asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 17 минути, Fast каза: В плейлистата на Емилия има песен на... Преслава, "Не те забравям" . На Пепа ли е станала счетоводителка? 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Яко я прецакват вече. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Deep Purple са изсвирили "Ерген деда" и "Тихо се сипе първия сняг" на концерта си в София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 @Kriminal, какво ще кажеш за новата кралица Ракел? Там, където съм, гърми отвсякъде! На ден я чувам по 4-5 пъти ден навън, по тв я въртят през 30 мин! @фашрфашрррррр 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 @WindWalkerMonk ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 54 минути, asylum каза: @Kriminal, какво ще кажеш за новата кралица Ракел? Там, където съм, гърми отвсякъде! На ден я чувам по 4-5 пъти ден навън, по тв я въртят през 30 мин! @фашрфашрррррр На Андреа много й отива да пее на арабски! Ти в Дубай ли си? Ако си, и ако не си, поздрави се с любимия ми летен хит на 2019: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 5 минути, Kriminal каза: На Андреа много й отива да пее на арабски! Ти в Дубай ли си? Ако си, и ако не си, поздрави се с любимия ми летен хит на 2019: Само там няма да съм близката седмица, но ще я направя хит в три държави! Заради теб! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 1 час , Beat. каза: Яко я прецакват вече. Това става автоматично, защото по-малко от минута след качването вече беше блокирано. Няма как от "Пайнер" толкова бързо да го блокират нарочно. Беше се случило и при кратката версия на един от дуетите, но и той вече е активен. Би трябвало и тук да се изчистят нещата и да си тръгне видеото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 "Достойната" > цялата дискография на Счетоводителката 1 2 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 7 часа , Cally-Pressyfan' каза: @Born to Die @Gerganafen @Kitty @GSA Вие като фенове на меланхоличния ретро поп-фолк, какво смятате за този трак? Баладите на Терзийска са абсолютен мехлем за душата и ме карат да разкрия всичките си най-изтънчени сетива! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 3 часа , THE IIconic каза: @WindWalkerMonk ❤️ Не ме кефи никак, но ти ме кефиш ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Емилия и Алисия в новогодишното издание на "Вечерното шоу на Слави" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Достойната тръгва и това е за твоя най-добър приятел, тва е тръгнах си, дано да е доволен сега като те гледа болен. Благодаря ти скъпа @Djena ,че възпя и приятели като мен! Рамания те обича и не спираме да слушаме "Достойната"! Поздрави!! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Колко е добра Андреа, искам да и бъда приятел, а може и роб DM ME 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Оле Галена се оака мащабно с това ламбо-ламбо, ма то не може все късметът и силите да са на твоя страна. Ламбо-ламбо, Ламбото взе, че умря. Най-доброто излизало от много време насам е Джена. А гледанията са отчайващо слаби като за толкова яка песен през декември месец. "Яко ми е" миналата година не нажули ли над 300К за първия ден? Като цяло, ако не започнат отново да купуват гледания, целият жанр ще изглежда смешно като цифри, сравнени с това, което уж правеха преди 2-3 години. И откъм разнообразно звучене са много зле нещата, това също допринася за слабите резултати. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 9 минути, Starboy каза: Колко е добра Андреа, искам да и бъда приятел, а може и роб DM ME Ще имаш възможността да докосваш тази напращяла гръд.❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 31 минути, WindWalkerMonk каза: Не ме кефи никак, но ти ме кефиш ❤️ Знам. Не съм си и помислял ,че те кефи. Мен ме кефи и заради теб. Целувки 😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 🤣 🤣 🤣 Коментара на Кольо Манафа мачка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 21 минути, Stela каза: Оле Галена се оака мащабно с това ламбо-ламбо, ма то не може все късметът и силите да са на твоя страна. Ламбо-ламбо, Ламбото взе, че умря. Мила, вчера не каза ли че много ти харесва?🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 5 минути, Willy каза: Мила, вчера не каза ли че много ти харесва?🙄 То това е ясно,че не е Стела.🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Галена песен ли е издавала? Не знаех 3 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 31 минути, Stela каза: Оле Галена се оака мащабно с това ламбо-ламбо, ма то не може все късметът и силите да са на твоя страна. Ламбо-ламбо, Ламбото взе, че умря. Най-доброто излизало от много време насам е Джена. А гледанията са отчайващо слаби като за толкова яка песен през декември месец. "Яко ми е" миналата година не нажули ли над 300К за първия ден? Като цяло, ако не започнат отново да купуват гледания, целият жанр ще изглежда смешно като цифри, сравнени с това, което уж правеха преди 2-3 години. И откъм разнообразно звучене са много зле нещата, това също допринася за слабите резултати. Да не те пука мило, сички са боклуци, но си имаме старите песни да си слушаме. Аз така правя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 14 минути, Willy каза: Мила, вчера не каза ли че много ти харесва?🙄 Мии харесва ми, колкото да не падам по гръб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Някой да ми обясни защо Десислава не може да помирише Трендинга на YouTube? Аз не си спомням нейна самостоятелна песен да е била в "Набиращи...". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари