VulkoIsTheBest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Дори ще си позволя да кажа, че Емилия му го зачука на Денис Теофиков, като му показа как се прави истинска песен, а не шаблон, в който много ръкомахаш. Ти ще ръкомахаш до време.... Емилия обаче тоя глас и тоя талант май ще ги има завинаги. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 1 минута, Blueberry каза: Джена като чуе това и веднага ще има "Coming soon: Dzhena feat. Maya Nurri - Seksi Momiche / Джена feat. Мая Нури - Секси Момиче, 2020" Аз одеве между другото си мислех да цитирам Митко с поста му за Джена и да напиша: DMS (nomer): Fucking buy her a ticket to Razgrad and put barriers, so that she can't get out again. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 1 час , Амброжка. каза: Жестока е! Има 4-5 песни с над 1 милион гледания, а не е активна певица от 14 години! Култово заглавие! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 33 минути, Blueberry каза: Джино не ви ли прилича на Секси хитмейкърката Мая Нури? Те се познават 😂😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 31 минути, Blueberry каза: Джена като чуе това и веднага ще има "Coming soon: Dzhena feat. Maya Nurri - Seksi Momiche / Джена feat. Мая Нури - Секси Момиче, 2020" Дори знам как ще започва песента: Аз за Мая Нури какво да ви говоря. Аз съм си добре, но секси момичето. 7 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 10 минути, asylum каза: Те се познават 😂😂 Ауу, те са продавали хероин в Чикого. Купен от Мая от свилеградската контрабанда. Джино и Мая са правели алъш-вериш на сериозно в щатите. После Джино се опитал да накара Мая да проституира, а той да й бъде сводник. Мая го изнасила с изкуствен член и оттогава Джино се подвизава в България. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 37 минути, VulkoIsTheBest каза: Дори ще си позволя да кажа, че Емилия му го зачука на Денис Теофиков, като му показа как се прави истинска песен, а не шаблон, в който много ръкомахаш. Ти ще ръкомахаш до време.... Емилия обаче тоя глас и тоя талант май ще ги има завинаги. Понеже въпросната песен не е 1:1 с "Помощ" от 2011 година. Емилия може много повече. Дано обаче спре с досадните дуети. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 12 минути, GSA каза: Понеже въпросната песен не е 1:1 с "Помощ" от 2011 година. Емилия може много повече. Дано обаче спре с досадните дуети. Дуетността е целият проблем на проекта. Напълно ненужно. Виждаме как си стопанисва и канала все пак... Песента просто докосва, това ми е мисълта. Тя и "Помощ" общо взето докосна всички, беше много голям хит и то без клип. Един от химновете на 2011, ако не се лъжа. Лято 2011 - Дотук-Мотук-Смелите си имат всичко, Проба Грешка, Като за финал (отново от същата изпълнителка). Въпросът обаче е, че Глория ще се окаже права, че песните се помнят по 2 месец. Защото аз дори не се сетих за "Помощ", а ми беше любима. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Декември 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 28 преди 16 минути, VulkoIsTheBest каза: Дуетността е целият проблем на проекта. Напълно ненужно. Виждаме как си стопанисва и канала все пак... Песента просто докосва, това ми е мисълта. Тя и "Помощ" общо взето докосна всички, беше много голям хит и то без клип. Един от химновете на 2011, ако не се лъжа. Лято 2011 - Дотук-Мотук-Смелите си имат всичко, Проба Грешка, Като за финал (отново от същата изпълнителка). Въпросът обаче е, че Глория ще се окаже права, че песните се помнят по 2 месец. Защото аз дори не се сетих за "Помощ", а ми беше любима. Те винаги са се забравили след 2-3 месеца. Кофтито при Глория е, че песните й през последните години не се забравят, понеже никога не са били запомняни. 3 7 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 3 минути, asylum каза: Те винаги са се забравили след 2-3 месеца. Кофтито при Глория е, че песните й през последните години не се забравят, понеже никога не са били запомняни. Аз Глория вече не я смятам за активен изпълнител. Кароерата й свърши преди повече от 10г. След това е имала една добра песен на няколко години. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 7 минути, asylum каза: Те винаги са се забравили след 2-3 месеца. Кофтито при Глория е, че песните й през последните години не се забравят, понеже никога не са били запомняни. Да, затова вчера казах, че Фуста Глория малко е закъсняла с тази скандална книга в стил Ем Ло. Малко: "Чакай, че основния ми електорат е пред умиране или скоро няма да може да чете поради деменция." Да направя аз тиражите пък било, квот било. - Планетчо, колко копия си купи от книгата ми? На роднините в Бръшкалево за Коледа не занесе ли? Аз за Коледа съм я направила. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 @WindWalkerMonk Миличък, да си купиш книгата ми. Да я раздаваш там по вашия край. На гиздавите. Там сте все убави хора. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Да, затова вчера казах, че Фуста Глория малко е закъсняла с тази скандална книга в стил Ем Ло. Малко: "Чакай, че основния ми електорат е пред умиране или скоро няма да може да чете поради деменция." Да направя аз тиражите пък било, квот било. - Планетчо, колко копия си купи от книгата ми? На роднините в Бръшкалево за Коледа не занесе ли? Аз за Коледа съм я направила. Пл: - Занесох пет копия и на лелите ми в Долно Уйно, Кралице! Г (студено): - И какво? Аплодисменти ли очакваш? 1 7 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Любимата ми счетоводителка за последните 24 часа е направила 40к. (Най-силния ден засега). Дано оправи клипа и почне да мачка защото песента го заслужава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 15 минути, VulkoIsTheBest каза: @WindWalkerMonk Миличък, да си купиш книгата ми. Да я раздаваш там по вашия край. На гиздавите. Там сте все убави хора. Не, но мога да ти дам моята. (1) като я прочетеш може да правиш (2) - да попиваш, миеш или бършеш гъзо със страниците. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 9 минути, -A. каза: Любимата ми счетоводителка за последните 24 часа е направила 40к. (Най-силния ден засега). Дано оправи клипа и почне да мачка защото песента го заслужава. А Ванча е направила 70 к. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Време е за хитове! 2 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 2 минути, asylum каза: Време е за хитове! Така да бъде! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 8 минути, Амброжка. каза: Така да бъде! Е, днес ме разби с Деси и Траяна! Не мога да върна жеста. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Помните ли този тотален хит ? Беше влезнал в топ 100 на всички времена във вбокс7. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 2 години преди Глория и Ивана да седнат на това диванче! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Любима на Траяна. Какво трябва да е това върху плочката "Планета Пайнер Hi Music"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 2 минути, Runevski каза: 2 години преди Глория и Ивана да седнат на това диванче! Тука е започнала да се превръща в биренка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 4 часа , Fast каза: Да, оправила го е. Някой й е казал. и защо са маркирали 'подходящ за деца' ??? тъпаци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари