Starboy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 преди 4 минути, -A. каза: Тук е момента да призная, че това е една guilty pleasure. Поздрави и прегръдки за Ария. Поздрав и с този скандален хит.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 36 минути, Willy каза: Меди ми беше от приятните изпълнители, но случайно попаднах на един негов лайв където се държеше супер неадекватно и надуто и ми падна в очите. Обаче песните му са топ! Кога ли ще дойде деня, когато ще отлюбиш и Ариа. Кво е тва клипче. Дай да го видими преди 17 минути, Амброжка. каза: Ама каква емоция, какво чудо. Напомня ми на Лияна с тази игра с микрофона. Имам чувството, че всеки един момент ще го налапа... Не е зле, но ми звучи като предварително записано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Жестоката Ариа толкова се вживя в изпълнението, че чак сигурно огразъм е получила 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 5 минути, Starboy каза: Поздрав и с този скандален хит.... Много е сладка и позитивничка Лияна. Доста и забиваха ножа на нея през годините. Какво мислиш за този текст ? Мира признава, че ако не я лашкат добре дано поне пари да имат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 1 час, Starboy каза: Ей това е ТОПА, почна ми случайно и не съм го спирал от 40 минути вече! Бъдещата лидерка! Държи много високо ниво като за дебютатка От къде има толкова пари? Богат тъпкач ли има 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 преди 2 минути, -A. каза: Много е сладка и позитивничка Лияна. Доста и забиваха ножа на нея през годините. Какво мислиш за този текст ? Мира признава, че ако не я лашкат добре дано поне пари да имат. Мира е един ходещ скандал, винаги е намирала начини да провокира публиката и да не я остави безгласна! На нея съм убеден, че здраво са и забивали ножа също през годините, а и продължават да го правят. Сега си припомних някои тракове на скандалната Антонина, къде ли изчезна тази кралица? Този АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ на попфолка! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 7 минути, Slavi каза: Не е зле, но ми звучи като предварително записано. Презастраховала се е ханъмата. Трябва скоро да скандализира, че никой не и обърна внимание на лиричните песни. Иска ми се отново да пусне нещо подобно: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Скандален кючек от хАнтонина. Спомням си лятото през 2016 как я бяхме надули с приятели в един парк. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Моля уважаемите гражданки, стига са облизвали по теб усти! Гледката е провокация и не е за ваша консумация! Ех, какви текстове са се правили!!! Ивена – кралицата на провокацията ❤️ 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ивена е Б Р У ТА Л Н А!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 преди 8 минути, xroflx9 каза: Ивена е Б Р У ТА Л Н А!! Ивена е Джен на миналото десетилетие! 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 2 минути, Starboy каза: Ивена е Джен на миналото десетилетие! Напълно съм съгласен,но дори Джен няма толкова скандални фрази като "Гледката е само провокация и не е за ваша консумация";"Мила,виж ме в гръб сега,сигурно ми растат крила" и "Номер две в живота на твоя мъж ми е на езика"! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 100 хиляди за месец. Фолклорен топ хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 преди 3 минути, xroflx9 каза: Напълно съм съгласен,но дори Джен няма толкова скандални фрази като "Гледката е само провокация и не е за ваша консумация";"Мила,виж ме в гръб сега,сигурно ми растат крила" и "Номер две в живота на твоя мъж ми е на езика"! Но пък Джен има: "Аз за себе си какво да ви говоря? Аз съм си добре, но хората.", "Само лъже или е у тях.", "Луната му е в Лъв, а душата - хулиган!", "И охраната не ни тараши, що? Щот и те са наши!" ❤️ 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди 6 минути, Starboy каза: Но пък Джен има: "Аз за себе си какво да ви говоря? Аз съм си добре, но хората.", "Само лъже или е у тях.", "Луната му е в Лъв, а душата - хулиган!", "И охраната не ни тараши, що? Щот и те са наши!" ❤️ Да не забравяме и жестокия текст на "Да ти се доказвам" Здраво мачкай да те уважават, здраво мачкай цял живот. Тази ли е твоята представа, за голямата любов?! Да ме убиеш знам че можеш, даже без оръжие. Стига ми само да ме гледаш, с пълно безразличие. За какво на нищо ме правиш, и от мен какво искаш ти?! С какво кажи заслужаваш, да преглъщам грешките ти. Беше друг с мен като тръгна, за това и аз друга бях. Вместо от любов да настръхна, аз настръхвам само от яд. Знаеш ли до гуша ми дойде, да ти се доказвам на теб?! Боря се за твоята любов, все едно за моя живот. Знаеш ли до гуша ми дойде, да си тръгна искаш ли от теб. Ще се сетиш, че на мен държиш, чак когато всичко разрушиш. Вечно гледаш да не одраскаш, твоята безценна кола. А сърцето ми че го мачкаш, колко те вълнува това?! Да си друг от време на време, на това ли казваш любов?! Само още грешка от тебе, и блокиран си до живот. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Пожелавам такава "излагация" и "провал" на всеки изпълнител за напред! ❤ *27ми ден 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ОМГ Яница мачка с фолклорен хит!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Помним ли когато тук беше заявено, че приемът от едно събитие на "Добре ли си" е бил слаб, защото Галена не е била там? Мисля, че това изпълнение разби това твърдение на пух и прах и го метна в коша директно: 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 11 часа , Willy каза: Пожелавам такава "излагация" и "провал" на всеки изпълнител за напред! ❤ *27ми ден А аз не пожелавам на никой подобни излагации и помии. Такива като Галоша за малко успех са готови на всичко. То и Пара бидже и Шефката имат успех, Милионерче и Помпа кючек също, но това не ги прави стойностни. Много си занижил нивото покрай арии и ламбота. Дръж се сериозно.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 6 часа , Gentleman. каза: Прилича ми на сумо бъгс бъни... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Днес празнува Стюардесата на попфолка! Да ни е честита! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 14 минути, asylum каза: Днес празнува Стюардесата на попфолка! Да ни е честита! Днес е национален празник. Честит Мирев ден❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 15 минути, asylum каза: Днес празнува Стюардесата на попфолка! Да ни е честита! С Милко нов дует щели да имат.😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Koulee Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 14 часа , Willy каза: Ушите ми, кучета ги яли! Просто ще си затворя очите и ще се престоря, че не съм го чувал това.... Ариа да мачка! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари