xroflx9 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Боже,добре че си пуснах този мегахит на Андреа,за да се сетя,че най-големия хит в момента е със същото заглавие. Съвсем бях забравил за съществуването на песента на Алфите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 ❤️❤️❤️ мегахит ❤️❤️❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Меди е новата звезда,която ще спасява кариери! 😎 ХИТ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 23 минути, WindWalkerMonk каза: ❤️❤️❤️ мегахит ❤️❤️❤️ Тази ми е в ТОП 3 на Емануела от както е в Пайнер. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 часа , Vancho каза: Съгласен. Все повече музика се слуша от платформите. А тук един вечно "много знаещ" индивид беше казал, че видиш ли стрийминг платформите не се слушат от никой. Личи си колко е запознат и въобще какъв поглед има. Apple music #2 Излъжи ме, #6 Полудяваш, #7 Ламборгини, #9 Ангелът, #13 Душо моя, #17 След 1000 жени, #18 Не ме наричай скъпа, #19 Така ни се пада, #22 Вечно свързани, #32 Катастрофа, #38 Пиян Deezer #3 Полудяваш, #4 Душо моя, #5 Излъжи ме, #6 Ламборгини, #7 След 1000 жени, #11 Така ни се пада, #13 Не ме наричай скъпа, #18 Катастрофа, #20 Вечно свързани, #21 Ангелът, #26 Тръгвай си, #27 Пиян, #29 Паника, #41 Време е, #44 Добре ли си, #49 Не те забравям Spotify #24 Излъжи ме, #30 Полудяваш, #33 Ламборгини, #40 Така ни се пада, #44 Пиян Емануела пак с флоп. Предлагам нея, Джени и Анелия вече да ги пенсионираме. След 1000 жени е добре в епъла и дийзъра. И в Спотифай имала добри стриймвания и не знам защо още не е в класацията, но ето, че Деса този път направи слушано парче, особено като гледам колко от новите песни дори не са влезли в нито един от чартовете... Деса и в тези чартове е преди Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ариа и Алисия?😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Все едни такива бездарници като Ария изникват да се бутат между шамарите. Че и си купува гледания на всичкото отгоре. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 часа , Slavi каза: След 1000 жени е добре в епъла и дийзъра. И в Спотифай имала добри стриймвания и не знам защо още не е в класацията, но ето, че Деса този път направи слушано парче, особено като гледам колко от новите песни дори не са влезли в нито един от чартовете... Деса и в тези чартове е преди Емануела. Не ми харесва тая песен на Деса и не я виждам като хит. "Полудяваш" се задържа най-много в челните позиции. Въобще младите с последните си песни отвяха лидерките. "Излъжи ме" и "Полудяваш" са по-големи хитове от "Така ни се пада" и "Ламборгини". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Аз пък мисля че ще стане точно както стана и с Гери-Никол, Тита, Дара.. преди 2-3 години всички бяха "ето кой ще измести чалга лидерките" а сега къде са?! Същото ги чака и другите, просто временни сензации са. Освен Теофиков, може би. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Очакваме ли нова песен със заглавие “Кой”?😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 5 часа , Slavi каза: След 1000 жени е добре в епъла и дийзъра. И в Спотифай имала добри стриймвания и не знам защо още не е в класацията, но ето, че Деса този път направи слушано парче, особено като гледам колко от новите песни дори не са влезли в нито един от чартовете... Деса и в тези чартове е преди Емануела. В Spotify най-накрая влезе Деси, на 77-мо. Не знам защо в предните няколко дена я нямаше, в единия дори мисля, че си беше за Топ 10 или най-малко Топ 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 час , Willy каза: Аз пък мисля че ще стане точно както стана и с Гери-Никол, Тита, Дара.. преди 2-3 години всички бяха "ето кой ще измести чалга лидерките" а сега къде са?! Същото ги чака и другите, просто временни сензации са. Освен Теофиков, може би. Аз нямах предвид, че са им взели позициите, а че просто дуетните песни на младите се оказаха по-успешни. И със сигурност поп вълната си взе своето. Едва ли има много хора под 18, на които любимите им певици да са Анелия, Джена, Емануела, Емилия или някоя друга чалгарка. Масово се предпочитат изпълнители от други жанрове. Няма и помен от онова фенство, което го имаше по чалгарките през миналото десетилетие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 От 11.12.2019 г. от 1:15, Danger. каза: Така ни се пада, 16-ти ден (103 000) Ламборгини, 16-ти ден (111 000) *в нейбъла пише 14-ти, защото 2 дни я нямаше заради бъг* И да, знаем, че първата има и някакви от фен клипове, но все пак.... @Cally-Pressyfan' Сега ще се явиш ли да коментираш? Смях в залата. Топ хит! Ваня го надуши бързо и сега ще има хит 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Така ни се пада be like: 500к 400к 350к 300к 250к 200к 150к 100к Ламборгини be like: 300к 200к 120к 120к 120к 120к 120к 112к Галенови: Ламборгини е Х И Т! ЗАДЪРЖАНЕТО Е НАЙ-ВАЖНОТО!!! ~~~иначе на мен ламборгинито ми харесва, пускам си я, мислех си че ще стане хит, но и за Яла яла хаби на Ваня си мислих пък кво стана... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 3 часа , Vancho каза: Не ми харесва тая песен на Деса и не я виждам като хит. "Полудяваш" се задържа най-много в челните позиции. Въобще младите с последните си песни отвяха лидерките. "Излъжи ме" и "Полудяваш" са по-големи хитове от "Така ни се пада" и "Ламборгини". Очертава се да е хит. В никакъв случай тотален, но достатъчен, за да напомни Деса за себе си. На мен от И на всички като теб не ме е радвала така комерска на Деса. А аз съм от критичните и вечно недоволните. И клипа е сред най силните за годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Сръбската версия на djmuri, скрий се или отивай да учиш български и да разбереш: Защо Преслава пее само за пиене, алкохол и цигари. П.С. Димана скоро ще пуска нова песен новата тупалка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Емуто пуска някакви сърца под снимките на Преса. Да не са се сдобрили? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 3 часа , DarkChild каза: Емуто пуска някакви сърца под снимките на Преса. Да не са се сдобрили? Еми баджаначки са все пак, не е редно да останат сърдити за дълго. А и Ема нали си хвана по-богат и по-лицеприятен от Коко, значи вече може да се сдобри с бившите му любовници. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 4 часа , DarkChild каза: Емуто пуска някакви сърца под снимките на Преса. Да не са се сдобрили? Къде го видя? Аз виждам само коментара на Луна "БЯГАЙТЕ КРАЧЕТА BY LUNA PRESIDENT" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 1 час , Gerganafen каза: Еми баджаначки са все пак, не е редно да останат сърдити за дълго. А и Ема нали си хвана по-богат и по-лицеприятен от Коко, значи вече може да се сдобри с бившите му любовници. Дано Пресли обходи и Башур 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Честит трендинг на Джени!😍 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Новото на Есил Дюран сега по Фен Тв. Странно е да гледаш Есил по Фен ТВ вместо по Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 48 минути, zai4eto82 каза: Новото на Есил Дюран сега по Фен Тв. Странно е да гледаш Есил по Фен ТВ вместо по Планета. Кой е Есил Дюран? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 19 минути, Амброжка. каза: Кой е Есил Дюран? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 23 минути, zai4eto82 каза: Зле е! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари