бяхме във възторг. На вас и лайно да ви предложат ще го изядете. 2 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 44 минути, asylum каза: Казахстански травестит? Не,Джена 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 1 час, asylum каза: И аз се вълнувам! Дано да е напуснала! Надявам се да не е болна, защото наистина се покри напоследък. Бяха я обявили като участник в концерта, пусна силни клипове и песни тази година и изведнъж изчезна. Време беше! Да ходи да се чекне в обора, за друго не я бива! Новината на деня: Въпреки слабата си година, Емануела ще закрива концерта в Пловдив. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Хахахха ама вие сериозно ли?! Окей признавам издържаните негативни коментари, ама да се пише че Галена издишала или залязала е повече от смешно. Да ви напомня че тази година има 4 тотално различни един от друг проекти. Сърце - качествена умерена песен. Добре ли си - типичен комерс от Ганев който се търси и върви в момента. Паника - Песен с по-модерно звучене и звучене което напомня на това от преди 4-5 години. Ламборгини - Мазна чалгарска песен за празниците. Всичките са поднесени с супер яките видеоклипове в които е вложено много старание. Признавам(е) Преслава като най-успешна певица за тази година, но ако погледнем клипираните й песни, при нея положението не е розово откъм разнообразие. Въпрос на време е и това звучене да омръзне(точно като оцковите 2016) и ще трябва да търсят ново. Паснаха си с Ганев, не е за отричане. Искам да кажа че като цялостен артис трудно някоя да догони Галена. Хубав ден ви желая!🤗 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 @Willy тръпнем ли за Лорена??? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 1 минута, xroflx9 каза: @Willy тръпнем ли за Лорена??? Даа. Надяваме се да смаже! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Току що, Willy каза: Даа. Надяваме се да смаже! Тя винаги мачка! Повече се надявам да се оцени. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Чакаме Лори с Порнхуб хита да ни излекува ушите след мазнотията на дружката си! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 21 минути, Амброжка. каза: Време беше! Да ходи да се чекне в обора, за друго не я бива! Новината на деня: Въпреки слабата си година, Емануела ще закрива концерта в Пловдив. Еее, Тоти е супер! Сигурно ли е за Емецето? ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 1 минута, asylum каза: Еее, Тоти е супер! Сигурно ли е за Емецето? ❤️ Сигурно е, ще промотира и нова песен. Днес май снима клипа към нея. На концерта ще грейне и сотаджийката Ася в комплект с Умрях. Очаквам хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 1 минута, Амброжка. каза: Сигурно е, ще промотира и нова песен. Днес май снима клипа към нея. На концерта ще грейне и сотаджийката Ася в комплект с Умрях. Очаквам хит! ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Галена и Фики - Ламборгини | 1 ден YouTube: 375859 гледания 18420 харесвания 1150 коментара ------------------------------ Facebook: 8349 реакции 714 коментара 2976 споделяния 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 27 минути, Gerganafen каза: Чакаме Лори с Порнхуб хита да ни излекува ушите след мазнотията на дружката си! Докато я чакаме да загреем с този хит 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 1 минута, xroflx9 каза: Докато я чакаме да загреем с този хит 50K+ гледания! Силата на налагането в Рама 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 3 минути, Gerganafen каза: 50K+ гледания! Силата на налагането в Рама Просто е жестока песента,жалко че сигурно няма да се оцени.😥 Сега Слави пак ще ми се кара,че слушам певици,които приличат на травестити. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 18 часа , GSA каза: Седнали да плюят и омаловажат най-голямата в чалгата евър. Разберете го - дори към 2019 да я няма никаква, за тези 25 години на сцена, Глория е оставила толкова качествена музика след себе си, че другите т.