WindWalkerMonk Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Успокойте се милички и двете сте дами! @Kitty почваме ли се ? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 10 часа , Fast каза: Моля да отделете 5-10 мин. и гласувайте. Не ми се ще да удължавам срока за втори път. Самия ти не си гласувал, а призоваваш другите да го правят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Току що, Slavi каза: Самия ти не си гласувал, а призоваваш другите да го правят... Гласувал съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ще гласувам по-късно и аз, онзи ден пробвах, но ми е трудно.😂 3 дни до 10.12 ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 3 минути, mitak_94 каза: Ще гласувам по-късно и аз, онзи ден пробвах, но ми е трудно.😂 3 дни до 10.12 ❤️ Eдна от трите й най - яки песни на тази гъска. Дано новата е подобна ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Eдна от трите й най - яки песни на тази гъска. Дано новата е подобна ❤️ Не знам дали е подобна, слушах я на пияна глава и не помня, но заглавието щеше да е почти като “Да те бях ранила”.🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 9 минути, mitak_94 каза: Ще гласувам по-късно и аз, онзи ден пробвах, но ми е трудно.😂 3 дни до 10.12 ❤️ Мерси. Нужни са повечко гласове на номинациите, за да са максимално точни. Нека всеки, който може се отчете до края на вечерта. Същинските награди ще бъдат с много по-лесно гласуване, чрез анкети и тн. Приготвил съм и награди за победителите в големите категории (потребител, потребителка, най-полезен). Надявам се всичко да мине гладко. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, Fast каза: Мерси. Нужни са повечко гласове на номинациите, за да са максимално точни. Нека всеки, който може се отчете до края на вечерта. Същинските награди ще бъдат с много по-лесно гласуване, чрез анкети и тн. Приготвил съм и награди за победителите в големите категории (потребител, потребителка, най-полезен). Надявам се всичко да мине гладко. Ще ти давам 80% от хонорара си ако връчиш статуетката на мен! 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, Fast каза: Мерси. Нужни са повечко гласове на номинациите, за да са максимално точни. Нека всеки, който може се отчете до края на вечерта. Същинското награди ще бъдат с много по-лесно гласуване, чрез анкети и тн. Приготвил съм и награди за победителите в големите категории (потребител, потребителка, най-полезен). Надявам се всичко да мине гладко. Имам предвид, че ми е трудно да избера сред потребителите. Има категории, в които гледам като теле и не знам какво да напиша.🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 @mitak_94 дано е кавър и нещо модерно като:😍 В последно време съм доста ЗА кавърите, виждайки колко еднакви станаха всички композитори. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Кефи ме как излиза снимката на Грета How dare you?! да не гласувате! Емануела в тренда.☹ Трябваше Деси!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 5 минути, Willy каза: @mitak_94 дано е кавър и нещо модерно като:😍 В последно време съм доста ЗА кавърите, виждайки колко еднакви станаха всички композитори. Не е кавър. 😜 Но тя Джен не работи с Ганев и Пашев, така че няма вероятност да пусне нещо, което сме слушали.🤣 Така де, работи с Пашев, просто новата не е негова. Абе тая къдравата в клипа на Деси само на мен ли ми прилича на Елена Паришева? 😂😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Току що, mitak_94 каза: Не е кавър. 😜 Но тя Джен не работи с Ганев и Пашев, така че няма вероятност да пусне нещо, което сме слушали.🤣 Така де, работи с Пашев, просто новата не е негова. По каква причина избягва Ганев? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ако Джен иска достоен възход в кариерата си нека се махне от Драганински, не сме 2008! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, Fast каза: По каква причина избягва Ганев? Заради втория дует с Илиян. Имало е разни неразбирателства.😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 5 минути, retr0 каза: Ако Джен иска достоен възход в кариерата си нека се махне от Драганински, не сме 2008! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 3 минути, mitak_94 каза: Заради втория дует с Илиян. Имало е разни неразбирателства.😂 Минали са поне 10 години от този дует. Не предполагах, че е толкова злопаметна. Относно номинациите, не е задължително да гласуваш за абсолютно всички категории. И аз не съм гласувал за някои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, Fast каза: Минали са поне 10 години от този дует. Не предполагах, че е толкова злопаметна. Относно номинациите, не е задължително да гласуваш за абсолютно всички категории. И аз не съм гласувал за някои. Говорим за (д)жена която не иска да поглежда половината членове от радословното си дърво докато е жива! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, Fast каза: Минали са поне 10 години от този дует. Не предполагах, че е толкова злопаметна. Относно номинациите, не е задължително да гласуваш за абсолютно всички категории. И аз не съм гласувал за някои. Какво да ти кажа, истинска кралица! Паднеш ли и в очите - отиде коня в реката! Дали за добро, дали за лошо, поне не прави еднакви песни. 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Според мен Джени е заложила на Радомир Кишев този път. 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Сатаната на Пайнер мачка ли с 24М на златен хит?!😁 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 В очакване на Джен съм 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 20 часа , dan!el каза: Купувам си албуми или песни онлайн, когато харесвам някого! Времето на mp3-ките е безвъзвратно изтекло и вече никой не си ги тегли, така че примера ти е неуместен. Още повече, че след това не печеля пари на гърба на тази mp3-ка, върху която нямам никакви права. Аз, виждайки тоя коментар 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 19 часа , dan!el каза: Не съм теглил mp3-ка никога. Така че и клишето ти за крадеца отново е неуместно! Аз 3 минути по-късно като стигнах до този коментар 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 3 часа , Kitty каза: Не ти преча, бе! Ти си тая, дето души около мен. Ти си за психодиспансер! Да не си дружка на лудото Дани? Форумът не е твой, че да ме гониш! Ходи да пиеш кафенце с лудата. Имам нов и единствен фаворит за коментат на годината. @Fast Моля да бъде отразено в номинациите, че ме мързи да копирам чак там 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари