Jump to content

Препоръчани коментари

Пиян е #45 в Епъл мюзик, а на 46-то място е Не ме наричай скъпа, излязла преди месец-два

Паника на #62, а Ламбото го няма. Излъжи ме е #5, а Полудяваш #9, единствените чалги в топ 10 

Хора, вижте какво засякох случайно днес по телевизията!

Лидия в клип на Стефан Илчев... новата Преслава: потвърдено!

П.П. тук носът й е съвсем нормален.. не знам какво е станало.

• Wow 1

На кой е тоя сайт? Две от водещите новини са против Преслава и Галена. И са култови откъм съдържание, неграмотни и лишени от всякаква логика и достоверност :D 

Като две капки вода: Преслава стана Вулева

Читателски сигнал: Това е грозната истина за Галена – евтини парцали, ужасни паласки, целулит и огромна дупара! (Снимки)

• Haha 3
преди 12 минути, Blueberry каза:

На кой е тоя сайт? Две от водещите новини са против Преслава и Галена. И са култови откъм съдържание, неграмотни и лишени от всякаква логика и достоверност :D 

Като две капки вода: Преслава стана Вулева

Читателски сигнал: Това е грозната истина за Галена – евтини парцали, ужасни паласки, целулит и огромна дупара! (Снимки)

Твой.

BE118EC6-E560-4930-B8D3-B53F4C8CA554.jpeg

• Haha 2
  • Wow 1
преди 4 минути, Starboy каза:

Твой.

BE118EC6-E560-4930-B8D3-B53F4C8CA554.jpeg

Разкри ме. Упс.

Но това е лошото ми аз - Blackberry!

Me, Myself and Irene Posters.jpg

• Haha 5

Преслава завършва годината като номер 1.

Между другото Ламбото в нито една от стрийминг платформите не може да се похвали с кой знае какви позиции. 

Screenshot_20191225_183156_com.android.chrome.jpg

• Like 1

Ох,измина още една Коледа без да се превърна в Андреа след всичкото ядене и пиене. Наздраве!

• Haha 4
преди 3 часа , THE IIconic каза:

И като се събуди, краката ти отвити.

Тая затапка я ползвахме в 8-ми клас. И с отвити крака виждам как Галя с едно нищо и никакво Ламбо започна пак да мачка психики. Месец след премиерата номер 1 в Popnable! На пришития нос кога ще й се случи това? Между другото на 31-вия си ден великият космически галактически хит "Пиян" е имал 106к - точно с 12к по-малко от "Ламбото". Ай наздраве 😉

• Like 3

@Slaviалчна скрумбия !

Чалгаджийките ще заработят невиждани суми в новогодишната нощ
640_348087.jpeg

Най-печелившата певица в Новогодишната нощ ще бъде Преслава. Тя ще изкара 25 бона. Певицата ще забавлява феновете си в изискан хотел в Правец, след което ще се изяви и в софийски клуб. За двете участия пайнерката ще гушне 25 бона, за 2 часа пеене. Със сигурност с нея ще бъде и половинката й Павел, който не пропуска нейна изява. Декември месец по традиция е голямата жътва за изпълнителите от всички жанрове.

В София Преслава ще се види с колежката си Анелия, както и със Софи Маринова, която й е кума. Трите имат общо участие. Анелия се е спазарила за 12 бона, а Софка - за 10. Доходоносна новогодишна нощ се очертава и за Емануела и Емилия, които също са спазарили по 2 участия.

Банковата сметка на Емануела ще набъбне с малко над 20 бона за изявите й в Пловдив и София. Емилия пък е предпочела да не пътува между градовете, затова ще пее в пловдивски хотел, а след това и в дискотеката там.  Нейният сборен хонорара е 20 бона. Десислава ще посрещне 2020 във Велинград срещу "скромните" 10 бона. Галена по традиция ще пее в заведението на мъжа си в Арбанаси, като тя не прибира пари за себе си, а отчита само дела на Пайнер. 

По този начин си плаща комфорта да празнува с приятели в семейния ресторант, а в същото време излиза на далавера на съпруга си, който всяка година препълва мястото с фенове на чалгата. Глория също се е договорила за 10 хилядарки в бургаски хотел. Борис Дали ще пее в Златни пясъци срещу 8 бона. Джена ще е в Пловдив, срещу 10 хиляди.

За първи път много звезди ще си останат вкъщи за новогодишната нощ, или пък ще се разминат само с едно участие. А причината са твърде високите хонорари, които на 31 декември са двойни. Без участия на Нова година засега са Галин, Фики, Джулия, Малина, Малката, Джордан, пише в. Телеграф.

Днес е големият ден, милички!

ТРЪПНЕМ В ОЧАКВАНЕ НА НОВИЯ ТРАК НА ИВАНА КАЛУДОВА! ❤️

• Like 1
  • Love 2
преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Да погледнем нагоре към небето (и зад червения чаршаф в клипа по-долу) и да повярваме, че стават чудеса и Ивана ще види пак мегахит. 

https://www.vbox7.com/play:b3c6c1e4?p=user&id=5975&order=date

• Haha 2
преди 9 минути, plambata каза:

Да погледнем нагоре към небето (и зад червения чаршаф в клипа по-долу) и да повярваме, че стават чудеса и Ивана ще види пак мегахит. 

https://www.vbox7.com/play:b3c6c1e4?p=user&id=5975&order=date

Не е съвсем изключено. Например Ивана има по-голям шанс да направи хит, в сравнение с Глория например.

• Like 1
преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Не е съвсем изключено. Например Ивана има по-голям шанс да направи хит, в сравнение с Глория например.

Малко, но да! Иначеи двете са си на ниво Соня Немска и Татяна.

• Wow 1

Тази година изненадващ интерес към чалгата по празниците. Обикновено на Бъдни вечер и Коледа гледанията спадат драстично, а този път даже са се качили на някои песни.

Между другото, Ламбото е единствената песен тая година, която е #1 в нейбъла след цял пълен месец. 

Къде са сега хората, които твърдяха:

Ми тя след петият ден ще падне под 100

В никакъв случай Ламбото не е някакъв гигахит от ранга на “Пей, сърце”/“Феноменален”/“Шефката”, но за тая слаба зима и спада в гледанията на всички песни в YouTube си е добро постижение. Заедно с триото са хитовете на зимата.

• Like 2
преди 11 минути, WindWalkerMonk каза:

С този мегахит Тоти Тяло слага цялата дискография на Ива и Гло в коша! 

• Like 2
преди 33 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Тая пък коя е и защо трябва да и чакаме нов трак? 

преди 17 минути, WindWalkerMonk каза:

И двете има да си мечтаят към днешна дата да предизвикват интерес колкото Сончето, а Мамасита осезаемо липсва напоследък и чакаме да изкочи отнякъде с хит! 

• Like 1
преди 10 минути, Danger. каза:

Между другото, Ламбото е единствената песен тая година, която е #1 в нейбъла след цял пълен месец. 

Къде са сега хората, които твърдяха:

Ми тя след петият ден ще падне под 100

В никакъв случай Ламбото не е някакъв гигахит от ранга на “Пей, сърце”/“Феноменален”/“Шефката”, но за тая слаба зима и спада в гледанията на всички песни в YouTube си е добро постижение. Заедно с триото са хитовете на зимата.

И 4-те й песни от тази година ще са с 10М+. Жестока кралица!

преди 10 минути, Willy каза:

И 4-те й песни от тази година ще са с 10М+. Жестока кралица!

Клипираните Преславови тракове - също. :3fdb8960598fa63e:

• Like 1
преди 55 минути, plambata каза:

Тая затапка я ползвахме в 8-ми клас. И с отвити крака виждам как Галя с едно нищо и никакво Ламбо започна пак да мачка психики. Месец след премиерата номер 1 в Popnable! На пришития нос кога ще й се случи това? Между другото на 31-вия си ден великият космически галактически хит "Пиян" е имал 106к - точно с 12к по-малко от "Ламбото". Ай наздраве 😉

Не ме интересуват нито пришитото лице, нито пришития нос. Тия дето спите във форума и бройте гледания не сте в час(Галенови). Ако трябва да съм честен хитовете са при Преслава, а на Галош само ще кажа тоя път да снима клип как и правят фистинг в душ кабината белким стане и тоя път чудо. Видяхме я! НЕ СТАВА В ДУХАНЕТО. Целувки

• Haha 1

Драги съфорумци, не спорете. Хитът е другаде.

• Love 4
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...