нар. актуални и топ имена, дори и срещу нея да тръгнат пак няма да могат да я догонят. Доживях да прочета че "Ако те няма" била някаква си там популярна песен. Моля? Та тая песен срина държавата през 2007 година и си стана залужено "Хит на годината". То бива подценяване бива, ама поне малко обективност покажете. За последните 15 години била в девета глуха и албумите и били провал? В световен мащаб успехът на един албум се измерва по броя продажби. Уви, в това отношение Глория винаги ще е най-продаваната - с или без хит. В последното десетилетие е оставила толкова много стойностни песни. Да - някои са еднотипни до болка - факт - критикувал съм я яката за което и към днешна дата е далеч от това, което е била някога. Обаче да се омаловажава и плюе по този жалък начин само показва колко са запознати с нейната биография, успехи и творчество въпросните. Сега ако успее да пусне книгата + албум и клип и да ги представи из страната паралелно, смятам, че ще и се получи доста добре. Дай Боже скоро да напълни и Арена Армеец за следващия си юбилеен концерт, където отново ще остави много критици с пръст в уста, защото е единствената, която има смелост да пълни най-големите зали в страната. Нека актуалните моми, с многомилионните (купени) гледания да се изявяват пред пияндури в пропаднали дупки на плейбек и да си мислят, че са върха. Жалко е, че в България не показваме никакво уважение към успелите ни личности и обичаме да ги плюем и в същото време да възхваляваме разни певачки от Сърбия, Гърция и т.н. Срам! Няма как да пропусна да отговоря на този пост, защото е отправен към мен. Със сигурност до 2005, особено средата на 2004, Глория е била най - голямата, хитовата, модерната, двигателя на поп - фолка и т.н. Но от там насетне са минали 15 години в които тя е насрала първите 10 с доста евтина, скучна, посредствена, еднаква музика. Имала е единични попадения, но като цяло е търкала дъното. По втория казус, наистина "Ако те няма" по едно време беше най - големия хит на лятото в Пайнер, но дори тогава "Моят номер" на Тодора я мачкаше по всеки критерий. И както много други големи хитове на Преслава, Галена, Азис, така и този на Глория нямаше голям живот. Нали го изпя на един концерт и хората започнаха да се изнасят. Третото нещо е, че никой не казва Глория не е продавана. Напротив, тя е най - продавания женски изпълнител на всички време, чалга изпълнителя с най - много самостоятелни и големи изяви тук и извън страната, но с това като цяло се изчерпват успехите и за 15 години, както и с 5 хитови песни, нито 1 от които мегахит. За претенциите които имате за нея, това не е никак много. Издала е сигурно 100 песни, от които едва 5 (максимум) са добили каквато и да е популярност. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 1 минута, xroflx9 каза: Просто е жестока песента,жалко че сигурно няма да се оцени.😥 Сега Слави пак ще ми се кара,че слушам певици,които приличат на травестити. Не е топ красавица, така си е. Но пък е истински творец и пише по-добри текстове от една Петя Радева, която се води поетеса! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 2 минути, Gerganafen каза: Не е топ красавица, така си е. Но пък е истински творец и пише по-добри текстове от една Петя Радева, която се води поетеса! Разбира се,но всички знаем,че най-добрия тестописец в този жанр е ДЖЕН! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Няма как да пропусна да отговоря на този пост, защото е отправен към мен. Със сигурност до 2005, особено средата на 2004, Глория е била най - голямата, хитовата, модерната, двигателя на поп - фолка и т.н. Но от там насетне са минали 15 години в които тя е насрала първите 10 с доста евтина, скучна, посредствена, еднаква музика. Имала е единични попадения, но като цяло е търкала дъното. По втория казус, наистина "Ако те няма" по едно време беше най - големия хит на лятото в Пайнер, но дори тогава "Моят номер" на Тодора я мачкаше по всеки критерий. И както много други големи хитове на Преслава, Галена, Азис, така и този на Глория нямаше голям живот. Нали го изпя на един концерт и хората започнаха да се изнасят. Третото нещо е, че никой не казва Глория не е продавана. Напротив, тя е най - продавания женски изпълнител на всички време, чалга изпълнителя с най - много самостоятелни и големи изяви тук и извън страната, но с това като цяло се изчерпват успехите и за 15 години, както и с 5 хитови песни, нито 1 от които мегахит. За претенциите които имате за нея, това не е никак много. Издала е сигурно 100 песни, от които едва 5 (максимум) са добили каквато и да е популярност. + това той я нарича "най-голямата в чалгата евър" - ако историята на чалгата започваше през 2005, въпросната госпожа и в топ 20 нямаше да се впише. Та, мерси от такива "големи". 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 1 час , Donatella каза: да експеримент е, нека и вашата мумия да експементирА Хъни, ти май забрави, че говориш за кралицата на поп-фолка - Преслава? Когато тя е експериментирала и е вдигала цели стадиони на крака, пеейки "Лъжа е", Галче е била в девета глуха. Преслава през годините е триумфирала с достатъчно разнообразни песни - Финални думи, Нямам право, Не съм ангел, Моят нов любовник, Заклевам те, От добрите момичета, Феномен, Пази се от приятелки, Ако утре ме губиш, Моето слабо място и др ... Какво се пениш? Плюя на разбиранията ти за експеримент щом смяташ Ламбото за такъв. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: + това той я нарича "най-голямата в чалгата евър" - ако историята на чалгата започваше през 2005, въпросната госпожа и в топ 20 нямаше да се впише. Та, мерси от такива "големи". Естествено. Най - голямата трябва да е наистина голяма. Т.е. да е била с мегахитове от 95 до днес. Бтв, една Камелия може да се нарече най - голямата към днешна дата, знам, че искаш да го чуеш - Преслава също. И двете имат актуални хитове, които могат да представят навсякъде и на концерт, и в клуб. Глория и Ивана имат пет хита от преди 20 години и тва е. Имали са успехи тогава, големи да, закривания да, Ивана (3 години), Глора 10 май, но си е в миналото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 9 минути, Vancho каза: Хъни, ти май забрави, че говориш за кралицата на поп-фолка - Преслава? Когато тя е експериментирала и е вдигала цели стадиони на крака, пеейки "Лъжа е", Галче е била в девета глуха. Преслава през годините е триумфирала с достатъчно разнообразни песни - Финални думи, Нямам право, Не съм ангел, Моят нов любовник, Заклевам те, От добрите момичета, Феномен, Пази се от приятелки, Ако утре ме губиш, Моето слабо място и др ... Какво се пениш? Плюя на разбиранията ти за експеримент щом смяташ Ламбото за такъв. Донатела не говори за песни отпреди 10+ години. Последните 5 Преса си пее за пиячка и пребиване, мачкане. Преди всички експериментираха. Сега - малцина. Преса не е сред тях. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Естествено. Най - голямата трябва да е наистина голяма. Т.е. да е била с мегахитове от 95 до днес. Бтв, една Камелия може да се нарече най - голямата към днешна дата, знам, че искаш да го чуеш - Преслава също. И двете имат актуални хитове, които могат да представят навсякъде и на концерт, и в клуб. Глория и Ивана имат пет хита от преди 20 години и тва е. Имали са успехи тогава, големи да, закривания да, Ивана (3 години), Глора 10 май, но си е в миналото. Деса също не е за подценяване и е с хитове от 97-ма до преди 1-2 години. Дори ако не беше напускала Пайнер щеше да е на по-високо ниво. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 @asylum какво мислиш за Мили? Според мен ако някой й беше ударил едно рамо по време на тия скандални тракове, днес щеше да се конкурира с Яница минимум! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 1 минута, Gerganafen каза: @asylum какво мислиш за Мили? Според мен ако някой й беше ударил едно рамо по време на тия скандални тракове, днес щеше да се конкурира с Яница минимум! Тя тамън напипа правилната посока със Сексът продава и Уникален, и се отказа! Аз харесвам тези: https://www.vbox7.com/play:1ff5900b36 и 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари