xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Дали да се жертвам и да отида отново във втръсналото Банско? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Тази вечер, мили мои, ще призная, че за мен свят без Андреа и Джен би бил свят на празнота, скука и чесън. Денят ми е изпълнен и усмихнат само като влезна тук и видя, че пишете за повелителките! Вие > Работа, семейство, приятели. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, retr0 каза: Тази вечер, мили мои, ще призная, че за мен свят без Андреа и Джен би бил свят на празнота, скука и чесън. Денят ми е изпълнен и усмихнат само като влезна тук и видя, че пишете за повелителките! Вие > Работа, семейство, приятели. Наслаждавай се още 2 седмици преди Потребителят Х да се завърне и отново тук да се пише само за Галена,Шефката и носа на Преслава.🤯 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 Първи фрагмент: "Не исках да го правя, но ти не ми остави никакъв избор...." Вярвам, че и без да подчертавам за кого се отнася и в какви обстоятелства – сами ще се досетите, милички. 5 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, xroflx9 каза: Наслаждавай се още 2 седмици преди Потребителят Х да се завърне и отново тук да се пише само за Галена,Шефката и носа на Преслава.🤯 Мемендреа и Пайнера отвръща на Андреа няма кой да ни ги отнеме, освен Цветелина Янева, но на нея й е позволено! И нея я обичаме, нали? Потвърдете! Все пак не искаме да ни намерят по канафките изкормени! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 ОБОЖАВАМ "Дай ми всичко". Надувайте проекти за 50к лева 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Планета Дерби 2008 - турнето на дебютиращите кралици 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 31.12.2015 паметна дата. Посрещнах 2016 под звуците на този мегахит 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 35 минути, Kriminal каза: Помним ли когато Мария откри нов вид хормони - ТЕСТЕРОНИ? После казват, че чалгарките са тъпи... А Глория, когато направи откритие, че има влак до Смолян (и при това НОЩЕН ВЛАК) и го подчерта няколко пъти. Патка! Бутафорна "прима". 12:36 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Милички,имам нужда от едно меме на Том където чете вестник и освен неговото лице има още едно негово само че по-дълго. Надявам се да ме разберете и ако някой го има да ми го прати! За да не е спам: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, xroflx9 каза: Милички,имам нужда от едно меме на Том където чете вестник и освен неговото лице има още едно негово само че по-дълго. Надявам се да ме разберете и ако някой го има да ми го прати! За да не е спам: за да не е спам: спам е, ама то пък сефте. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 5 минути, retr0 каза: за да не е спам: спам е, ама то пък сефте. Уви не е това.😥 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Току що, xroflx9 каза: Уви не е това.😥 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 минута, retr0 каза: Марина Тошич и Филип Плайн изгледжат много зле тук 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 Жестока е, но толкова е прекалила с обработката на лице, че изглежда като 3D холограма 1 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 41 минути, Beat. каза: Планета Дерби 2008 - турнето на дебютиращите кралици Джена стреля на месо с това представление. Жестока. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Кубрат и Андреа са заддно. Кубрат защити Андреа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 час, Starboy каза: Аз и @retr0 докато Мелето диктува новите правила на форума ... Росица Иванова я знам още от Русе преди да замине да става "модел". На един лагер от тъпотия объркала опаковките и си намазала лицето с паста за зъби. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 преди 2 минути, DarkChild каза: Росица Иванова я знам още от Русе преди да замине да става "модел". На един лагер от тъпотия объркала опаковките и си намазала лицето с паста за зъби. Жестока, обичаме я! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 40 минути, Starboy каза: дотук добре обаче ако се появи Пеевски 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Деси Слава след поредният флоп на поредната ѝ нова песен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ивон на Анелия записва песен. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари