xroflx9 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Без грам свян ще призная че този боклук ме зариби. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 19 минути, xroflx9 каза: Без грам свян ще призная че този боклук ме зариби. Това не е боклук, а крем де ла крем. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Глория направо скандализира с автобиографията си! Не очаквах да разкаже кога са и изорали градината, за връзката си с два пъти по-възрастен от нея мъж и за първия качествен секс, който е правила! Направо ме потресе, а съм едва на 42 страница. Истинска прима! 1 4 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Палава е и Глото начи, а ние я мислим тука за скучна мадама. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Акула пак е започнала да мачка в попнейбъла: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 9 часа , Willy каза: Палава е и Глото начи, а ние я мислим тука за скучна мадама. Надявам се само повечето истории да не са художествена измислица, а реални случки от нейния живот. Много ме радва, че е потвърдила историята, случила и се в едно емблематично кафе в Русе, в която набила една сервитьорка, защото и била сервирала кафето с обилно количество сол и след това и крещяла “Мразя те, не мога да те понасям”. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 10 часа , Амброжка. каза: Глория направо скандализира с автобиографията си! Не очаквах да разкаже кога са и изорали градината, за връзката си с два пъти по-възрастен от нея мъж и за първия качествен секс, който е правила! Направо ме потресе, а съм едва на 42 страница. Истинска прима! Ще се купува категорично тази книжка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 10 часа , Амброжка. каза: Глория направо скандализира с автобиографията си! Не очаквах да разкаже кога са и изорали градината, за връзката си с два пъти по-възрастен от нея мъж и за първия качествен секс, който е правила! Направо ме потресе, а съм едва на 42 страница. Истинска прима! преди 18 минути, Амброжка. каза: Надявам се само повечето истории да не са художествена измислица, а реални случки от нейния живот. Много ме радва, че е потвърдила историята, случила и се в едно емблематично кафе в Русе, в която набила една сервитьорка, защото и била сервирала кафето с обилно количество сол и след това и крещяла “Мразя те, не мога да те понасям”. Ето с такива спойлери трябваше да се рекламира, а не с лигавите четкания от колежки! Май вярно е скандално четиво, направо да не повярва човек! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mira21 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ще я купя задължително, след като се прибера в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 @asylum Ето ти материал, по който да се прехласваш през 2020. Отговаря на всичките ти изисквания. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Хейтъри ще кажат че това не е хита на 2017-19😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 11 минути, Willy каза: Хейтъри ще кажат че това не е хита на 2017-19😁 Поправих го, беше закачил грешния клип 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Константин - Един грам срам, днес в 18:00 Музика, текст и аранжимент: Криско 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 1 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Деса се докопа до първото място в Сигнал. https://signal.bg/деси-слава-във-върхова-форма-и-с-лидерс/?fbclid=IwAR08vNUPy6DEcYYUI5hy97NfbFpJCfwR7ClZaSFq0omOTAaVte_hg4jJpjc 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 4 години ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 50 минути, THE IIconic каза: 4 години ❤️ Клип на десетилетието! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 33 минути, Willy каза: Клип на десетилетието! Имаме си вече😝 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 @xroflx9: Когато трябва да се правиш на тъжна, на погребението на sugar daddy-то дет си отровила снощи 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 6 минути, Slavi каза: Имаме си вече😝 Предпочитам този клип на Деси.😁 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 21 минути, Willy каза: @xroflx9: Когато трябва да се правиш на тъжна, на погребението на sugar daddy-то дет си отровила снощи Обожавам "Една жена"!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 @Cally-Pressyfan', @Slavi ме обвини, че само аз и ти помним Кралицата! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 @VulkoIsTheBest Вълчане липсваш ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 12 часа , Амброжка. каза: Надявам се само повечето истории да не са художествена измислица, а реални случки от нейния живот. Много ме радва, че е потвърдила историята, случила и се в едно емблематично кафе в Русе, в която набила една сервитьорка, защото и била сервирала кафето с обилно количество сол и след това и крещяла “Мразя те, не мога да те понасям”. Това го е разказвала в интервюта няколко пъти! Иначе ми стана интересно, някой знае ли сайт който доставя и е чужбина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 час , THE IIconic каза: @VulkoIsTheBest Вълчане липсваш ❤️ На него не специални поздрави за Славка и руфл 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари