Beat. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Галин е махнал сторитата за Андреа, тя за него също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 10 минути, Beat. каза: Галин е махнал сторитата за Андреа, тя за него също. Късно е либе за китка. Утре сигурно и стринка ми ще е прочела за скандала, който оформиха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Какво съм изпуснал. Да не се карат кой има по-хубави устни 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Току що, NazzkO каза: Какво съм изпуснал. Да не се карат кой има по-хубави устни 😂 Ееее, голяма забава си изпуснал. Върни се назад в коментарите и се информирай адекватно. Дора беше във вихъра си тази вечер. 🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Да завършим тази сага с малко хумор...тази песен е като писана точно за днешните събития, нищо че се пее за някаква си Цонка, ние прекрасно знаем кого имат предвид Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 И аз съм от отбор Андреа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 час, Beat. каза: Галин е махнал сторитата за Андреа, тя за него също. взехтели поне скрийнсшотс ? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 2 минути, Donatella каза: взехтели поне скрийнсшотс ? Има в темата, дори клипове от сторитата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Вчера е отчела 12 милиона гледания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 “Добре ли си” има 18 мнл, а не 14. На “Няма да ми мине” също май имаше изтрит клип с 2 млн. На този сметките не му излизат, а е отделил доста време за предположения с любимото ми “ако”. 😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 5 часа , petya1 каза: “Добре ли си” има 18 мнл, а не 14. На “Няма да ми мине” също май имаше изтрит клип с 2 млн. На този сметките не му излизат, а е отделил доста време за предположения с любимото ми “ако”. 😀 Е то и "Пиян" има над 12 млн., понеже ние в случая не смятаме всички клипове, а само официалния. С фен клиповете отива повече. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Тази година няма нито 1 истински хит в чалгата. Нито 1! Всичко е от ден до пладне и продължава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Тази година няма нито 1 истински хит в чалгата. Нито 1! Всичко е от ден до пладне и продължава. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 минути, asylum каза: Това е невероятна песен. Днес си я слушах. Най - голямата, но е излишно да го казвам. Затова и при наличието на Теда, Деса, Ана, Педалин и сие, тя завърши. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 То си е за подигравка да закрива Емануела и то в толкова слаба за нея година. Адски ме кефи “Аре,дърпай” и се учудвам,че не стана тотален хит, но интересът към нея е спаднал доста. Деси Слава беше най-удачен избор да закрива като име и репертоар в жанра, но с друг микс. Анелия също. Според мен Емануела отчита най-голям процент от хонорара. Те и заради това я пробутват толкова за участия като другите са заети. Явно закриването и е подаръка за най-послушен служител (както казва Камелия ) . 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Бившият на Ариа пак е арестуван. снощи. Стайков се возил в брониран автомобил с въоръжени мъже и отказал да даде документите си за проверка https://nova.bg/news/view/2019/12/05/270768/синът-на-миню-стайков-е-арестуван-в-софия/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 38 минути, petya1 каза: То си е за подигравка да закрива Емануела и то в толкова слаба за нея година. Адски ме кефи “Аре,дърпай” и се учудвам,че не стана тотален хит, но интересът към нея е спаднал доста. Деси Слава беше най-удачен избор да закрива като име и репертоар в жанра, но с друг микс. Анелия също. Според мен Емануела отчита най-голям процент от хонорара. Те и заради това я пробутват толкова за участия като другите са заети. Явно закриването и е подаръка за най-послушен служител (както казва Камелия ) . 😂 Честно казано тя беше пред последна на повечето концерти. Веднъж преди Преслава, веднъж преди Анелия. Няма нищо изненадващо. Освен това годината й е слаба, но предходните й бяха топ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Над милион за тази скандална балада. Поздрави! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 6 минути, -A. каза: Над милион за тази скандална балада. Поздрави! На тая песен помня на един концерт как Илиян и Коцето се смяха докато Райна и тоя пееха. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Добро утро милички 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Една от любимите ми песни на Преслава. Жестока! Дано направи подобна или поне като "Ако утре ме губиш". 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Честит 56-ти рожден ден на ЕКСТРАТА на поп-фолка! @asylum Изпадаме ли в таймаут? 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Честит 56-ти рожден ден на ЕКСТРАТА на поп-фолка! @asylum Изпадаме ли в таймаут? Ванката има повече гледания от тази песен. Само казвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Ванката има повече гледания от тази песен. Само казвам. Нормално, с Ивана на корицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Ванката има повече гледания от тази песен. Само казвам. Ванката с първата си песен има над 3 милиона гледания, което е повече от някои от тазгодишните песни на Джена и Емануела. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари